Kanal ismi değiştirme ve sonrası?

• Kullanıcı HancheR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bence kanalın adini [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] yapmalisin. Hikayesine burdan ulasabilirsin. https://tr.wikipedia.org/wiki/JİTEM

:D :D :D :D :D
hocam [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] de benzer durumlari yasamisti, o yardimci olsun diye ekledim :D

hahahahha :D eyvallah :D [MENTION=13871]HancheR[/MENTION] hocam youtubeda ısım cok onemlı cılgın sporcu yok crazy turk ınsanlar bu tıp ısımlerı gorunce dırekt küçük görüyorlar Emir Korkmaz güze bence hem soy ismin ile yaptıgın videolar benzer cesaret ısı yaptıgın bence Emir Korkmaz kalsın guzel bı kanal fragmanı yaptır kanal resmı ve channel art resmı yaptır tamamdır :)

hahahahha :D eyvallah :D [MENTION=13871]HancheR[/MENTION] hocam youtubeda ısım cok onemlı cılgın sporcu yok crazy turk ınsanlar bu tıp ısımlerı gorunce dırekt küçük görüyorlar Emir Korkmaz güze bence hem soy ismin ile yaptıgın videolar benzer cesaret ısı yaptıgın bence Emir Korkmaz kalsın guzel bı kanal fragmanı yaptır kanal resmı ve channel art resmı yaptır tamamdır :)

saolasın da o dediklerini nerde yaptırabilirim veya kendim nasıl yapabilirim + Emir korkmaz diyincede çok sade değilmi yani korkusuz sporcu felan olmazmı iddaalı bi kanal olur

saolasın da o dediklerini nerde yaptırabilirim veya kendim nasıl yapabilirim + Emir korkmaz diyincede çok sade değilmi yani korkusuz sporcu felan olmazmı iddaalı bi kanal olur

Hocam forumda bu işin profları var onlara yaptırabılırsın ama bir kaç video daha cek kaliteli görüntü olsun onları kullanırlar kanal tanıtımında felan dıger resımleıde zaten onlar halleder :) hocam o tip başlıklar bana göre cocukca ama sen bılırsın yınede :)

Hocam forumda bu işin profları var onlara yaptırabılırsın ama bir kaç video daha cek kaliteli görüntü olsun onları kullanırlar kanal tanıtımında felan dıger resımleıde zaten onlar halleder :) hocam o tip başlıklar bana göre cocukca ama sen bılırsın yınede :)

tamam saolasın paralımı acep :D

Korkusuz genç Emir Korkmaz gibi bi video girişi yaparsın :)

Söylemek istediğim kanal ismin aynı kalsın ama introda bu tarz bi giriş yapabilirsin. Daha dikkat çekici ve uyumlu birşeyler bulmayı dene...

Korkusuz genç Emir Korkmaz gibi bi video girişi yaparsın :)

Söylemek istediğim kanal ismin aynı kalsın ama introda bu tarz bi giriş yapabilirsin. Daha dikkat çekici ve uyumlu birşeyler bulmayı dene...

Tamam Saolasın ama kanal tanıtımı hani çıkıyo önde çıkan video kanala girince onu nerden ayarlayabilirim benim kanalda yok galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri