Kanal izlenim sayımı olmayan yada az olan varmı?

• Kullanıcı Dersimli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Dersimli

Kayıtlı Üye
s.a arkadaşlar kanallarında bugün az sayan yada azı geçtim yarı yarıya eksik olan varmı ben ay başı oldugu için diye düşünüyorum yoksa kanaltakip programında mı sorun var bio33 programını kullanıyorum.

izlenimler baya baya düştü benimde zaten çok izlenmeye başlayan videolarda siliniyo

dün için bende sıkıntı var ızlenımler yansımamıs

8 izlenim olarak görünüyor normal 5k alırdı :D

bende diyorm nie böyle oldu bnde sabah kanal takibi çalıştırdm normalde 3-4k izlenme getiren kanallar 200-300 arası izlenme gelmiş demekki sorun genelmiş

aynı şekil normalde bu saatlerde 25k olması gerek suan 574 izlenim var :D

2 gündür bu sorun devam ediyor

bende de aynı şekilde %70 gibi bi eksiklik var (tahmini)

Adsense kontrol ettimde kanal takipte sorun var adsensede normal sayım

İzlenim adsenseye yansıyor . Youtubeda yine bir sorun var veya kanal takip programında

programda sıkıntı yok arkadaşlar yt sayaçlarında problem var..adsense normal sayıyor fakat yt izlenimleri yansıtmıyor

Yt de sorun sanırım şimdiye kadar bu kadar az hit alması için kanalların kapanmış olması lazımdı onu da geçtim -19 nedir ya :D Youtubeye hit borcum var herhalde

tamanes

arkadaslar kanal takıp saymıyor ama adsense sayıyor ızlenımlerı sorun kanal sayaclarında sıkıntı var ayın sonu geldıya youtube ne yapacagını sasırdı yıne bozuldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri