Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
birinin kanalı kapanmış abone olduğum bi kanaldı bu kanal 3 telifden mi yoksa eşleşenden mi kapandı?
daha önce 3 telifli kanal tutmadığım için hiç bilmiyorum net olarak?
2 kişide farklı düşünüyor benim gibikesin bilen var mı? 3 telifden kapanan kanalınız yok mu hiç ne yazıyor orda?
Bu kanal 3 gün önce kapandıysa büyük ihtimal benim kanalımı takip ediyordun, sebebini söyliyim telif hakkı sahibi eski videoları için yeni eşleşen hakkını aldığından dolayı bu şekilde oldu, bilirsiniz eşleşenler sonradanda gelir herhangi video için..![]()
birinin kanalı kapanmış abone olduğum bi kanaldı bu kanal 3 telifden mi yoksa eşleşenden mi kapandı?
daha önce 3 telifli kanal tutmadığım için hiç bilmiyorum net olarak?
Bu kanal 3 gün önce kapandıysa büyük ihtimal benim kanalımı takip ediyordun, sebebini söyliyim telif hakkı sahibi eski videoları için yeni eşleşen hakkını aldığından dolayı bu şekilde oldu, bilirsiniz eşleşenler sonradanda gelir herhangi video için..
evet eşleşenden, o kadar abonesi yoktu benimkinin.seninde eşleşenden mi kapandı? ayrıca kanalın 1milyon 200bin abonesi vardı.
evet eşleşenden, o kadar abonesi yoktu benimkinin.![]()
4 evet aynen böyle yazıyor.aynen böyle mi yazıyor? kaç tane eşleşenli video vardı?
evet 4, bu materyal eşleşeni dediği zaten uzun süre bir yapımın videosu sizde olmasına ve videoya telif atsada karşı bildirimde bulunmanız sonucu adam doğal olarak sonuç alamıyor daha sonra bu yapım sahibi gidip eşleşen hakkını youtube den alıyor ve eşleşenin sonradan gelmesinden kaynaklı bir durum, kanalım 8 aylıkdı.
evet 4, bu materyal eşleşeni dediği zaten uzun süre bir yapımın videosu sizde olmasına ve videoya telif atsada karşı bildirimde bulunmanız sonucu adam doğal olarak sonuç alamıyor daha sonra bu yapım sahibi gidip eşleşen hakkını youtube den alıyor ve eşleşenin sonradan gelmesinden kaynaklı bir durum, kanalım 8 aylıkdı.
Hayır bu eşleşen, video bazı ülkelerde engellendi olayı halinde gelen fakat işin garibi bütün dünya ülkelerinde engellenmiş video, ''dünya engeli'' değil.eşleşenle dünya engelini karıştırmıyorsun dimi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.