Kanal Kapanma Anketi

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Yükleme metodları ve kapanma

• Kullanılan toplam oy
    141

mixnewss

Kayıtlı Üye
Beyler lütfen herkes oy kullansın
Videoyap çok kullanılıyor diyen arkdaslara

diger botlarında oy oranına göre hesaplama yaparsanız böle bir sorun oluşmaz yani video yap için 100 kişi oy verdiyse ve 95i kapandı diorsa

yt kazan için 5 kişi oy verdiyse ve 4ü kapandı demişsse

youploder içinde 10 kişi oy verip 9u kapandı demişşse

bu yüzdeleri eşit yapar zaten demekki botların tamamında bir sorun var demekdir hocam önemli olan olumlu ve olumsuz oyları toplayı yüzde almakdır

Son düzenleme:
anket nerde yaw

edit : sonradan gözüktü

Son düzenleme:
bu baslık kapatcak mantıkda kimseyti tanımıyorum ben satıcı bot sahib ideğilim kimsenin yancısıda değilim en tarafsız anket bir üye tarafından açılanı olucakdır die düşündüm ve açtım

Arkadaşlar tartışmayın lütfen gereksiz yere, şimdiden uyarıyorum :)

Ben müşterilerimi tanırım lütfen müşterim olmayan kişiler yazmasın.

düzgün bir anket böyle açılır...

bot vds kullanıyorum- kullanmıyorum secenegınıde eklersenız ankete katılabilirim :)

Bence sorunu daha iyi ortaya çıkaracak daha güzel bir anket oldu

Ben sorunun botlarla ilgisi olmadığını düşünüyorum.

Ayrıca %90 Videoyap kullandığı için, sorunun videoyap'tan kaynaklanıyormuş gibi görünmesine aldanmamak lazım.

Tarafsızca bir sonuca ulaşmaya çalışalım.

Bu anket ne kadar doğru bir anket ise bir o kadar da yanlış ve yanıltıcı bir anket olmuş çünkü çoğu üye videoyap botu kullanıyor doğal olarak da çoğu üye videoyap diye işaretleyecektir. saygılarımla

Arkadaşlar konunun açık kalmasını istiyorum lütfen tartısma yaratcak laflar geçmesin çok sevinirim yoksa gerçek bir yüzdeye ulasamıcaz :) en iyisi susup oy kullanmak :d

Bu anket ne kadar doğru bir anket ise bir o kadar da yanlış ve yanıltıcı bir anket olmuş çünkü çoğu üye videoyap botu kullanıyor doğal olarak da çoğu üye videoyap diye işaretleyecektir. saygılarımla

Oran orantı :)

Arkadaşlar, lütfen gerçekçi yanıtlamaya çalışın. Ortada bir SORUN var. Bu soruna hep beraber bir çözüm bulmaya çalışıyoruz. Lütfen tartışmaları yapıcı yapalım yapabiliyorsak, becerebiliyorsak. Eğer ki yapamıyorsanız yapmayın. Ayrıca anketi bilinçli olarak yanıtlmak için kullanılan oylar tespit edilip gerekli işlemler yapılacaktır haklarında, lütfen bunu göze alarak oy verin ya da vermeyin. Sorun hepimizin sorunu, hep beraber çözebiliriz.

diger botlarında oy oranına göre hesaplama yaparsanız böle bir sorun oluşmaz yani video yap için 100 kişi oy verdiyse ve 95i kapandı diorsa

yt kazan için 5 kişi oy verdiyse ve 4ü kapandı demişsse

youploder içinde 10 kişi oy verip 9u kapandı demişşse

bu yüzdeleri eşit yapar zaten demekki botların tamamında bir sorun var demekdir:D hocam önemli olan olumlu ve olumsuz oyları toplayı yüzde almakdır

Alakası yok hocam
Ben piyasadaki bütün botları kullanan biriyim sadece videoyap sistemine bugün bağladığım kanallar kapanmış gerisi açık devam ediyor
(Ytkazan,Ytpro,Youploader,Videoyap)
Bu botlar arasında kapanma yaşadığım tek botu yukarıda belirttim
Kimse Beni yanlış anlamasın ben kimseyi karalamıyorum Videoyap ve diğer bot yapımcılarına cok teşekkür ediyorum bizlere bu kadar kazandırdıkları için
Umarım videoyap sistemide en kısa sürede stabil hala gelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri