Kanal Kapanma Korkusu Psikolojimi Bozdu

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Kanallarım kapansa ne kaybederim ki? Çok kötü birşey mi? Dün uyku uyuyamadığımı farkedince bu korkunun psikolojimi etkilediğini farkettim, kapanırsa kapansın yenisini açmaz mıyız?

bende rüyamda maliyeyi gördüm tepemize binmişti hayırlısı artık :)

he bu arada sabah aç karnınla 2 kanal

öğlen tok karnınla iki kanal

akşam ise tok karnınla 3 kanal aç geçer. :)

Kanallarım kapansa ne kaybederim ki? Çok kötü birşey mi? Dün uyku uyuyamadığımı farkedince bu korkunun psikolojimi etkilediğini farkettim, kapanırsa kapansın yenisini açmaz mıyız?

sıkıntı yok alex açarsın tabi alt tarafı kanal :) benim de korkum para kazanmanın devre dışı kalması zaten tek kanal çalışıyorum ay sonu da yaklaşıyo :D

Bak konuyu açtın madem bende yazayım. Gece bir video atmıştım dedim ki buna şimdi bu adam Telif atar dedim. Neyse kalsın sabah silerim deyip yattım. İş yerinde uyudum eve gidip yol parası vermeyeyim diye. :P 7 TL az değil günlük vermek fazla geliyor bana. Her neyse bende yattım sandalyeleri birleştirip sabaha karşı rüya görüyordum telif geldi diye bir uyandım hemen kanala bakayım dedim herif telif atmış bana. Vay dedim. Böyle kısa bir hikaye işte. :)

Beyler korku içime işlemiş sanki parayla açıyoruz kanalları tamamen psikolojime işlemiş

Aç birşey olmaz Yt kapattıkça sen yenisini aç.
Ben öyle yapıyorum.
:D

Kardeşim birden bire yüklenirsen patlıyo yavaş yavaş yaparsan sorun olmuyo. Çok kanal çalışacaksan çalış ama 3 ayda yap çok kanalı

sıkıntı yok alex açarsın tabi alt tarafı kanal :) benim de korkum para kazanmanın devre dışı kalması zaten tek kanal çalışıyorum ay sonu da yaklaşıyo :D

tek kanal tek kanal ama bir onun bunun çocuğu gelip star purodüksiyon adıyla telif atınca 2000 tl lik kanal :poop: oluyor

zaten daha para alamadık, kazancımız da 3 kuruş (yine de şükür).. fazlasını psikologlara vermek zorunda kalcaz :)

---------- Mesaj saat 16:38:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:37:28 civarında gönderildi. ----------

tek kanal tek kanal ama bir onun bunun çocuğu gelip star purodüksiyon adıyla telif atınca 2000 tl lik kanal :poop: oluyor

mail attın mı adama geldi mi bi cevap..

bende rüyamda maliyeyi gördüm tepemize binmişti hayırlısı artık :)

he bu arada sabah aç karnınla 2 kanal

öğlen tok karnınla iki kanal

akşam ise tok karnınla 3 kanal aç geçer. :)

bugün muhasebeci bir arkadaşımla görüştüm,yıllık limit aşıldığında maliye vergi dairesine çağırıyormuş zaten,korkacak bir şey yok :)

zaten daha para alamadık, kazancımız da 3 kuruş (yine de şükür).. fazlasını psikologlara vermek zorunda kalcaz :)

---------- Mesaj saat 16:38:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:37:28 civarında gönderildi. ----------

mail attın mı adama geldi mi bi cevap..

benim mailime cevap mı verecek günde 100 kişiye telif atıyor ama ben bir yöntem biliyorum telifi kaldırabilir belki goldbook ta yazan benim yöntemimdir sırf merakımdan alacam neyse 10 gün sonra belli olur

Kardeşim birden bire yüklenirsen patlıyo yavaş yavaş yaparsan sorun olmuyo. Çok kanal çalışacaksan çalış ama 3 ayda yap çok kanalı

hep böyle telkinler yarattı korkularımı elimi korkak alıştırdım az at diye diye

böyle mail alan oldumu , madem kanallarınız kapanıyor

fr... Sch.... hesabınızdaki etkinliğin YouTube'un Hizmet Şartları'nı (HİZMET KOŞULLARI - YouTube) ihlal ediyor olabileceği konusuna dikkatimiz çekildi. İncelememizden sonra, hesabınızın Hizmet Şartlarımıza uymadığını belirledik ve buna göre hesabınızı feshettik Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr-TR adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

ve ne yaptınız

Ulan rahatlayayım teselli edin diye başlık açtım daha da bozuluyor psikolojim ömür boyu youtube kanal açma yasağı falan :(

yıllık limit 25bin,yıl içinde üzerine çıktığımız gibi maliye çağırıyor-nerden biliyorlar diye soracak olursan bankalar sürekli ihbar halinde :) yıllık 25 bini geçelim zaten öderiz vergimizi.

inanayım mı la buna bana maliye neden gelmedi :O

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri