Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanallarım kapansa ne kaybederim ki? Çok kötü birşey mi? Dün uyku uyuyamadığımı farkedince bu korkunun psikolojimi etkilediğini farkettim, kapanırsa kapansın yenisini açmaz mıyız?
Kanallarım kapansa ne kaybederim ki? Çok kötü birşey mi? Dün uyku uyuyamadığımı farkedince bu korkunun psikolojimi etkilediğini farkettim, kapanırsa kapansın yenisini açmaz mıyız?
sıkıntı yok alex açarsın tabi alt tarafı kanalbenim de korkum para kazanmanın devre dışı kalması zaten tek kanal çalışıyorum ay sonu da yaklaşıyo
![]()
tek kanal tek kanal ama bir onun bunun çocuğu gelip star purodüksiyon adıyla telif atınca 2000 tl lik kanaloluyor
bende rüyamda maliyeyi gördüm tepemize binmişti hayırlısı artık
he bu arada sabah aç karnınla 2 kanal
öğlen tok karnınla iki kanal
akşam ise tok karnınla 3 kanal aç geçer.![]()
zaten daha para alamadık, kazancımız da 3 kuruş (yine de şükür).. fazlasını psikologlara vermek zorunda kalcaz
---------- Mesaj saat 16:38:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:37:28 civarında gönderildi. ----------
mail attın mı adama geldi mi bi cevap..
Kardeşim birden bire yüklenirsen patlıyo yavaş yavaş yaparsan sorun olmuyo. Çok kanal çalışacaksan çalış ama 3 ayda yap çok kanalı
bugün muhasebeci bir arkadaşımla görüştüm,yıllık limit aşıldığında maliye vergi dairesine çağırıyormuş zaten,korkacak bir şey yok![]()
yılık limit 20 bindi sanırım![]()
yıllık limit 25bin,yıl içinde üzerine çıktığımız gibi maliye çağırıyor-nerden biliyorlar diye soracak olursan bankalar sürekli ihbar halindeyıllık 25 bini geçelim zaten öderiz vergimizi.
yıllık limit 25bin,yıl içinde üzerine çıktığımız gibi maliye çağırıyor-nerden biliyorlar diye soracak olursan bankalar sürekli ihbar halindeyıllık 25 bini geçelim zaten öderiz vergimizi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.