Kanal Kapanmaları Hakkında..

autorun12

Kayıtlı Üye
Kanallara gelen telifler bildiğiniz gibi kanalın kapanmasına sebep olabiliyor. Kapanmadan kastım youtube erişimini bloke eden tamamen uçuran cinsten olanlar, tel onayı vs istiyor girişte, telif hakkı okulu gelen değil.Adsense spama düşürebiliyor bildiğiniz gibi.
Sanırım 3 den fazla telif ihtarı gelince bu durum ortaya çıkıyor tek videolu veya 2 videolu kanal yapsak bu şekilde kapanma gene olur mu tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim :) iyi forumlar

Teliften kapanmada spama düştüğünü kim dedi sana benim çok kapanır teliften sıkıntı yaşamam.
Spamdan kapanma daha tehlikeli aslında adsense spama düştü olayı bende biraz tecrübe biraz şans gibi, bazende tahlisizlik gibi:)

valla hocam 3 gün önce ne telif vardı ne eşleşen nede başka birşey sapa sağlam kapandı bu şekilde :)

Teliften kapanmada spama düştüğünü kim dedi sana benim çok kapanır teliften sıkıntı yaşamam.
Spamdan kapanma daha tehlikeli aslında adsense spama düştü olayı bende biraz tecrübe biraz şans gibi, bazende tahlisizlik gibi:)

hocam benim 3 adsensem de aynı şekilde spama düştü farkllı zamanlarda :D ondan kanal uçunca tedirgin oluyorum telif hakı okulu vs gelince kanalını sliyorum sıkıntı olmuyor ama öbür türlü sıkıntı oluyor 1. de olmasa bile 2. 3. ye kesin spama düşrüyor

o değilde bu topluluktn flag sonucu kapanma oldugunda sızce kanalı toptan sılmekmı mantıklı yoksa ıtıraz etmekmı?
adamlar tek vıdeo olan heerkesın yıllrdır paylastıgı vıdeoyu flaglaya flaglaya kapattrdı seref yoksunu varlıklar.sızce ne yapmalı

o değilde bu topluluktn flag sonucu kapanma oldugunda sızce kanalı toptan sılmekmı mantıklı yoksa ıtıraz etmekmı?
adamlar tek vıdeo olan heerkesın yıllrdır paylastıgı vıdeoyu flaglaya flaglaya kapattrdı seref yoksunu varlıklar.sızce ne yapmalı

f... hiççbişey ama hiççç bişey yapamazsınız yapamadıkta yıllarca

benım 2 tne baba kanalım kapandı ama adsense ye bağlı 1 er tane daha kanal var
suan o kanallar duruyor adsense spama dusmus olabılrmı ?
bırı cuma kapanmıtı kanalımın otekı de bu gun kapandı

benım 2 tne baba kanalım kapandı ama adsense ye bağlı 1 er tane daha kanal var
suan o kanallar duruyor adsense spama dusmus olabılrmı ?
bırı cuma kapanmıtı kanalımın otekı de bu gun kapandı

Spam işini yapıp bu işin gidişatını bilmiyor olmanız cidden enteresan. Arkadaşlar spamın mutlak sonu budur. :) İster 1 yıllık ister 2 yıllık isterse 2 haftalık kanal olsun eğer spamsa o kanal kapanacaktır. Geçen sene 50+ kanal kapanırdı ses etmezdik şimdi 1-2 kanal kapanıyor diye bu kadar stres yapmanıza ne lüzum var. Toplu kanal kapanmalarıyla ilgili en hafif dönemi geçirdik kimse farkında değil. Eskiden 2 ayda 1 rutin temizlik olur tek seferde 50 den fazla kanal ucurulurdu. Son sözüm şu ki; spam kanallarınıza platonik olarak bağlanmayın çünkü mutlak son ayrılıktır. :D Sonra çok koyar..

Bende bir şey sormak istiyorum. Öncelikle flagdan spamdan kapanma sorunum yok ama kanallarım 10 bin aboneyi görünce anında kapanıyor ertesi günü görmüyor. Bu herkeste böyle mi?

edit:

gelen mail
WgAj2P.png

Son düzenleme:
[MENTION=10575]fenomen[/MENTION] 10 bin aboneyi gösterseler onada şükür :D

[MENTION=10575]fenomen[/MENTION] 10 bin aboneyi gösterseler onada şükür :D

zor olmuyor spam kanalda da dediğim gibi 1 ayda 10 bin olan 1 ayda kapanıyor 3 ayda 10 bin olan 3. ayında kapanıyor. Manuel incelemeye mi giriyor ne oluyor anlamıyorum. Dua ediyorum 10 bin abone olmaması için : ) İzlenim milyonları aşsa da sıkıntı çıkarmıyor.

1 ay durdurmuyorlar onu demek istiyorum bende [MENTION=10575]fenomen[/MENTION]

an itibariyle tek güncellemede 102 kanal kapanmış hepside son 1-1.5 ayda açılmış

elimdeki tüm kanllar kapandı 1 tanesi adsenseye bağlıydı :( sıfırdan başlayacaz artık

Spam işini yapıp bu işin gidişatını bilmiyor olmanız cidden enteresan. Arkadaşlar spamın mutlak sonu budur. :) İster 1 yıllık ister 2 yıllık isterse 2 haftalık kanal olsun eğer spamsa o kanal kapanacaktır. Geçen sene 50+ kanal kapanırdı ses etmezdik şimdi 1-2 kanal kapanıyor diye bu kadar stres yapmanıza ne lüzum var. Toplu kanal kapanmalarıyla ilgili en hafif dönemi geçirdik kimse farkında değil. Eskiden 2 ayda 1 rutin temizlik olur tek seferde 50 den fazla kanal ucurulurdu. Son sözüm şu ki; spam kanallarınıza platonik olarak bağlanmayın çünkü mutlak son ayrılıktır. :D Sonra çok koyar..

her durumda ağlama gibi bir durumumuz var haklsınız hocam +1

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri