Kanal Kapanmaları

• Kullanıcı ssusar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

ssusar

Kayıtlı Üye
Aslında toplu kapanma konusuna yazacaktım da sebebini merak ediyorum neden olmuş diye. Bugün en çok kapanmayı yaşadım.
Arkadaşlar günde 10 kanal yapıyorum yt to yt şeklinde.Kanalları güvenilir kişiden alıyorum kapanma ihtimali olması %1. Sonra kanalları mobil veri ile her kanala farklı ip giriyorum. farklı portable ile giriyorum. Kanalları quize bağlayıncaya kadar hiç girmiyorum. Buna rağmen günde en az 4 kanalım kapanıyor. Bu normal bir şey mi yoksa ben boşa mı çabalıyorum böyle. Eskiden film çalıştığım için dizi işine girelim gelirimiz sürekliliği olsun dedik bu şekilde stres , ümitsizlik , şevk kırıklığı yaşadım. Dizi çalışan arkadaşlar neden böyle oluyor söyleyebilir mi?

Edit: Videoyap kullanıyorum yazmayı unutmuşum. Her kanala kendi clientini alıyorum yani her kanala farklı client

WmL7V3e.png

Son düzenleme:
Portable çalışırken sadece profiles dosyasını mı aktarıyorsun ?

hbo dizileriyse çok sık telif geliyodu bana teliften değilse sorun vds den çok sık kanal açıyosundur yeni kanal açmadan önce 1-2 saat dinlendir vds nin ip değiş spama düşmüş olabilir

Portable çalışırken sadece profiles dosyasını mı aktarıyorsun ?

Yok tamamen siliyorum tamamen kopyalıyorum. Yani her kanala farklı portable kuruyorum.

hbo dizileriyse çok sık telif geliyodu bana teliften değilse sorun vds den çok sık kanal açıyosundur yeni kanal açmadan önce 1-2 saat dinlendir vds nin ip değiş spama düşmüş olabilir

Videoyap kullanıyorum. Her kanala farklı clientler veriyorum birde anlamış değilim. her kanala 50 videodan da fazla yüklemiyorum.

Mobil veri olduğundan sanırım Ama bugun benimde 4 5 adet kanalım kapandı normalde hiç kapanmazdı

sanırım herkeste aynı sorun var

Bende her gün kapanıyor ama bugün çok kapandı. Dizi çalışıyorsanız her gün bu kadar flag normal mi yahu delirticek bu yt beni.

Mobil veri olduğundan sanırım Ama bugun benimde 4 5 adet kanalım kapandı normalde hiç kapanmazdı

Hocam mobil veri bir farkı yok onla alakası olduğunu sanmıyorum. Yani bazı kanallar dururken hepsini aynı sistemle yaptığım halde bazıları kapanması garip.

Bende mobil veri diyorum çünkü hep sabit ipydi başı 5.46.xxx.xx şeklinde veriyordu..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet Hocama sormak lazım aslında bu konuyu alakalı olabilir mi diye.

Yok arkadaşlar ne alaka ya, hep mobil veri açarım 4 aylık kanallarım var.

Mobil veriyi android cep telefonundan alıyorsanız ve telefon google a bağlı uygulamalar barındırıyorsa yakalanma yönünden riskli olabiliyormuş diye duydum.

Bugün genel bir tarama oldu galiba normalde nadir kapanır 8 kanal gitti benden de..

bence mobil veriyle bir alakası yok kaçgündür bende uğraşıyorum

Yok iPhone de kullanıyorum hocam.

Yok ben sadece duyduğumu söyledim.
Ama böyle bir şeye bende ihtimal vermiyorum.
Çünkü 300 den fazla kanala mobil veri ile giriş yaptım bu güne kadar, şimdiye kadar toplu kıyımla karşılaşmadım

mobil veri filan hikaye..Videoyap ile alakalı benim kapanmalar ama çok cıvıttılar vallahi ya

videoyap kullanıyorum bende son 1 ay içinde yükleme yaptığım yaklaşık 40 üstü kanalım birden kapandı bugün

Videoyap da olabilir büyük ihtimalle. Ben hepsine farklı client eklediğim halde böyle oldu. Videoyapın serverlerinin çok yükleme yaptığından olabilir. Ben emirleri gece 2-3 gibi vermeyi planlıyorum. Fazla yüklenme olmasın diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri