kanal kapanması farklı bir durum ?yoruma açık

vjersin

Kayıtlı Üye
arkadaşalr hergün bir gmail bağlıyorum her kanala farklı ip ile giriş yaptım .önce video yükledim 6 saat sonra girip para kazanmayı açtım,6 saat sonra yine girip kanalyapa bağladım iher girdiğimde ip ve çerez temizliği ile gizli sekme ile girdim.kanallaa kesinlikle 30 videodan fazla atmadım.açtığım kanallarda sağlam .anlamadım nerede hata yaptığım videoyapa bağlamadığım kanallar taş gibi sağlam ayakta.1,9,13,17,19 bu kanalların tarihleri 1 veya 2 ay öncesine ait.şimdi o 4 kanal ise 5 gündür yaptığım yukardaki işlemler ile bağladım hergün 1 kanal bağlıyordum.sizce sorun ne ,? client kirli ise diğerleri neden kapanmadı ? daha clien temizlemedim ne yapmalıyım sizce şimdi .

ly0D7g.png

Aynı durumdayım, takipteyim

Mesajı Tapatalk ile gönderdim...

arkadaşalr hergün bir gmail bağlıyorum her kanala farklı ip ile giriş yaptım .önce video yükledim 6 saat sonra girip para kazanmayı açtım,6 saat sonra yine girip kanalyapa bağladım iher girdiğimde ip ve çerez temizliği ile gizli sekme ile girdim.kanallaa kesinlikle 30 videodan fazla atmadım.açtığım kanallarda sağlam .anlamadım nerede hata yaptığım videoyapa bağlamadığım kanallar taş gibi sağlam ayakta.1,9,13,17,19 bu kanalların tarihleri 1 veya 2 ay öncesine ait.şimdi o 4 kanal ise 5 gündür yaptığım yukardaki işlemler ile bağladım hergün 1 kanal bağlıyordum.sizce sorun ne ,? client kirli ise diğerleri neden kapanmadı ? daha clien temizlemedim ne yapmalıyım sizce şimdi .

ly0D7g.png

Bende takipteyim kapanan kanallar ne zaman açılmıştı ? adsense spam olayından şüpheleniyorum

benim her kanala ait client vardı her kanala 1 client yani, clientler alakalı olsaydı derdimde 1 kez kullandıgım için bir tokeni neden kapandıklarına açıklama getiremicem aylardır videoyap kullanıyorum ilk defa bu kadar fazla kanalım kapandı ve nedense sadece dün yaptıklarım kapandı

benimde aynı şekil günde 2 kanal yutubumla anca yaparım hepsine girişte kendi pcmden ip değştirirm mac değiştirirm çerez temizlerim toplu kapanma yaşıyorum.

Bende takipteyim kapanan kanallar ne zaman açılmıştı ? adsense spam olayından şüpheleniyorum

adsense spamdan şüphelenme hiç hocam benim kanallar hiçbiryere baglanmamıştı henüz, sende kanalları baglama öyle dene veya adsenseye bagla video atma 1gün içinde kapanırsa o zaman spamdır adsense

en alttaki kanalım da adsenseye bağlıydı o yüzden adsense olsa o da kapanırdı

Benim kanallar quiz. Durumun Adsense ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü adsense kanallarımda sorun yok. Sadece quizler gidiyor...

Mesajı Tapatalk ile gönderdim...

Screenshot by Lightshot

hepsi dün eklenen kanallar, bu kanallarla 3 4 tane client ortak olan kanalım vardı onlar kapanmamış , birde dün harici hiç kapanma yok

şuan 10 tane kanal çekiyorum o kanalların içinden de 2 kanal kapanmış çekememiş toplu video hakkı geri verdi :D var bişeyler hadi hayırlısı

Screenshot by Lightshot

hepsi dün eklenen kanallar, bu kanallarla 3 4 tane client ortak olan kanalım vardı onlar kapanmamış , birde dün harici hiç kapanma yok

şuan 10 tane kanal çekiyorum o kanalların içinden de 2 kanal kapanmış çekememiş toplu video hakkı geri verdi :D var bişeyler hadi hayırlısı

Seninki adsense mi hocam boş kanal mı kapanıyor

Toplu video yükleme yaptınız mı ? yoksa tek tek mi yükleme yaptınız ? Toplu video yüklerken 8-10 dk vs. de desen bazen yoğunluktan kaynaklanıp 1 er dk ile atıldığı oluyor bunu gözlemledim ben. tam emin olmamakla beraber benim kapanmalarım onlara bağlı.

arkadaşlar bu sorunun çözülmesi lazım acana yeni bir vvideoya hesabı alsam farklı mail ile ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri