Kanal Kapanması ile ilgili bi soru

mekskem

Kayıtlı Üye
Proxy/Vpn den 8-10 tane kanal açayım diyorum. bu kanallara manuel yükleme yapaym. videolar ytden olacak başlık, etiket ve açıklama kendime özgü olacak.
ve hiç biri hiç bir zaman Adsense'ye bağlanmayacak. sizce bu kanalların kapanma durumu ne olur. Yinede hepsi kapanırmı?

hocam son haftalarda spam yada ozgun kanallar kapanıyor. yorumlardan aklımda kalanlar ve kendi yaapatıgım kanalların durumun yola cıkarak sunu diyebilirim, adsenseye baglayınca en fazla 3-5 gun icinde kapanıyor. adsenseye baglamayınca daha uzun sure acık kalıyor. kapanabiliyorda kapanmayabiliyorda.

Hocam uzun zamandır kanal açar iken problem yaşamıyordum ama dünden itibaren kanal açamaz oldum Ben ne zaman kanal açar iken takılsam adsense ve kanallarım hep banlanıyor Benim kişisel fikrim bu tarz açtığınız kanallar ile kapanma açısından sorun yasarsınız gibi geliyor Ama en mantıklısı 8-10 kanal yerıne 3 kanal açıp deneme yanılma yontemı ile sonucu görmek olur diye dusunuyorum

Proxy/Vpn den 8-10 tane kanal açayım diyorum. bu kanallara manuel yükleme yapaym. videolar ytden olacak başlık, etiket ve açıklama kendime özgü olacak.
ve hiç biri hiç bir zaman Adsense'ye bağlanmayacak. sizce bu kanalların kapanma durumu ne olur. Yinede hepsi kapanırmı?

ve hiç biri hiç bir zaman Adsense'ye bağlanmayacak.

aslında bağlaman daha mantıklı olur youtube ve adsense ekipleri kanalı inceleyip spam olmadığına kanaat getirip kapatmazlar ise 1 hafta sonra spam videolarını at bi daha kontrol edeceklerini sanmıyorum.....

aslında bağlaman daha mantıklı olur youtube ve adsense ekipleri kanalı inceleyip spam olmadığına kanaat getirip kapatmazlar ise 1 hafta sonra spam videolarını at bi daha kontrol edeceklerini sanmıyorum.....

çok mantıklı bir yaklaşım bence de denemelerimden sonra ve herkesin kanal kapanmalarında gördüğüm ortak nokta adsense bağladıktan sonra 3-5 gün içinde kapanması ve zaten google botları 1-5 gün içinde kanalınızı taradığı için benim kanalım 2 günde kapanıyorsa başkasının 5 günde kapanır. o gün sayısı değişir ama mutlaka ama mutlaka benim anladığım kanalı adsense bağladığımız zaman google botları kanalı taradığı gün spam kontrolüde yapıyor yeni güncellemede ve spam tesbit ettiği zaman kanalı kapatıyor. en mantıklısı kanala özgün video atıp adsense baglamak ve 1-2 hafta bekleyip google gözünde güven sağladıktan sonra spam videoları yüklemek. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri