Kanal Kapanması üzerine düşünme

• Kullanıcı aykutys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

aykutys

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Dün itibariyle 4 ayrı adsensime ait 8 adet kanalım kapandı

çalışma şeklim

* her adsens farklı telefon numarasıyla alındı
* kanalların telefon numarası farklı her adsenste 2 kanal vardı
* günde 1 adsense bağlı bir kanala girip işlem yapardım çıkınca ip değiştirip çerez temizlerdim yani adsensler tamamen birbiriyle bağlantısızdı farklı kişiler adına alındı
* her adsense bağlı kanalların katagorileri farklıydı birbiriyle alakası yoktu
* tüm bu kanal açma gibi işlemleri manuel olarak yaptım ve olabildiğince dikkatli olmaya çalıştım
* bot vds gibi şeyleri hiç kullanmadım
* videoları olabildiğince özgünleştirip intro felan ekledim hatta kesip birleştirip videolar hazırladım. toplu yükleme yapmadım
* yani kaliteli spam yapmaya çalıştım
* dizi çizgi filim gibi şeyler üzerine çalışmadım yani telif getirmesi zor konulardı.

işin özeti elimden geldiğince adsenslerin birbiriyle ilişiksiz bir şekilde yönetmeye çalıştım ki bir adsense bağlı kanal gidince sadece o adsense bağlı kanalları etkilesin diğer adsense bağlı kanallara zarar gelmesin ama dün başıma gelen şey gösteriyor ki bir yerlerde hata yapıyorum,

bu sorun bir çoğumuzun başına geliyor ve kanal kapanmaları diye açılan ana konuda bence yakınmak yerine fikir üretmeye çalışalım biraz beyin fırtınası yapalım.. ama ben şuan yapacak durumda değilim onca uğraştan sonra halen kanalların kapanması kafamın çalışmadığını düşünmeme yol açtı:)
sizin katkılarınızı bekliyorum

Bana kalırsa youtube bu aylarda işi iyice sıkı tutup spam kanalları falan elinden geldiğince temizleyecek ilerleyen zamanlarda yavaş yavaş her şey normale dönecek youtube iyice çöp halini almıştı şimdi temizlik zamanı

etiketler çok önemli yt 2 aydır etiket vr açıklama vurgun yapıyor sırf etiket davasına kaç kanalım topluluk aldı ... etiketlerden ve açıklamadan olmuş olabilir ..

etiketler çok önemli yt 2 aydır etiket vr açıklama vurgun yapıyor sırf etiket davasına kaç kanalım topluluk aldı ... etiketlerden ve açıklamadan olmuş olabilir ..

onuda düşündüm ama ortalama 6 - 7 tane girdim ve alakasız değillerdi video ile

hocam öncelikle geçmiş olsun....

Merhaba arkadaşlar

Dün itibariyle 4 ayrı adsensime ait 8 adet kanalım kapandı

çalışma şeklim

* her adsens farklı telefon numarasıyla alındı
* kanalların telefon numarası farklı her adsenste 2 kanal vardı
* günde 1 adsense bağlı bir kanala girip işlem yapardım çıkınca ip değiştirip çerez temizlerdim yani adsensler tamamen birbiriyle bağlantısızdı farklı kişiler adına alındı

Anlaşılan epey emekler vermişsin. Lakin ben şunu anlayamıyorum. Adsense yt nin ince ayar bir partneri zaten. Bu yüzden diğer partnerlerden daha üstün bir filtreleme sistemi veya kriterleri var.

Şimdi şu anlatılanlara göre yapılan işler kolay değil. Ve zaman alan bir uğraş. Diyeceğim şu ki. 1 ay çabala her şey yoluna girdi diye düşünürken hop kanallar gitsin.

Bense şöyle düşünüyorum. Adsense şart değil. Ama kesintisi %40 olan her hangi bir partner olsun. Nede olsa adsense diğer partner firmalara bir takım yetkiler ver miş mi. He işte o zaman şu anlattığın düzende çalıştığın zaman bağlı olacağın partner şirketlede zaten sıkıntı yaşamazsın. böylelikle 1 aylık 2 aylık çabalarında boşa gitmez. adsense bana kalırsa sadece ve sadece özgün.

Çok sayıda gereksiz kanal ve video var bunlar da google'a ekstra sunucu masrafı getirirken bir şey kazandırmıyor toplu bir temizlik yaptılar her şey normale dönebilir çok mu optimist bir düşünüyorum :D

Anlaşılan epey emekler vermişsin. Lakin ben şunu anlayamıyorum. Adsense yt nin ince ayar bir partneri zaten. Bu yüzden diğer partnerlerden daha üstün bir filtreleme sistemi veya kriterleri var.

Şimdi şu anlatılanlara göre yapılan işler kolay değil. Ve zaman alan bir uğraş. Diyeceğim şu ki. 1 ay çabala her şey yoluna girdi diye düşünürken hop kanallar gitsin.

Bense şöyle düşünüyorum. Adsense şart değil. Ama kesintisi %40 olan her hangi bir partner olsun. Nede olsa adsense diğer partner firmalara bir takım yetkiler ver miş mi. He işte o zaman şu anlattığın düzende çalıştığın zaman bağlı olacağın partner şirketlede zaten sıkıntı yaşamazsın. böylelikle 1 aylık 2 aylık çabalarında boşa gitmez. adsense bana kalırsa sadece ve sadece özgün.

doğru diyorsunda hocam ben 5 bin izlenimle günlük tek kanaldan 20 lira civarı kazanıyordum tbm ler 0,12 den aşağı düşmüyordu hangi partner o izlenime o parayı verir ki.. ama yinede bu partner olayını düşünücem

doğru diyorsunda hocam ben 5 bin izlenimle günlük tek kanaldan 20 lira civarı kazanıyordum tbm ler 0,12 den aşağı düşmüyordu hangi partner o izlenime o parayı verir ki.. ama yinede bu partner olayını düşünücem

hocam partnerlerde veriyor. inan buna. lakin sen alamadığın paranın hesabını yapıyorsun. birde olayın bu tarafından bak. hesabını yaptığın para cebine girdimi? hayır.

dün gece 7 tane kanalım kapandı.kapanan kanalların hepsi aynı kişiden aldığım kanallar.içlerinden bir tanesi özgündü.Benim düşüncem kanallar arasında bağlantı kurup hepsini kapattılar.özgün olanda arada kaynadı.aldığınız kişiye dikkat edin ve hep aynı kişiden aynı seri kanal almayın.

5k izlenime 20lira düşük geldi bana eşleşen vs yoksa.

En az iki kati gelmeliydi..

dün gece 7 tane kanalım kapandı.kapanan kanalların hepsi aynı kişiden aldığım kanallar.içlerinden bir tanesi özgündü.Benim düşüncem kanallar arasında bağlantı kurup hepsini kapattılar.özgün olanda arada kaynadı.aldığınız kişiye dikkat edin ve hep aynı kişiden aynı seri kanal almayın.

kanalları kendim açıyorum üstelik normal hatlarla doğruladım

---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

5k izlenime 20lira düşük geldi bana eşleşen vs yoksa.

En az iki kati gelmeliydi..

bende tbm iyidir diyordum :) o nasıl bir katagoriymiş arkadaş 5k izlenime 40 lira veren

kanalları kendim açıyorum üstelik normal hatlarla doğruladım

---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

bende tbm iyidir diyordum :) o nasıl bir katagoriymiş arkadaş 5k izlenime 40 lira veren

bence kategori değil izlenim süresi ile alakalı çok daha fazlalarını gördüm.5k izlenime 50 dolar veren.

bence hakkaten çok ağır bir temizlik yapıyor yt.Malesef kurunun yanında yaşlarda yanıyor.Her zamanki gibi yt yi çöplüğe çeviren insanların bokunu biz çekiyoruz.Allahım belamı versem bilmiyorum şu yt yi çöp edenlerin yönünü değiştir şu yt den allahım onların başka alanlara yönelmesini sağla :(:( aminnnnnnnnn

bence kategori değil izlenim süresi ile alakalı çok daha fazlalarını gördüm.5k izlenime 50 dolar veren.

evet doğru video arası reklamlar çok etkiliyor, neticede 10 dk altı video atınca tek reklam çıkıyor ama adam 1 saatlik video atıp 20 reklam giriyor ve bin defa izlense çarpı 20 reklam yani 20k izlenime tekabül eder. burdan çıkan sonuç en az 10 dk üzeri çalışcan

Arkadaşlarla yaptıklarımızdan bazıları.

1- Mail açtık beklettik, kanalı açıp video bastık adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
2- Mail+Kanal aynı gün açtık, video bastık adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
3- Mail+kanal açtık birkaç gün beklettik, video bastık adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
4- Mail+kanal açtık, video bastık 1 hafta beklettik sonrasında adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)

Yeni testler bu şekilde, bunun mail açımı, kanal açımı mantığı vs'si kalmadı artık, Yt istediği zaman spam bahanesiyle kanalları kapatıp, adsenseleri patlatıyor.

partnerle birlikte çöp spam devri tarih oldu aga. şuan çöp spamın artığını temizliyorlar. arada tabi yaş olanlar da yanıyor. olacak o kadar yapacak bir şey yok. @dreamwalker nickli arkadaş yazın google çalışanlarından biriyle konuştuğunu kendisine: "eylül ayında yt to yt çalışma mutlaka bitmiş olacak" demiş. değişim süreçleri kaliteli çalışanlar için bile sancılıdır. moreli bozmamak lazım. temiz iş yapan her zaman kazanır. bir iki ay sonra şuan kazandığının en az 2 mislini kazanacaksın :)

bence hakkaten çok ağır bir temizlik yapıyor yt.Malesef kurunun yanında yaşlarda yanıyor.Her zamanki gibi yt yi çöplüğe çeviren insanların bokunu biz çekiyoruz.Allahım belamı versem bilmiyorum şu yt yi çöp edenlerin yönünü değiştir şu yt den allahım onların başka alanlara yönelmesini sağla :(:( aminnnnnnnnn

kapanmanın önüne nasıl geçebilirim diye bir şey yok. youtube istediği takdirde tüm spam kanalları kapatabiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri