Kanal Kapanmasıı?

exellans

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 4-5 ay önce açılmış temiz kanalı videoyapa bağlayıp 1 video atıyorum ertesi gün hemen kapanıyor pc format attım sorun değişmedi Client ve Api Key de sıkıntı olabilirmi ?

Not:Başka pcden denedim sorun değişmedi.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 4-5 ay önce açılmış temiz kanalı videoyapa bağlayıp 1 video atıyorum ertesi gün hemen kapanıyor pc format attım sorun değişmedi Client ve Api Key de sıkıntı olabilirmi ?

Not:Başka pcden denedim sorun değişmedi.
aynı clentden çalışma yükleme yaptıgın clentten yap, botlarda yükleme ülke seçimi varsa tr seç aynı anda iki yerde olamayacagını onlarda otomatikmen anlarlar.

hocam sizdede böyle bir olay oldumu veya şuan böyle bir sorun yaşıyormusunuz.

Kategori ile alakalı büyük ihtimal cok kez yaşadım . Telif riski olmayan risksiz video atip dene kapanirsa api key değişti kapanmazsa kategori degistir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kategori ile alakalı büyük ihtimal cok kez yaşadım . Telif riski olmayan risksiz video atip dene kapanirsa api key değişti kapanmazsa kategori degistir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ipkey değiştirdim hocam inş düzelmişdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri