Kanal Kapanmasıyla İlgili Çıkmazlarım..Buyrun İçeri

uploader

Yasaklanmış
Bi dönem bi kanal kapandı mı diğer kanalların da kapanma durumu vardı sebep her ne olursa olsun hatta bazen sebepsiz yere , ama geçen de bir arkadaş kafamı karıştırdı teliften veya spamdan kapanırsa kanal diğer kanalları etkilemez diye anladım eğer topluluktan kapanırsa yada kanalda çok dünya engeli olursa para kazanması kapatılır diye anladım
Kısacası hiçbir şey anlamadım :D
Bana son haliyle kendi tecrübelerinizden de yola çıkarak şu sorularıma cevap verir misiniz lütfen ? Daha emin adımlarla ilerlemem için kafamın net olması lazım.

1) 3 telif yiyip de kapanan bir kanaldan ötürü aynı ipten girdiğim diğer kanallarım da kapanıyor mu?
2) Bir kanalın para kazanması hangi sebeplerden kapatılabilir ?
3) Para kazanması kapatılan bir kanaldan ötürü aynı ipten girdiğim diğer kanallarım da kapanıyor mu ?
4) Spamdan kapanan bir kanaldan ötürü aynı ipten girdiğim diğer kanallarım da kapanıyor mu ?
5) google + ile kanalı açıp silme yöntemi telif,topluluk,para kazanma iptali gibi 3 durumda da işe yarıyor mu ? Yüzde olarak ne kadarı ödeniyor bu 3 olayda ?

Güzel bir konu olmuş. Bu soruların cevapları akademik yayın gibi öneme sahip olacaktır. Merakla bekliyorum konunun aydınlığa kavuşturulmasını

mobilim ama cevap vermeye calisim ayni ipten kapanma olayi genelde sahte telif gonderdiginde karsi bildirim gelirse tum ayni ip kanallar kapanir.
para kazan kapanmasi: kapanmalarin %90i bu video ile ilgili daja cok bilgiye ihtiyac var maili cok gelirse kapaniyor
spamdan kapanma:%90 alttaki bayraktan sikayet edildikce kapaniyor
3 trliften kapanan kanal g+ ile acilmaz zaten kanal kapaniyo
umarim aciklayici olmustur

Para kazanmaya kapanmış (3 ay önce) ve adsense bağını kestiğim bir kanal yüzünden, 7 aralıkta sebep gösterilerek diğer tüm kanallarım kapatıldı. Para kazanması kapalı, aklınıza gelecek tüm telif türlerinden kanala verilmiş 1 telif cezası bile hepsini kapatabiliyor. En azından ben bunları yaşadım. Bilgilerinize...

1) 3 telif yiyip de kapanan bir kanaldan ötürü aynı ipten girdiğim diğer kanallarım da kapanıyor mu?
3 telif yeyip bir çok kanal kaybettim ama dier kanallarımı bu durum etkilemedi.

2) Bir kanalın para kazanması hangi sebeplerden kapatılabilir ?
spamdan,dünya geneli engelli videolardan vs..

3) Para kazanması kapatılan bir kanaldan ötürü aynı ipten girdiğim diğer kanallarım da kapanıyor mu ?
artık bütün kanallar zincirleme kapanıo tıpkı benim 15 kanalı aynı anda kaybetmem gibi.

5) google + ile kanalı açıp silme yöntemi telif,topluluk,para kazanma iptali gibi 3 durumda da işe yarıyor mu ? Yüzde olarak ne kadarı ödeniyor bu 3 olayda ?
ödemesini tam bilemiom ama ben de bir süre sonra google + da bağla aç ile kanallarım acılmadı.

mobilim ama cevap vermeye calisim ayni ipten kapanma olayi genelde sahte telif gonderdiginde karsi bildirim gelirse tum ayni ip kanallar kapanir.
para kazan kapanmasi: kapanmalarin %90i bu video ile ilgili daja cok bilgiye ihtiyac var maili cok gelirse kapaniyor
spamdan kapanma:%90 alttaki bayraktan sikayet edildikce kapaniyor
3 trliften kapanan kanal g+ ile acilmaz zaten kanal kapaniyo
umarim aciklayici olmustur

teşekkür ederim , bi şu eksik kaldı sanki..spam ya da 3 teliften kanalım kapansa diğer kanallarımı etkilemiyor değil mi..yaşadın mı hiç..sen çok spam çalışıon diye hatırlıyorum çünkü

teşekkür ederim , bi şu eksik kaldı sanki..spam ya da 3 teliften kanalım kapansa diğer kanallarımı etkilemiyor değil mi..yaşadın mı hiç..sen çok spam çalışıon diye hatırlıyorum çünkü
ustadim benim teliften hic kanalim kapanmadi o konuda bi deneyimim yok
kurban bayraminda bi 700 kanal toplu kapandi daha sonra hic toplu kapanmada yasamadim
ama spamdan cok fazla kanal kapattirdim ve tek tek kapandi hic toplu.kapanma olmadi

ustadim benim teliften hic kanalim kapanmadi o konuda bi deneyimim yok
kurban bayraminda bi 700 kanal toplu kapandi daha sonra hic toplu kapanmada yasamadim
ama spamdan cok fazla kanal kapattirdim ve tek tek kapandi hic toplu.kapanma olmadi

eyvallah teşekkür ettim :)

---------- Mesaj saat 11:18:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:08:10 civarında gönderildi. ----------

başka bir konuda da arkadaş uyarı almış topluluk yada telif bir uyarı daha alırsa para kazanma kapanır diyor net şekilde..

harbiden bazen foruma girmek istemiyorum kafam karışıyor , bazen de gireyim tecrübelilerin tecrübesinden faydalanayım da gereksiz zaman kaybetmeyeyim diyorum :) kafam allak bullak :D

eyvallah teşekkür ettim :)

---------- Mesaj saat 11:18:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:08:10 civarında gönderildi. ----------

başka bir konuda da arkadaş uyarı almış topluluk yada telif bir uyarı daha alırsa para kazanma kapanır diyor net şekilde..

harbiden bazen foruma girmek istemiyorum kafam karışıyor , bazen de gireyim tecrübelilerin tecrübesinden faydalanayım da gereksiz zaman kaybetmeyeyim diyorum :) kafam allak bullak :D

yardimimiz olursa cekin meyin sorun elimizden geldigince yardim ederiz.

yardimimiz olursa cekin meyin sorun elimizden geldigince yardim ederiz.

Bende 1-2 bisey sormak istiyorum

1- birkanalimi ayni kisiden 3 telif geldi ne yapmam lazim. para kesinlesmesi icin ne yapmam lazim

2- birkanalima topluluk geldi ne yapmam lazim. para kesinlesmesi icin ne yapmam lazim

3- suan 2 kanalim kapandi ne yapmam lazim paranin kesinlesmesi icin

Kusura bakmayin daha yeni sayilirim ilk defa basima geliyor onun icin soruyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri