Kanal kapatıldı 2 dakika sonra geri açıldı

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanalımda hiçbir şey yoktu. Normal takılırken dedim ben en iyisi şuna bir mail yönlendirmesi yapayım. Neyse yazdım maili onay kodu bekliyorum kodu doğrula dedim ya ne göreyim kanal uçmuş.

Girdim kanalımın ana sayfasına topluluktan gitmiş.

Neyse hesaba girmeye çalıştım tel onayı istedi hemen onay yaptım sanal numaradan. Neyse hesaba girdik video yöneticisine geldim tüm videolarda
"Rededildi(hesabınız askıya alınmış) " yazısını gördüm. Dedim ne yapsam ne yapsam. Topluluktan gittiğine dair mail de gelmemiş. Dedim en iyisi sileyim kurtulayım şimdi para kazanma gider bu dandik kanal yüzünden bir ton gelirden oluruz.

(Not: Para kazanma gitmemiş her şey yeşil yanıyor. Sanki hiçbir sorun yok gibi)

Neyse tam silecektim dedim şu video yöneticini bir daha yenileyim bir de ne göreyim sanki hiçbir şey olmamış gibi tüm videolar yüklü ve para kazanmaları açık video ortası reklamlarına kadar duruyor."

Sorum daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi ? İleride para kazanma gitmesi benim açımdan çok ama çok kötü sonuçlar doğurabilir.

Tecrübelerinize dayanarak yorumlarınızı bekliyorum.

Size şunu söyleyim mail yönlendirmesi yaparken 2 kere düşünün. 2 farklı kanalımı yine bu yüzden kaybetmiştim.

Güvenlik nedeniyle yapıyor hocam. telefonla doğrulama yapınca da açılıyor.
Yeni hesaptan mail bile atsanız aynı durum

Güvenlik nedeniyle yapıyor hocam. telefonla doğrulama yapınca da açılıyor.
Yeni hesaptan mail bile atsanız aynı durum

Hocam öyle bir durumda hesabınızın güvenlik nedeni ile erişime kapatıldı falan dese anlarım ama direk topluluktan uçtu diyor. Anlam veremedim. Tel onayı yapınca oldu. Mail yönlendirmesi yapınca sanırsam güvenlik açığı hissettiğinden bu durum oluşuyor.

Valla kapanan adsense bile acildiysa normal diyorum.

mobil mesaj

Dedigim gibi telefon onayi ister. Dogrulama yaoinca normale doner

Anladım arkadaşlar teşekkür ediyorum. Öyle çok kanalı kapanan birisi değilim heyecan yaptım kusura bakmayın. Sadece tel onayı ile açılması sizin iddianızı destekliyor teşekkürler. Yine de farklı yorumlara açığım.

hesap tel onayı olmayanlar kolay kapanıyor diye yapılıyor ama ben genelde 15dkdan uzun videolar ykleyince yapıyorum

telefon onayı istediğinde kanal url sine girseydiniz kanal profil resminin ünlem işaretinde olduğunu görürdünüz.bu resmin ünlem görünmesi durumunda doğru şekilde yapılan telefon onaylama sonucu kanal açılır.

onayladıktan sonra normale dönmesi bir kaç saniye geç sürmüş olmalı.

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] benim hesap uzun zaman önce kapatıldı, telefon onayı yapmak istedim o zamanda içerisinde türkiye yoktu.acaba şimdi doğrulama yapsam açılırmı,içimizde abd telefon onayı numarası verebilecek biri varmı..

y2aBrn.png

abd telefon numarası lütfen arkadaşlar :)

hesap tel onayı olmayanlar kolay kapanıyor diye yapılıyor ama ben genelde 15dkdan uzun videolar ykleyince yapıyorum

Hesabım +15 onaylı idi ama mail yonlendirmesi olayı değiştirdi. Daralll ın dediği gibi unlem işareti vardı. Şuan sorun yok. Arkadaşlar bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. O tel isteyen arkadaş k7 den tel onayı yapabilirsin. Ben şimdi dizi izlemeye gideyim. Breaking bad peşimi bırakmıyor )

Hocam öyle bir durumda hesabınızın güvenlik nedeni ile erişime kapatıldı falan dese anlarım ama direk topluluktan uçtu diyor. Anlam veremedim. Tel onayı yapınca oldu. Mail yönlendirmesi yapınca sanırsam güvenlik açığı hissettiğinden bu durum oluşuyor.

Hocam yönlendirmeyi gmail yerine farklı bir adrese (hotmail,outlook) yaptığınız zaman bu oluyor. Bende de olmuştu...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri