Kanal Kazancı ile Adsense Kazancı Uyuşmuyor

• Kullanıcı Elf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Elf

Kayıtlı Üye
Öncelikle hayırlı sabahlar yt dostlarım. Sabah adsense yi kontrol ettiğimde kazanç 3xx hanelere ulaşmış. Bunun getirisi sadece bir kanaldan olduğu için bir de ona bakıyım dedim ama orda kazanc hala 20 dolar civarında. Tabi sabah sabah böyle bir manzarayla karşılaşınca ufak bi buhran geçirdim:D Değerli arkadaslarim sizce sorun ne olabilir? ( Kanalda herhangi bir telif,topluluk,ihtar falan yok. Kanal kazancının 2-3 gün geriden geldiğini geriden geldiğini biliyorum. Ama kanaldaki 6-7 video 301+ takılmış durumda, sorun bu mudur acaba:confused:)

adsense ne diyorsa odur hocam. rahat ol :)

Ben de senin dediğin gibi biliyordum walla kardeşim ama maalesef öyle değimiş. Bir ara adsense ayın 11 de kesinleşmişti iyi bir para bekliyordum ama yüzde 85 kesinti olmuştu, bir arkadas kanaldaki kazanca bak dedi kanalda maalesef kesinlesen adsenseye yansiyan kadardı.

Ben de senin dediğin gibi biliyordum walla kardeşim ama maalesef öyle değimiş. Bir ara adsense ayın 11 de kesinleşmişti iyi bir para bekliyordum ama yüzde 85 kesinti olmuştu, bir arkadas kanaldaki kazanca bak dedi kanalda maalesef kesinlesen adsenseye yansiyan kadardı.

hocam kesintinin ne olacagini zaten hicbir zaman bilemeyiz. mesela gecen ayin adsense odemeleri konusuna bakarsaniz, orda herkesin farkli kesintilerle karsilastigini gorursunuz. sizinkisi biraz uç bir ornek olmus. genel itibariyle adsense ne diyorsa odur hocam. Ama elbette ki ay sonu kesintiler olacaktir. Bu da duruma gore degisir.

adsense hesabında sadece tek kanal mı bağlı
kanalın analitiği ne diyorsa odur. kesinti günü gelince görürsün zaten

hocam kanalın analitiği adsenseye göre 2 gün geriden gelir. Büyük ihtimalle 6-7 tane 301'e takılan videolardan son 2 günde kazanmışsınız bütün parayı adsenseye yansımış ama analitiğe daha yansımamış gibi duruyor

hocam kanalın analitiği adsenseye göre 2 gün geriden gelir. Büyük ihtimalle 6-7 tane 301'e takılan videolardan son 2 günde kazanmışsınız bütün parayı adsenseye yansımış ama analitiğe daha yansımamış gibi duruyor
Öncelikle cevap verdiğin için saol kardeşim biliyorum analytics daha geç yansiyor ama şuan en son 8- nisan yansidi ama 8 nisan adsense ile 8 nisan analytics arasinda dünyalar kadar fark var keza 6-7 nisan da öyle. Ayrıca kazançlar da o 301 e takılan videolardan değil diğer videolardan gelmiş, yaw valla kafayı yedim ne oldğunu bulamıyorum. Acaba 301 e takılan videoların kanala zararı mı oldu?

Analitik ne diyorsa odur orada yazanı alırsın kesinti fazla olduysa bir şey vardır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri