Kanal Kazancını Arttırma Yardım

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şu anda adsense bağlı tek 1 tane kanalım var ve kanalda tek 1 video var.Hergün en az 5 bin izlenim alıyor video.80 tane abonesi vardır organik.Bu kanalın kazancını arttırma imkanım varmı bir yolla?Ne yapacağımı bilemedim.Yardımlarınızı bekliyorum telifsiz moda videosu reklam çıkıyor.2 gündür adsense bağladım günlük 5$ bırakıyor 2 gündür.Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

Şuanda 65 bin izlenim almış:
ugy7b.png

ugy7j.png

İzlenim sayısı kazanç 0$ adsense yeni bağladım ondan sanırım:
ugy7k.png

Buda adsense ekranı:
ugy7n.png

Saygılar ve Teşekkürler şimdiden...

İmleme yapilabilir buyuk sayfalarda baylasilabir ama bence o video ile artik ilgilenme o artik sana katlana katlana kazandirir cunku kurtarmis kendini artik

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam az önce baktımda yarın tam olarak atarım bıraktığı parayı günlük şuanda 1 gün dolmadı ama 6,50$ bırakmış.Bu video sürekli kazanç sağlayacakmı merak ettiğim bu?9,29$ olmuş sabaha 10 $ olur pin ne zaman yola çıkar?

Teşekkürler...

Hocam az önce baktımda yarın tam olarak atarım bıraktığı parayı günlük şuanda 1 gün dolmadı ama 6,50$ bırakmış.Bu video sürekli kazanç sağlayacakmı merak ettiğim bu?9,29$ olmuş sabaha 10 $ olur pin ne zaman yola çıkar?

Teşekkürler...

Gelecek ay 12 sinde

Peki tıklar adsense yansımış ama youtubede analiste kazançlar yansımamış onu nasıl düzelticeğiz 3-4 gün oldu.

---------- Mesaj saat 08:44:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:37:13 civarında gönderildi. ----------

Birde belli oldu tam 1 günde 7,63$ bırakıyormuş.

uhcw3.png

Peki tıklar adsense yansımış ama youtubede analiste kazançlar yansımamış onu nasıl düzelticeğiz 3-4 gün oldu.

---------- Mesaj saat 08:44:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:37:13 civarında gönderildi. ----------

Birde belli oldu tam 1 günde 7,63$ bırakıyormuş.

uhcw3.png

Oda illaki yansır genelde 3-4 gün derler de daha fazla da sürebiliyor.

Oda illaki yansır genelde 3-4 gün derler de daha fazla da sürebiliyor.

Teşekkürler peki bu kanalı satmak istedim ne kadar eder 82 abonesi var kazanç katlanıyor şuanda günde 10$ bırakıcak sanırım.Sadece bir fikir almak istedim satma niyetim yok :)

Teşekkürler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri