Kanal Kıyımına Son

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mixnewss

Kayıtlı Üye
meraba arkadaslar benim tüm kanallarım gitti burda sayı belirtmek istemiyorum ama çok kanalım gitti bu kıyımdan sonra her türlü botta her türlü denemeyi yaptım daha önce baska konulardada deneme yaptıgımı belirttim.

Öncelikle benim edindiğim tecrübelerden yola çıkarak şunu diyebilirim sorunlar ip adreslerinde değil
Yani botlarla ilgisi yok en azından benim kanallarım için gözlemlediğim kadarıyla bu böyle

Kapanma sonrası yaptıklarım
Vdsden bot kullanıp Incubusun botu her kanala 100+ video atmak Sonuç 14de 14 kapanma

Vdsden manuel video atma her kanala 150 adet sonuç 6da 6 kapanma

Ytkazan [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] botu ile video atma her kanala 100+adet sonuç 7de7 kapanma

Videoyap botu ile video atma her kanalda 75+video ve kapanma 8de 7
Video yap ile kapanmayan tek kanalım beni çok şüphelendirdi arastırdım tek 50den az video olan kanalım bu kanal çıktı

Denemeler Yt kazan [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] sonrası 50nin altında video atma sonuçlar
İlk 47 videolu çizgi film kanalı 5.gün oldu hala açık
İkinci deneme kanalı 19 videolu 4.gün hala açık
5 kanal birde iki farklı ytkazan botunda 3.günleri dolucak hala açıklar

Sorun tam anlamıyla video sayısında artık eskisi gibi değil işler çok kanal çok video bas geç yok bence 50 videonun altında vdsdende attıgım manuel olarak kanallarımda 4 gündür açık durumda

Yeni sistemde ne yapmak gerek benim tavsiyem
Uygun bir bot alın bir kanala günde 5 video atın bu kanalların herşeyi aynı olsun attgınız videoları sistem bırakın baska kanallardan çektigi gibi sizin kanalınızdan çeksin elinizde aynı videolarla hazırlanmıs kopya kanallar olsun :)

Böylelikle egerki dogru aktegoride bu şekilde çalışcak olursanız hem kanal açmanız rahatlıcakdır hemde kanal bası bir lira bile kazansanız günlük aylık 750 tl kazanıp tek masrafınız 25 lira bot parası olucakdır en azından ben böyle yapmaya basladım .d

Bencede video sayısı çok önemli ama bizimkiler farklı nedenler olduğuna inanmak istiyolar :)

meraba arkadaslar benim tüm kanallarım gitti burda sayı belirtmek istemiyorum ama çok kanalım gitti bu kıyımdan sonra her türlü botta her türlü denemeyi yaptım daha önce baska konulardada deneme yaptıgımı belirttim.

Öncelikle benim edindiğim tecrübelerden yola çıkarak şunu diyebilirim sorunlar ip adreslerinde değil
Yani botlarla ilgisi yok en azından benim kanallarım için gözlemlediğim kadarıyla bu böyle

Kapanma sonrası yaptıklarım
Vdsden bot kullanıp Incubusun botu her kanala 100+ video atmak Sonuç 14de 14 kapanma

Vdsden manuel video atma her kanala 150 adet sonuç 6da 6 kapanma

Ytkazan [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] botu ile video atma her kanala 100+adet sonuç 7de7 kapanma

Videoyap botu ile video atma her kanalda 75+video ve kapanma 8de 7
Video yap ile kapanmayan tek kanalım beni çok şüphelendirdi arastırdım tek 50den az video olan kanalım bu kanal çıktı

Denemeler Yt kazan [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] sonrası 50nin altında video atma sonuçlar
İlk 47 videolu çizgi film kanalı 5.gün oldu hala açık
İkinci deneme kanalı 19 videolu 4.gün hala açık
5 kanal birde iki farklı ytkazan botunda 3.günleri dolucak hala açıklar

Sorun tam anlamıyla video sayısında artık eskisi gibi değil işler çok kanal çok video bas geç yok bence 50 videonun altında vdsdende attıgım manuel olarak kanallarımda 4 gündür açık durumda

Yeni sistemde ne yapmak gerek benim tavsiyem
Uygun bir bot alın bir kanala günde 5 video atın bu kanalların herşeyi aynı olsun attgınız videoları sistem bırakın baska kanallardan çektigi gibi sizin kanalınızdan çeksin elinizde aynı videolarla hazırlanmıs kopya kanallar olsun :)

Böylelikle egerki dogru aktegoride bu şekilde çalışcak olursanız hem kanal açmanız rahatlıcakdır hemde kanal bası bir lira bile kazansanız günlük aylık 750 tl kazanıp tek masrafınız 25 lira bot parası olucakdır en azından ben böyle yapmaya basladım .d
mantıklı hocam kalan kanallara yükleme yaparmısınız bugün 20-30 hatta 50 daha bakalım sonuç ne olacak

video atmadan kapanan kanallarda var cesit cesit sorunlar var

GT-S5360 cihazımdan gönderildi

video sayısıyla olmadığınıda ben kanıtlayabilirim.10 tane kanal açtım kıyımdan sonra hepisne 1000 500 760 300 250 100 gibi sayılarda video attım 0 kapanma.Belkide bana denk gelmedi bilmiyorum ama yinede daha dikkatli olmalıyız artık

video atmadan kapanan kanallarda var cesit cesit sorunlar var

GT-S5360 cihazımdan gönderildi

bu sorunun tek nedeni tabiki bu değilbu sölediklerim mükemmel bir şekilde açılan kanallar için geçerli.

Mükemmel şekilde açılmayan kanallar şunlar bir cep nosunu tek knalda kullanmayanlar:D
evet bunu malesef çok yapıyorlar veya ip değişmiyorlar bu tip sorunlardan dolayı tek bir kanalınız gidince aynı ipden açılmıs ve aynı tel kullanılmıs tüm kanallarınız gider

Sana katılmıyorum orçun videoyapa eklediğim 25 kanala da günlük 10 video yükleme talimatı vermiştim yanlış hatırlamıyorsam 22 tanesi kapandı.

12 videoda kanalım kapantı token sistemi ile video yapta video sayısı değil hzında bahse varım eger mimlenmemişseniz 20 dakkada 1 video atın bakın kanal ne oluyor en azından bnde olmuyor. video sayısı değil sadece yükleme aralığndan kaynaklanıyor.

12 videoda kanalım kapantı token sistemi ile video yapta video sayısı değil hzında bahse varım eger mimlenmemişseniz 20 dakkada 1 video atın bakın kanal ne oluyor en azından bnde olmuyor. video sayısı değil sadece yükleme aralığndan kaynaklanıyor.

evet bu sölediğinizde dogru hocam yükleme aralıgı çünkü ben non stop video çalışıyorum yüklediğim videolar 1 saatin altında olmadı hiç bir zaman ve işlenmesi sonra ünlem verirse benim mozaiklemem derkene tek tek ilgilendiğim için işlenme süresü 3-4 satide bulabiliyor

mantıklı hatta bugün bir kana denk geldi. adam dizi yüklemiş aynı isimle yaklaşık adamın 10 tane kanalı var her kanalda 15-20 video var maksimum. yani artık dediğin gibi bol kanal az video çalışacağız.

evet bu sölediğinizde dogru hocam yükleme aralıgı çünkü ben non stop video çalışıyorum yüklediğim videolar 1 saatin altında olmadı hiç bir zaman ve işlenmesi sonra ünlem verirse benim mozaiklemem derkene tek tek ilgilendiğim için işlenme süresü 3-4 satide bulabiliyor

NE olursa olsun durum gösteriyor ki az sayıda video ve fazla kanalla çalışmamız lazım

Bence bot sahibi arkadaşların kanal sayısına göre kanal kontrol sistemleri ile ilgili alternatifler sunmaları lazım.

kanalın videolarla alakası yok , ben dün kanal açtım boş bi kanal , içine hiç bişey atmadım o bile kapandı .

az vıdeo candır bı kac gundur denemeler ypıyorum ve az vıdeo attıgım kanalların hepsı ayakda 50 60 vıdeoyu gecmedimi sorun yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri