Kanal kıyımlarından sonra izlenimler arttı

• Kullanıcı yalan2211
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

yalan2211

Kayıtlı Üye
Baslıkta belırttıgım gıbı b u ay cok kotu geciyor bazı arkadaslarımız icin ama bazı arkadaslarımız ıcınde ıyı benım kanal kıyımlarımdan sonra 4k 5k izlenım oynamaya basladı arttı yani sizin izlenimlerde bişiler var mı?

Yabancı çalıştığım için fark yok bende aynı. Ama bu kadar çok kanal kapandığı için özellikle spam videolarda aynı videoları atan insanların izlenimlerinin artması normal.

bende sürekli kazanç+tık+izlenme düşüyor.
Tam tersi etki yaptı bende
:D

Benim izlenimim normal gunlerde 17 k falan cuma-cumartesi-pazar 24-25k arasi izlenim oluypr. Bugun sali ve izlenimim simdiden 17 k bana gorede bugun biraz artış var :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mayısın 14 üne kadar gayet güzel gidiyodu 14 ünde ne oldu bilmiyorum ama yeri öptü kazanç.Hiç engelenen videom yok kapanan kanalımda yok ama izlenme ,tık ,tbm,bgbm,toplam kazanç hepsi dipte anlamadım :(

Arkadaslar herhangi bir gelisme mi var anlamadım fakat izlenimler son 3 5 gündür arttı.
2 katına cıktı nerdeyse, korkmaya basladım :)

Arkadaslar herhangi bir gelisme mi var anlamadım fakat izlenimler son 3 5 gündür arttı.
2 katına cıktı nerdeyse, korkmaya basladım :)

yutup temizlik yapıyor aynı içerikler azalınca izlenimlerde doğal olarak artıyor zaten konuyu açan arakadaş da buna değinmiş

Ufaktan bi canlanma bendede var son günlerde . Benzer içerik azaldıkça geriye kalanların izleniminin artması gayet doğal.Eğer genelde böyle bi durum mevcutsa bu muhtemelen youtube temizlik yapıyor demek olabilir.

kimsenin kanalı kapanmasın benimde izlenimim artmasın bugün başkasına olan yarın bana olacak demektir :(

Ufaktan bi canlanma bendede var son günlerde . Benzer içerik azaldıkça geriye kalanların izleniminin artması gayet doğal.Eğer genelde böyle bi durum mevcutsa bu muhtemelen youtube temizlik yapıyor demek olabilir.
Bu temizligin kurbanida geriye kalan kanallar yapiyor cogu kişi onlar kapattirdi diy4 düşünebiliyor

Benim yuksek gelirli kanalim 3 haftadir cok geriledi baslik etket aciklama girerken farkli etiket girin eger attiginiz videonun aynisindan var ise buna dikkat edin yt kafasina gore ucurur kanallari

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri