Kanal kopyalayanlardan nefret ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nescafe3in1

Yasaklanmış
İçerik bulursun render yaparsın kanalına yüklersin iki gün sonra bir bakmışsın aynı içeriği en az 3-5 kanal kopyalamış. Sonra içerik sahibi gelir senin kanalını indirir diğerleri üste çıkar. Gel de sinirlenme.

Eskiden böyle bir sorun yoktu ama artık millet zıvanadan çıktı ne yüklersem yükliyeyim ikinci gün bi bakıyorum açıklamaya etikete kadar birebir kopyalanmış. Hayır içerik benim olmasa da insanın az emeğe saygısı olur be kardeşim kaç paralar döküp vds alıyorsun günlerce engel geçme yöntemi arıyorsun saatlerini harcıyorsun. Senin ise kanalı kopyalaman bir tıka bakıyor.

Şu forumun yarısı dediğimi yapıyor adım gibi eminim. Bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey yok biliyorum sadece düşüncelerimi yazıya dökmek istedim. Ordan burdan bot alıp tek yaptığı kanal kopyalamaktan ibaret olanlardan nefret ediyorum ve edeceğim.

Son düzenleme:
Aynı durumu bende yaşadığım için içerik bulup render yapmaya ara verdim. İçerik sahibinin telifini bırak sahte telif atıp kanalı kapatanlarla da karşılaştım. Bilmeyenler olabilir ama gerçektende çok kötü bir durum.

1 yıl önce güzel bir içerik bulmustum Ayni içerikten 3 kanal vardı ikisi zaten para kazanmayan özensiz açılmıs kanallardı Bende ayni içerikten torrent ten indirdim render seo vs yaptım kanalı yayınladım 10 aydır ayni içerikten benim kanalla birlikte 4 kanal vardı Son dört ay spamcılar katogoriyi keşif etmiş Şu anda 20 den fazla kanal var ayni içerikten Biride benim kanalı ikiye bölmüş benim kapak resmini bile kopyalamış : D yt nin belirtildiği gibi sağlam algoritması olsa bu kadar kopya içerik olmaz

Aynı durumu birçok kişi yaşıyordur çünkü spamın doğasında olan bir şey.Ben de dahil birçok kişi zaten spam olan kanalları kopyalayarak başladı bu işe sonuçta, render nedir bilmiyordum. Ha şimdi benim de özenle hazırladığım kanallarımın hatta kapak resmiyle birlikte kopyalıyorlar ama şöyle düşünmek lazım, sizin belki hazırlamak için bir gün uğraştığınız videonun gerçek hak sahibi, emek sahibi ne düşünüyor? Tabi şöyle bir durum var, ytnin hepimize yetecek olduğunun farkında olmayıp çektiği kanalı ya da diğer kanalları kapattırmaya çalışan, aslında kendi bacağına sıkan embesiller var. ama bunu yapandan zaten afedersiniz bir bok olmaz, bu işten milyon da kazansa olmaz. o yüzden birisi kanalımı kopyalamış mı diye bakmıyorum bile artık. bence siz de öyle yapın, sadece kendi işinize,paranıza bakın. Böylelikle kimseden nefret etmek zorunda kalmazsınız.

Son düzenleme:
Aynı durumu birçok kişi yaşıyordur çünkü spamın doğasında olan bir şey.Ben de dahil birçok kişi zaten spam olan kanalları kopyalayarak başladı bu işe sonuçta, render nedir bilmiyordum. Ha şimdi benim de özenle hazırladığım kanallarımın hatta kapak resmiyle birlikte kopyalıyorlar ama şöyle düşünmek lazım, sizin belki hazırlamak için bir gün uğraştığınız videonun gerçek hak sahibi, emek sahibi ne düşünüyor? Tabi şöyle bir durum var, ytnin hepimize yetecek olduğunun farkında olmayıp çektiği kanalı ya da diğer kanalları kapattırmaya çalışan, aslında kendi bacağına sıkan embesiller var. ama bunu yapandan zaten afedersiniz bir bok olmaz, bu işten milyon da kazansa olmaz. o yüzden birisi kanalımı kopyalamış mı diye bakmıyorum bile artık. bence siz de öyle yapın, sadece kendi işinize,paranıza bakın. Böylelikle kimseden nefret etmek zorunda kalmazsınız.

Walla hocam şu yazdıgını okurken ayakta alkıslayasım geldı :)
spamın ne oldugunu , herkezın basladıgında bu ıse bu sekılde basladıgını unutmamıs , hatırlamıs ve hatırlatmıssınız ya dıyecek söz bulamıyorum sıze helal olsun walla ...

Artı bunun yanında kanalı kopyalayan adama da , render yapınca masum olmadıgını , renderladıgın vıdeonunda emek hırsızlıgı oldugunu , onunda gercek bır sahıbı oldugunu da hatırlatman sanırım bu abimizin bıraz daha ılımlı bakmasına yarar bir seylere ...

Bu yorumu nıye yaptım evet ben işi bılmıyorum yalan yok yutup to yutup yapıyorum ... emek sarf edemıyorum cunku 1.si vaktım , 2.si, deneyımım yok belkı daha ıyı ogrendıkten sonra hersey farklı olacak ama hani birine yada bırılerıne kızarken mantıklı düşünün ...
Kızdıgınız olayın bir değişigini siz yapıyorsunuz ...

Belkı de alıp renderladıgın ıcerık sahıbı de yutupta işlenmıs vıdeosunu gorunce ''Render yapanlardan nefret ediyorum'' yada ''Videolarımı çalıp işleyenlerden nefret edıyorum'' diyordur ;)

Bir de böyle düşün ....

Eski bir deyim şöyle der : ''Dinime Küfür Eden Müslüman Olsa Bari ...'' :)

Sevgiyle Kalın ...

Son düzenleme:
Valla ben bu senin icerigin bu onun icerigi diye ayiramam hosuma giden knal gorursem kucuk resmine kadar kopyalarim spamci olmak bunu gerektirir

bende 2 iş yapan içerik biliyor diye diğerlerini küçümseyenlerden....

Saatlerce ugrasacagim ve birisi gelip botla rahatca kopyalayak öyle mi: Acimam ucururum o kadar.

İçerik bulursun render yaparsın kanalına yüklersin iki gün sonra bir bakmışsın aynı içeriği en az 3-5 kanal kopyalamış. Sonra içerik sahibi gelir senin kanalını indirir diğerleri üste çıkar. Gel de sinirlenme.

Eskiden böyle bir sorun yoktu ama artık millet zıvanadan çıktı ne yüklersem yükliyeyim ikinci gün bi bakıyorum açıklamaya etikete kadar birebir kopyalanmış. Hayır içerik benim olmasa da insanın az emeğe saygısı olur be kardeşim kaç paralar döküp vds alıyorsun günlerce engel geçme yöntemi arıyorsun saatlerini harcıyorsun. Senin ise kanalı kopyalaman bir tıka bakıyor.

Şu forumun yarısı dediğimi yapıyor adım gibi eminim. Bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey yok biliyorum sadece düşüncelerimi yazıya dökmek istedim. Ordan burdan bot alıp tek yaptığı kanal kopyalamaktan ibaret olanlardan nefret ediyorum ve edeceğim.

Aylardır bu dediklerinin aynısı bana oluyor hocam. Şu an seni benden iyi anlayan yoktur tahmin ediyorum. Tamam çalıyorsun ama şrfsizlik yapıp videoyu flaglıyorsun. Suyu çıktı bu işin artık. Youtube'un buna bir çözüm bulması lazım.

spamcının spamcıdan şikayeti olmuş.
benimde yüklediğim videoları kimse yüklemese keşke
vursam kırbacı vursam kırbacı :)
kanal flag kapattırma yapmasalar keşke..
Olmayacak birşey yazmışsın kardeşim.

Spam çalışan birinin spamın spamını yapan birine veryansın etmesi ironik olmuş. Eee sizin aldığınız videonun gerçek sahibi ne düşünür peki? Hocam etme bulma dünyasıdır burası... Sizin de dediğiniz gibi yapabileceğiniz bir şey yok. Bildiğim bir şey var ki "HERKES ÖZGÜNE DÖNECEK." :)

paranıza bakın diyorsunuz ama kanallar (günlük kanallar) flagdan uçtuğu için kazanılan parayı da alamıyoruz. Şahsen benim isyanım buna.

---------- Spam Engelliyici 09:31 ---------- Önceki Mesaj 09:29 ----------

Bu arada "İçerik bulup render yapmak" demek her zaman youtube'dan bir kanaldan alıp render yapmak anlamına gelmez arkadaşlar.

Saatlerce ugrasacagim ve birisi gelip botla rahatca kopyalayak öyle mi: Acimam ucururum o kadar.

o benim kanalı kopyaladı uçurayım.
benim kanal kapantı kategorideki kanalları temizleyim.
senin düşüncende çok adam olsa gör kanal katliamlarını küfürleri..
dalga dalga illaki yayılır büyür çığ gibi eninde sonunda yine bir ucu sana dokunur.
kanalını kopyaladı kapattırdın. peki bu adamda seninle aynı mantıktaysa senin kanalının ayakta mı duracağını zannediyorsun.

böyle dalga dalga kendi kendimize yapıyoruz herşeyi

Bot/Vds kullanmadan, kıytırık 512 kb upload hızımla, saatlerce Render alıp Youtube'a 1 günde 1 video şeklinde atabildiğim videoları bi başkası gelip benden alırsa gram umrumda olmaz, sorun da etmem.

Asıl sorun şu:

Bu videoları aldıktan sonra benim kanalıma flag, telif vs gibi saldıralar yaparak tek kalmaya çalışan ahlaksızlar. İşte benim nefret ettiğim ve sorunum olan insanalar bunlar.

İşte bu açgözlü, bencil ********lerden nefret ediyorum. Üzerine basa basa söyliyeyim.

Yoksa yemişim kim ne çekiyorsa çeksin benden, Youtube hepimize yeter.

paranıza bakın diyorsunuz ama kanallar (günlük kanallar) flagdan uçtuğu için kazanılan parayı da alamıyoruz. Şahsen benim isyanım buna.

hocam şimdiye kadar flag maili ile 30a yakın kanalım kapandı ama render aldığım videolar, kanal resmi, kapağı vs hepsi hazır durumda elimin altında zaten. aynı kanalı hatta yeni video ekleyerek açmak çok zor olmuyor. ha siz açıyorsunuz ertesi gün kapatıyorlarsa da sallayın gitsin o içeriği, bir dünya yapım var.

yaklaşık 40 gündür spam yapıyorum ilk başta 1-2 kanal kopyaladım bunlara sahte telif geldi (telif atan arkadaşa teşekkür ederim) bende farklı alanlara yönelmeye başladım bir kaç içerik buldum renderlayıp atıyorum sürekli ama hiç biri kopyalamış mı çalmışmı bakmadım sonuçta engel olunacak birşey değil ki hiç birinin ilk atan kadar iyi izlenim alacağını düşünmüyorum.

bunun önüne geçilebileceğini sanmıyorum keşke böyle olmasa. tamam içerik senin değil ama engel geçmek render almak vs için zaman harcıyosun ve birisi gelip copy paste yapıp kanalı 2 dkda kopyalıyo kim olursa olsun kimse zaten bende spam yapıyorum demez ve zoruna gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri