Kanal Kopyalıyanlara Sinir Oluyorum !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LooKTeri

Kayıtlı Üye
Dün bir arkadas benim kanalımın linki paylastı forumda (Bilmeden bir sucu yok yani) Bugunda kanalımın kopyalandıgını farkettim. Spam calısanlara birsey demiyorum ama kanal kopyalıyanlar tam bir emek hırsızıdır bana göre. Ben videoları tek tek indirim telif varmı kontrol edim sonra youtube a yukleyeyim etiketleri özenle girim. Adamın biri gelsin botu kursun bütün kanalı kopyalasın. Benim video kaynagımdan video atabilirsin ona bir lafım yok ama kanalı kopyalamayın !!! O kişi bu forumdan olma ihtimali cok yuksek. Kanal kopyacılarına bir dur demek lazım artık...

Dün bir arkadas benim kanalımın linki paylastı forumda (Bilmeden bir sucu yok yani) Bugunda kanalımın kopyalandıgını farkettim. Spam calısanlara birsey demiyorum ama kanal kopyalıyanlar tam bir emek hırsızıdır bana göre. Ben videoları tek tek indirim telif varmı kontrol edim sonra youtube a yukleyeyim etiketleri özenle girim. Adamın biri gelsin botu kursun bütün kanalı kopyalasın. Benim video kaynagımdan video atabilirsin ona bir lafım yok ama kanalı kopyalamayın !!! O kişi bu forumdan olma ihtimali cok yuksek. Kanal kopyacılarına bir dur demek lazım artık...

Kanal kopyalama vs vs. sorun değil ama burada paylaşılan bir linki anında kopyalayıpta kendi kanalında yayınlamak ayıptır ya.

Forumlu forumluya yapmamalı bunu hiç değilse geçmiş olsun.

onu herdaim yapıyorlar link koyuldu diye kopyalamanmı lazım bunu yapan nasıl bir insan anlamıyorum

Kanal kopyalama vs vs. sorun değil ama burada paylaşılan bir linki anında kopyalayıpta kendi kanalında yayınlamak ayıptır ya.

Hocam kanalın görünüşünü bile kopyalamış yuh dedim yani kanal logosunu, kanal resmini bile kopyalamıs. Bi ismi kopyalamadıgı kalmıs onada ugrasmıs belli...

---------- Mesaj saat 13:08:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:06:26 civarında gönderildi. ----------

Forumlu forumluya yapmamalı bunu hiç değilse geçmiş olsun.

Saolun hocam. Cok haklısınız...

bari içimizdekilere yapmayın ya, hırstan gözünüzü kan bürümüş Allah ıslah etsin sizi.

Arkadaslar neyin derdindesiniz siz Allah askina? Su mantigi bi oturtun kafanizda,eger senin kendi cektigin bir video degilse bu konusmaya hakkiniz yok.Senin kanalini kopyalan ne kadar emek hirsizi ise,siz daha cok emek hirsizisiniz.Nedeni de bu ise on ayak olan sizsiniz.Simdiye kadar Youtube'da olmayan videolari siz cesitli kaynaklardan bulup upload ediyorsunuz.Millet de sizin kanalinizi gorup kopyaliyor.Eger siz kopyalamasaydiniz,o gidip baska kanali kopyalayacakti.Eger cok dert ediyorsaniz bu durumu,kanallarinizi gizliye alin ve kanaliniz sadece size kalsin..

Bu olayi bi anlamadiniz gitti.Millete sovmeye,beddua etmeye,kin beslemeye gerek yok.Olur boyle seyler.Nasil ki siz baskasinin videosunu yukleme,ustune bir de editleme hakkini kendinizde goruyorsaniz,baskasi da hayli hayli sizin kanalinizi kopyalar..

hahaha :D Bide tek tek indirdim telif varmı diye kontrol ettim diyorsun.Seninki çalmak,emek hırsızlığı değilmi ? O videoları çeken adamlardan sen çalıyorsun sonra senden kopyalanınca bas yaygarayı.Özgün video çekmedikten sonra burda isyan etmek yersiz

hahaha :D Bide tek tek indirdim telif varmı diye kontrol ettim diyorsun.Seninki çalmak,emek hırsızlığı değilmi ? O videoları çeken adamlardan sen çalıyorsun sonra senden kopyalanınca bas yaygarayı.Özgün video çekmedikten sonra burda isyan etmek yersiz

Videoları tek tek alıp düzenlemek ayrı
Videoları tek 1 kanaldan program yardımıyla almak farklı :mad:

aynen kardeşlerim. yaw adam kanal için hazırladığım özel tüm videoları çekmiş. mesaj atıyorum silmesini rica ediyorum. tam bu sırada adam yine kanal için özel hazırladığım kanal fragmanını bile çekmiş ya :D yuh artık ya valla. şu botu kullanıyon tamam da bi bak ben napıyom diye :D

Videolar sizin kameranızın ürünü değilse kesinlikle isyan etmeye ve şikayet etmeye hakkınızın olmadığını düşünüyorum.Zira siz de aynısını yaptınız.Videolar sizin ise zaten youtube yetkilileri sizin hakkınızı arıyor.Saygılar.

Edit: Konu sahibine saygısızlık olarak algıladığım mesajların sahibi arkadaşlar uzaklaştırılacaktır.

Sen akşam o linki kaldırtsaydın keşke forumdan, en çok zararı Türkler Türklere veriyor bu konularda.
Bu Google+'dan para kazanmayı bulan arkadaş bu forumda kaç kişiyi yaktı.

YT'yi en çok bezdirmeye çalışan milletiz ama bu gidişle o bizi Bezdircek.

Dip Not : Birdaha kanalından birşeyler forumda paylaşılırsa Modlarla irtibata geç konuyu sildir.
Bu forumda iyi niyetliler olduğu kadar kötü niyetli kişilerde var.
Adamlar satılan kanalı pm isteyip kanalı kopyaladılar.
Oluyor malesef böyle şeyler.

Kanalı otomatik çeken botlar var benim kanalları öyle kopyalıyorlar :) ben atıyorum yarım saat sonra adamın kanalında :)

burada şu olayı anlamıyorum.
Bu arkadaşa katılmayanlar, arkadaşın demek istediği olay ; bu forumda bilgi alışverişi yaptığımız kişiler neden gelip kanalımızı kopyalıyor. Tamam herkes emek hırsızı, ok eyw. Ama sen arkadaşın çaldı diye sende gidip ondan mı çalacaksın?
Bence tamamen saçma bir mantık.
O kanalı kopyalayan da ne kadar aç,susuz ve kuduruk kalmış da sarmış videoya..

Adam komple bize sinir oluyor

Valla Alex,Ben kopyalarim kanal,benim isim bu ancak Cok sukur Hic Turkce icerige girmedim giremedim.Yani niyeyse hep Soguk geldi bana Turkce icerik ve bu yuzden asla isim olmaz Tr icerikle benimle calisanlar bilir.

Yabanci kanallari somuyoruyorum,adam bi telif atiyor diyorumki haa bu adam icerigini koruyor takip ediyor bir daha o adamin kanali ile isim olmuyor.Ama abi Bizim Turklerde kanal kopyaliyorsun,Attigi telif yetmiyor bide halallige giriyor,hak hukuk hesap soruyor kendi ozgun yada kendi yaptigi videolar olmadigi halde.Bu yuzden Yabanci en iyisi en azindan vebali daha az :)

Konu sahibi arkadasda yanlis anlamasin,tabiki tasvip etmiyorum bunu hic iyi birsey dgeil ama iste herkesde ozgun calisamiyor bilmiyor yapamiyor bu sebeble bunlari yaziyorum.Yoksa sizlere hak veriyorum Videolariniz 100/100 size ait ise eger.

Bu konuya bir şey yazardım da arkadaşlar saygısızlık olarak algıladıkları için ve gelip uyardıkları için fazla açık yazamıyorum maalesef.

Kanal kopyalayanları ve spam yapanları kınayınca saygısız oluyoruz bu forumda. Kanalımız kopyalandığında hakkımız yendiğinde saygısız oluyoruz.. Kopyalama yapan bari emek harcanmış kanaldan kopyalamasın diyoruz, saygısız oluyoruz.. Neyse biz kanalımızın kopyalanmasına isyan ettiğimizde saygısız olacaksak, ben saygısızım arkadaş..

Valla Alex,Ben kopyalarim kanal,benim isim bu ancak Cok sukur Hic Turkce icerige girmedim giremedim.Yani niyeyse hep Soguk geldi bana Turkce icerik ve bu yuzden asla isim olmaz Tr icerikle benimle calisanlar bilir.

Yabanci kanallari somuyoruyorum,adam bi telif atiyor diyorumki haa bu adam icerigini koruyor takip ediyor bir daha o adamin kanali ile isim olmuyor.Ama abi Bizim Turklerde kanal kopyaliyorsun,Attigi telif yetmiyor bide halallige giriyor,hak hukuk hesap soruyor kendi ozgun yada kendi yaptigi videolar olmadigi halde.Bu yuzden Yabanci en iyisi en azindan vebali daha az :)

Aynen bizim Türkler adres sorup dövmeye gelicekler nerdeyse kanalını kopyalayınca, Türkçe değmiyor zaten Tbm den ötürü, özgün çalışanların sürekli spamcılara çamur atması da çok yersiz geliyor bana, herkes kendi kazancına baksın işte herkesin vicdanı herkesin vebali kendine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri