Kanal neden kapatılır?

• Kullanıcı RIGEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

RIGEL

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bende çok şükür para kazanmaya kapatılma gibi bir durum olmuyor. Direkt kanallar kapatılıyor. Bunun sebepleri neler olabilir.

- keyword kasmıyorum kesinlikle, ama açtığım kanallar 3 gün sonra telefon onayı ve ardından kapatılmış oluyor. Sebepleri neler ola ki. 3cx ile acıyorum kanalları. Acaba diyorum bu servis googlenin elindede ordan mı anlıyor. Hatta 3cx in bile youtube tarafından acıldıgını düşünmeye başladım ciddi ciddi :/

3cx kullanıyorum sorun yok hocam.. başka bir neden olabilir.

mac adresinde problem olabilir, mac adresini değiştirmeyi dene..
bendede vardı problem değiştim mutluyum :)

3cx'ten 10 seri numara alip art arda sirali sekilde hepsini kullanip onayliyosan bu sebep olabilir. Ben her sehirden 10 numara alip icinden 2sini kullanip gerisini siliyorum. Attigin videolarla alakali bi durumda olabilir. +16 yada dunya engeline takilan videolar atiyosanda bu durumla karsilasirsin.

3cx'ten 10 seri numara alip art arda sirali sekilde hepsini kullanip onayliyosan bu sebep olabilir. Ben her sehirden 10 numara alip icinden 2sini kullanip gerisini siliyorum. Attigin videolarla alakali bi durumda olabilir. +16 yada dunya engeline takilan videolar atiyosanda bu durumla karsilasirsin.

Dostum bu tur +16 yok aa sıralı kanallar var evet. O olabılır bende dusunmustum.

---------- Mesaj saat 12:56:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:56:36 civarında gönderildi. ----------

3cx kullanıyorum sorun yok hocam.. başka bir neden olabilir.

mac adresinde problem olabilir, mac adresini değiştirmeyi dene..
bendede vardı problem değiştim mutluyum :)

macimideğiştirem bakalım :)

Dostum bu tur +16 yok aa sıralı kanallar var evet. O olabılır bende dusunmustum.

---------- Mesaj saat 12:56:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:56:36 civarında gönderildi. ----------

macimideğiştirem bakalım :)

sıralı kanalda sıkıntı olabiliyor evet, eğer o yüzden kapanıyorsa mac adresinde kara listeye alınmıştır.. değiştir sıkıntın kalmayacak..

Generate a Random Name - Fake Name Generator

hesaplarını buradan oluştur.. sıkıntın kalmaz inş..

VDS kullanıyorsan VDS nin ip numarasını değiştirt veya başka bir vds ye geç

Hocam aynı numarayla seri şekilde aralıksız ( en az 1 hafta ) içinde açıyorsanız kanalları tek sebebi budur başka bir şey değil video yükleseniz de yüklemesenizde bu şekilde açılmış kanallar ertesi güne ve ya 2 güne kapanır o yüzden bi numarayla 2 den fazla kanal açmayın.

Arkadaşlar özellikle [MENTION=5166]slayfer[/MENTION] bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. Sanırım şimdiye kadar bunlaradikakt etmıyodum veartık dikkat edeceği.m

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri