Kanal Satın Alınırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?

• Kullanıcı teknoemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

teknoemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknoemin.com
Arkadaşlar merhaba,

Yakın bir zamanda kazançlı bir kanalı bir arkadaşımızdan satın alma ihtimalim var. Daha önce böyle bir işe girişmedim. Bana bu konularda tecrübeli arkadaşlarımın bilgisi ve tecrübesi lazım. Acaba satın almadan önce madde madde neler yapmam, neleri kontrol etmem ve satın aldıktan sonra neleri değiştirmem, müdahale etmem konusunda yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

Parayı ödemeden önce adamla paranın garantisini aynı içerikle engel geçme yöntemini vs konuş.Kanalın spam ise dizi çizgi anime vs ise zaten illaki kapanma olacaktır.Kanalın gmailini yönlendirme yapılmış olma ihtimalini kontrol et.Hesabın şifre ve kurtarma eposta adresini bir kaç gün arayla 2 3 kez değiş.Şahsen kanal alma taraftarı hiç olmadım tavsiye de etmem.
Daha önce de söyledim spam kanallar için çok yüksek fiyatlar istiyorlar.Tamamiyle kendi çıkarı için, kimse boşuna laf kalabalığı yapmasın benim mesajıma..
Kazançlı kanal alacağına kazançlı site almanı tavsiye ederim..

Güvelik kısmına girmiycem arkadaş yardımcı olmuş maddi yönden zarar etmemen için

öncelikle partnerdeyse hangi partnerde , kesinti miktarı, kapananı ödeme durumu, ödeme tarihi vs bilgisini almadan kanalı almamalısın.

flag yeme riski , içeriğin dili video sayıı vs..

kazanç grafiği telif yeme aralıgı vs her detayını önceden konuşki sonradan aksi bi durum oldugunda biz böyle anlaşmıştık gibi yanıtlarla karşılaşmayasın kısaca herşey net olcak kanal hakkında herşeyi biliceksin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri