Yeteneck
Platin Üye
Pinim gelene kadar Vds ve bot almak için 2 kanalımı satmak istiyorum
***Kanallar +10 günlüktür
***2 kanalın kazançları en alttaki resimdedir
Günlük 2 tl vermeye başladı kanallar toplamda 1500k günlük izlenim almaya başladı
***Kanalların tasarımlarını ben bizzat yaptım kapak fotoğrafları fligranlar photoshopda yapılmış özenli kanallardır
Tüm videolar için özel küçük resimler tasarlanmıştır kendim photoshopda tasarladım..
***Kanallara atılan videolar çerçevelenerek ve hızlandırılarak(farkedilmicek oranda)
eşleşmelerden kurtulmuşlardır
***Kategori çizgifilmdir
1. kanalda 2 sezon 2. kanalda 1 sezon çizgifilm vardır kanalı alanlar isterlerse sonraki sezonları yayınlamaya devam edebilirler...
***Kanalalarda hiç bir telif uyarı vs yoktur..yüklendikden sonra eşleşen vermemiştir
1. Kanal
20 video

2. Kanal
37 video

Adsense

Gerekli tüm bilgiler verildi sanırım
Fiyat 2 kanal için 150 tldir
Ödeme şekli
Paypal
Ziraat bankası(Havale)
Vakıfbank(Havale)
***2 kanalın kazançları en alttaki resimdedir
Günlük 2 tl vermeye başladı kanallar toplamda 1500k günlük izlenim almaya başladı
***Kanalların tasarımlarını ben bizzat yaptım kapak fotoğrafları fligranlar photoshopda yapılmış özenli kanallardır
Tüm videolar için özel küçük resimler tasarlanmıştır kendim photoshopda tasarladım..
***Kanallara atılan videolar çerçevelenerek ve hızlandırılarak(farkedilmicek oranda)
eşleşmelerden kurtulmuşlardır
***Kategori çizgifilmdir
1. kanalda 2 sezon 2. kanalda 1 sezon çizgifilm vardır kanalı alanlar isterlerse sonraki sezonları yayınlamaya devam edebilirler...
***Kanalalarda hiç bir telif uyarı vs yoktur..yüklendikden sonra eşleşen vermemiştir
1. Kanal
20 video

2. Kanal
37 video

Adsense

Gerekli tüm bilgiler verildi sanırım
Fiyat 2 kanal için 150 tldir
Ödeme şekli
Paypal
Ziraat bankası(Havale)
Vakıfbank(Havale)