Kanal Satışı (Fikir Almak İstiyorum)

• Kullanıcı fuchsia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

fuchsia

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, elimde şu verilere sahip bir kanal var.

15 günlük bir kanal ve 50$ dan fazla kazandırdı, haber-siyasi kanal tek içeriğe yakın olduğu için video atmasam da hit alıyor. (TR KANAL)

Tüm videolar elle girildi bot kullanılmadı. Güncel istatistikleri 82k görüntüleme ve 39 abone, son birkaç gün hariç. Toplamda 198 video var.

Kanalın tek kusuru var işgüzar bir arkadaş yüzünden sahte bir ihtar aldı. Aslında iletişime geçip geri çektirilebilir. Onun dışında temizdir.

Almak istediğim fikir sizce bu kanal ne kadar eder? Yada eder mi? ( Nasıl hit aldırdığım konusunda da fikir verebilirim)

Anladim ..
Ben Olsam Bir Ay Felan Daha Bekler Daha Cok Hit Almasini Saglar Sonra Satardim ..

şahsen ben,haber kanallarınım alım ve satımı na girmem,sebebi ise haber videoları belli bir süre sonra güncelliğini kaybediyor.haber kanallarında kazanabilmek için günlük video yüklememiz gerekiyor,bu benim şahsi görüşümdür.hayırlı satışlar size

şahsen ben,haber kanallarınım alım ve satımı na girmem,sebebi ise haber videoları belli bir süre sonra güncelliğini kaybediyor.haber kanallarında kazanabilmek için günlük video yüklememiz gerekiyor,bu benim şahsi görüşümdür.hayırlı satışlar size

Evet, doğrudur, yalnız tek içeriğe yakın o yüzden uzun bir süre video atmasanızda götürecek bir içerik tr kanal olmasına rağmen yurt dışından da epey izlemesi var konusu gereği, birde zaten sadece video atıp beklemek değil de uyguladığım farklı bir iki yol vardı o nedenle hit aldırmak basit aslında üzerine düştükten sonra

Evet Dogru haber Kanali cok ilgi ister Mesala ingilisce Haber kanali ac TBM firlar amma her gun ilgilenmen lazim olan bi sey Hep tetikde olmamisin Haber kanali icin

Yinede hayirli Satislar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri