Kanal Satışı Yapanların Hakkını Yemek

• Kullanıcı KemalAslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

KemalAslan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Uzun Süredir Kanal Satışı Yapmaktayım Satış Bölümünde Belirtildiği Gibi
Kanallarda Problem OLursa Telafi Yapılır Diye Her düzgün Satıcı Belirtmiştir O Yazıyı boşuna yazmıyoruz hatamız olursa ilgilenicez elbet ama bazı arkdaşlar var
şikayette bulup tehtitler savuruyorlar. BEN onlar gibi olmucam kanal alan arkadaşın isminide vermicem sadece ayıptır diyorum kullandığı hesaplardan memnun kaldığını söyleyim kendisinin spawn dan dolayı kapandığını skyptan söyleyen arakdaş forumdan kanallarının parasını istemektedir. gelelim şikayet bölümünde bana şikayette bulunan arkadaşa verdiğim kanallarda hata olmuş olabilir sana 30 adet kanal borcum varsada ödenir ama ortada çok büyük yanlışlık var olayları saptırtma var. neyse benden buzamana kadar kanal alan arkadaşlar varsa rica ediyorum lütfen olumlu veya olumsuz yorumlarını bıraksın her yoruma açık biriyim sadece biraz anlayışlı olun okadar not. bazı satıcılarda referans bilişimin ismini kullanarak kanal satışı yapmaktadır bu durum yüzündende olaylarr karışmıştır

[MENTION=9732]KemalAslan[/MENTION] ile alışverişim olmuştur hiç bir sıkıntı yaşamadık. İşini düzgün yapan arkadaşları çekemeyen çok kişi var bu forumda .

@KemalAslan 'dan aldığım kanalların haddi hesabı yoktur.Arada banka farklılığı nedeniyle eft yapmak durumunda kalıyorum arkadaş anlayışla karşılayıp hiç bir sorun etmeden kabul ediyor..
Ticaret rekabet işi olduğundan satış yapan tüm arkadaşlar birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor gibi..

Edit : 2 aydır her hafta 50-60 civarında kanal alıyorum.Bu kanallardan kendi hatam dışında kapanma yaşanmadı.Yaşansa bile 1-2 taneyi geçmemiştir..1-2 tane içinde arkadaştan kanal iadesi için söylemedim.Arada muhabbet ediyoruz söylüyorum vs ama herhangi birşey talep etmediğimi belirtiyorum.Bu güne kadar bir çok arkadaştan kanal aldım..Hepsine de aynı şekilde yaklaştım.Sorun olmuşsa önce sorunu kendimde aradım..

Son düzenleme:
sıkıntı

arkadaşlar bu konu direk benide ilgilendiriyor maalesef. bana bir kaç arkadaş gelerek REFERANS BİLİŞİM adına satış yapıldığını bunu yapanın özgün yazılım falan şeklinde biri olduğunu yazdı. bizim tek Skype ardesimiz ve tek yt kullanıcımız vardır. referansbilisim16 Skype adresiyle satış yapmakdayız. 1 ayda taklitlerimizin türemesine yorum yapmıyorum işimizi iyi yapıyoruz ki... diyoruz:) KEMAL ASLAN'a hakkımı verdiği için teşekkür ediyorum açtığı konuda bu konuyu dile geirmesi doğru olmuş. lütfen neyi kimden aldığımıza dikkat edelim. kimse mükemmel değil, mükemmel olmaya çalışmak mesele. elimizde geleni yaparız takdir Allahındır

Bende fikrimi söyleyeyim. Üye olmayla satış yapmaya başlayanlar var bunlara izin verilmesin. En az 3 ay geçsin öyle satışa başlaşınlar.

bu işte sürekli kanal kapanma olayı var. ama öyle ama böyle. bunu herkesin bilerek bu işi yapması gerekir diye düşünüyorum.

Yakında bu işe girmeyi planlıyorum gerekli anlaşmaları sağlıyorum şuan ama gerçekten hem @KemalAslan hem de Referans bilişim in hakları var. Yani iyi bir hizmet verilmeye çalışılıyor. Suistimal edilirse her alanda olduğu gibi bu alanda da hizmet kalitesi düşecektir.

Arkadaşlardan ricam kısa vadede alacağınız 3-5 kanalı kar saymayın; uzun vadede alacağınız arkadaşlığı dostlukları ve hizmeti düşünün.

Hayırlı günler herkese.

Kısaca bana şunu Açıklarsan ben en azından 2 kelam edeyim
1.2 senelik üyeligin olabilir 2 senedir mail satış konunu göremedim
2.40 bin tane mail satmışsın skype konuşmanda demişsin şikayet konunda ben daha eski oldumu düşünüyorum 27000 deyim daha
3.Marttan itibaren konu açmaya başlamışsın belliki pasif bir hesap neyin 2 senelik hesap güvencesini vermişsin onuda anlamadım anlam veremiyorum
birde androiddenmi açıyorsun pcdenmi mailleri satış konunda 1 hafta beklettigini söylemişsin acaba bu arkadaş stok yetiştirememesi lazımken nasıl oluyorda 1 hafta bekletiyor mailleri oda ilginç

Son düzenleme:
kanal

çünkü bu işe başladğımda forumda satış açmamıştım özel kişilere kanal açıyordum yetişebildiğim kadar tanıdık kişilere açıyordum

çünkü bu işe başladğımda forumda satış açmamıştım özel kişilere kanal açıyordum yetişebildiğim kadar tanıdık kişilere açıyordum
Diyelimki dediginiz gibi olsun forum dışından satıyordun diyelim
androidmi açıyorsunuz pc mi

kanal işleri

numaraları ipohone telefonumla alıyorum android değil

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:40 ----------

ipohone

kanal işleri

onaysız mail açmıyorum

---------- Spam Engelliyici 19:22 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

benim kanallar spamdan kapandı
[01.05.2015 01:06:33] Oğuz Delioğlu: 1tane bile kalmadı geriye
kanallarının spawndan kapandığına dair yazan arkadaş kanaların para iadesini istemektedir. sonrada 10 adet kanal bota yükledim deyip oalyı farklı bir yere çekmektedir.

Bende fikrimi söyleyeyim. Üye olmayla satış yapmaya başlayanlar var bunlara izin verilmesin. En az 3 ay geçsin öyle satışa başlaşınlar.

yavute bu yorumu kendi üstüme alınıyorum. pars yazılımla iletişime geç bakalım ben yeni mi başlamışım bu işe. 9 aydır bu işi yapıyorum ve 13 kişlik kadrom var hakkımı yeme lütfen. pars yazılımın ekibinde başladım ben. zamanla 25 kişilik bir ekip oluştu.iş yetişmez oldu pars yazılım günlük 1500 kanal satıyorsa bunda büyük payımız vardır ve bunu inkar etmezler. ve pars yazılım bugün hala günlük binler satıyorsa işimizi iyi yappmışız demektir. saygılarımla

Bi kardeşe yardım olsun diye mail satış konusu açtım Kardeşin işleri vardı yetişemedi Ne kadar sattı bilmiyorum ama sanırım hiç kimseye vermedi gibi bir şey. Konuyu ben açtığım için banada çok yazanlar oldu

3 kişiye mi ne 10ar mail verdim kendi maillerimden.. bir kişiye verdiğimin şifreleri 5 6 ay öncesinden değiştirilmişmiş yani yanlış şifreli vermişim oda 1 ay sonra söyledi böyle böyle diye şok oldum

Bir kardeşede skypedan 25 mail verdim para istemedim, sonra pcden silmemişi mdalgınlıkla ona verdigim kanallara girmişim bakıyorum +15 dakikaları açık ALLAH ALLAH ben ne zaman açtım bunların +15ini diyorum? Sonra baktım içinde çizgifilmler var, Eyvah bunlar kimin mailleri? hemen mail satın aldığım kardeşe dedim bunlar ne böyle içinde çizgifilm var, +15 açık 2 3 kanala denk geldim, dedi abi ben bilmiyorum

hemen skypedaki mail verdigim Arkadaşın yazısında giriş yaptıgım mailleri arattırdım. Bingo Oymuş

Metin belgesinde kanal yaptıgım maillerin altındaki mailleri silmemişim kendi maillerim sanıp girdim kusura bakma dedim anlayış gösterdi.

Yani düşünün 3 4 kişiye mail verdim 2sinde böyle sorun yaşadım

Peki ya kanalları tutacak adamların trojan keylogger yiyecek çalıncak sonra gelicek işte sn hırsızsın vs. vs.

aman aman aman ALLAH korusun. MAil satmakmı? yok dertsiz başa dert almaktan başka bir şey değil.

Ama Çoğu mail satıcısıda ya android , ya vpn, yada proxyle açıyorlar, Doğru üzgün mail satıcısı yok! İnsanlar mağdur oluyor.

Adam gibi mail Açan doğru düzgün kendi pcsinden temizlik yaparak ve günlük 100 mailden fazla açmayan varsa özel mesaj göndersin adeti 60 kuruştan alırım tabi güvende çok önemli!

Tek 1 soru sorucam sana .. 2 yıllık hesabın KemalAslan ya .. Gerçek adın nedir? Gerçek adında " Kemal Aslan " mı?

onaysız mail açmıyorum

---------- Spam Engelliyici 19:22 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

benim kanallar spamdan kapandı
[01.05.2015 01:06:33] Oğuz Delioğlu: 1tane bile kalmadı geriye
kanallarının spawndan kapandığına dair yazan arkadaş kanaların para iadesini istemektedir. sonrada 10 adet kanal bota yükledim deyip oalyı farklı bir yere çekmektedir.

[MENTION=9732]KemalAslan[/MENTION] bana verdiğin 150 kanalın ilk 10unu videoyapa ekledim.Daha video atmadan kapandı.Kalan kanallara girmedim bile hepsi kapanmış.Ödemeyi geri yapmanı istiyorum.

Bana kanal iadesi yapma çünkü yine kapanacak yine mağdur olacağım.

Polemiğe girmek istemiyorum günlük 200 kanal alımı yapıyorum ve sadece senin kanalların kapandı.

[MENTION=9732]KemalAslan[/MENTION] bana verdiğin 150 kanalın ilk 10unu videoyapa ekledim.Daha video atmadan kapandı.Kalan kanallara girmedim bile hepsi kapanmış.Ödemeyi geri yapmanı istiyorum.

Bana kanal iadesi yapma çünkü yine kapanacak yine mağdur olacağım.

Polemiğe girmek istemiyorum günlük 200 kanal alımı yapıyorum ve sadece senin kanalların kapandı.

Tek cliente mi bağlı

Onat sayim dan kanal almayin arkdaslar haberiniz olsun.bilen bilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri