Herkes kanalını satıyo önceki zamanlara göre ana sayfada kanal satma konularını çok görür oldum acaba felaket çanlarımı bunlar herkes elindeki kanallarımı çıkarmaya çalışıyor ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkes kanalını satıyo önceki zamanlara göre ana sayfada kanal satma konularını çok görür oldum acaba felaket çanlarımı bunlar herkes elindeki kanallarımı çıkarmaya çalışıyor ?
Hayır hepsi birbirine bakıp konu açıyorbiraz da gövde gösterisi var
![]()
valla ben yeni açmak istediyim özgün kanalıma yatırım yapmak için satmak istiyorum bazılarını![]()
Ben biri neden o kadar para verip spam kanal alır onuda anlamıyorum.
Satabilen yok ki. Nerdeyse 2-3 haftadır satışa çıkıp cidden satılan 1 kanal hatırlıyorum.
sadece 5 kanal ben sattım![]()
Ortalığı kuruttun bırakta adamlarda satsınlar be zalım abi![]()
Valla meydanı boş bulunca herkes satışa çıktı
Allah herkesin çarşısını pazar etsin
Geçen bi müşterimle aramda bi konuşma geçti fiyatları abartılı şekilde düşüren yeni 3-5 satıcı var onlarla görüşmüş kanal almak için 10 kanalı denkleştirip teslim edemediler dedi
ne kadar fiyat düşürülürse düşülsün insanlara farklılık zor geliyor bildiği insandan alıyorlar genelde hele şu zamanda satış işi daha da zorlaştı herkes piyasayı yokluyor bi kaç sağlam abiler var onlarda hareket devam onun dışında durum sakin
gmail satışı durdu yapıcak bişi yok1 ay daha idare etmem lazım
![]()
Onu boşverde agario serveri ne oldu be abi giremiyoz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.