Kanal Takip Scripti Yazsam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet4226

Kayıtlı Üye
merhaba değerli abilerim , hocalarım;
kanaltakip sistemi yazsam web üzerinden her yer erişilebilecek sizce tutar mı? yani alan olur mu? yada tepkiler nasıl olur? şimdiden teşekkürler

Öncelikle tutulacağını sanmıyorum hem ytparanın var hemde birsürü ücretsiz kanal takip scriptleri var başka şeylere yönel derim.

kanaltakip sistemi yazsam web üzerinden her yer erişilebilecek sizce tutar mı? yani alan olur mu? yada tepkiler nasıl olur? şimdiden teşekkürler
Çok var hocam bunlardan. Ufak ama önemli geliştirmeler yaparsan belki derim. Umudunuzu kırmak istemem.

güvenlik yüzünden pek tercih edilmiyor ama yinede belli olmaz yazmayı düşünersen [MENTION=12575]bio33[/MENTION] kanal takip programını örnek al ;)

çok var çok bunlardan hocam tutmaz sen farklı kimsenin yapmadığı bişey yap zeytin ekmek gibi gider , burda para bol millette :P

Forumda ücretli ve ücretsiz olanları var localde çalışan php script ve yine localde çalışan bio33'ün masaüstü programı varken gidipte Web tabanlı bir takip scripti yazmanın işe yarayıp yaramayacağı bir yana güvensiz olması kaçınılmaz.

Piyasadakilerden daha iyisini yapabilirsen tutar.

en büyük sorun güven sıkıntısı.
Sağlam bir android app yapılsa ben alırım açıkçası. Ancak Web tabanlı bir script güvenebileceğimi sanmıyorum

en büyük sorun güven sıkıntısı.
Sağlam bir android app yapılsa ben alırım açıkçası. Ancak Web tabanlı bir script güvenebileceğimi sanmıyorum
Çok doğru söylediniz, eğer birde script log tutuyorsa sitenin bir hacklenmesine bakar hacklendikten sonra tüm kanallar pır diye uçar.Ve tabii senin uygulamanı kullananlar kanalları çalınacak bide onun suçlusuda sen olursung güvenliği sağlayamadıgın için üstüne bir ton borç kalır.

Son düzenleme:
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] yeter hepimize :)

Çok doğru söylediniz, eğer birde script log tutuyorsa sitenin bir hacklenmesine bakar hacklendikten sonra tüm kanallar pır diye uçar.

ya aslında kanal URL ile takip yapan bir script kullanıyorum. Tüm işlerimi görüyor hatta çok çok memnunum. Sorun şu ki, sistem sadece problem anında bana haber veriyor. Ve pc başında olmadığımda kanalların durumuna ulaşamıyorum.

Aplikasyon şeklinde cross-platform olabilecek bir proje bence birçok eksikliği giderebilir. Mesela biz bir çok projemizde "Trello" diye bir sistemi kullanıyoruz. Adamlar extra bir eksikliği gidermişler. Bahsetmek istediğim bu, yoksa web tabanlı bir hizmet eğer ki müşterisi çok olmazsa (alt yapının bütçe ile korunmadığı ihtimali) 2 saldırıda kendi fişini çeker.

adam zaten yeniliklere açık sürekli güncelleniyor :D
:D Daha iyiside yapılabilir imkansız diye birşey yok :) yakında bende o tarz birşey çıkartıcam.Tıpa tıp benzer birşey 1-2 özellik daha ekliyip piyasaya sınırlı adette sunucam.

değerli yorumlarınız için teşekkürler konu kilitlenebilir.

ya aslında kanal URL ile takip yapan bir script kullanıyorum. Tüm işlerimi görüyor hatta çok çok memnunum. Sorun şu ki, sistem sadece problem anında bana haber veriyor. Ve pc başında olmadığımda kanalların durumuna ulaşamıyorum.

Aplikasyon şeklinde cross-platform olabilecek bir proje bence birçok eksikliği giderebilir. Mesela biz bir çok projemizde "Trello" diye bir sistemi kullanıyoruz. Adamlar extra bir eksikliği gidermişler. Bahsetmek istediğim bu, yoksa web tabanlı bir hizmet eğer ki müşterisi çok olmazsa (alt yapının bütçe ile korunmadığı ihtimali) 2 saldırıda kendi fişini çeker.

Hocam trello ne işe yarıyor

Hocam web üzerinden değilde android gibi cep telefonu platformlarında çalışabilen bir sürüm yapsanız müşterisi çok olur diye düşünüyorum. Bilgim olsa ilk yazacağım bu olurdu herhalde :D

Arkadaşlara yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim bu arada :)

Hocam web üzerinden değilde android gibi cep telefonu platformlarında çalışabilen bir sürüm yapsanız müşterisi çok olur diye düşünüyorum. Bilgim olsa ilk yazacağım bu olurdu herhalde :D

çok sağlam bir konuya değindin abi android uygulamasını yapabilen güzel paralar kazanır

anlaşıldı hocam senin eline su dökülmez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri