Kanala Devamlı Video Atmanın Diğer videolara Etkisi !

• Kullanıcı ceymi74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ceymi74

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Özgün Kanalıma uzun bir süredir Hemen hemen hergün video atıyorum, benim sorum Size Şu: Kanala Devamlı video atmanın Şu anda hali hazırda Devamlı izlenen yüksek Görüntelemeye sahip olan videolarıma Bir etkisi varmı yada, bu video atma işini haftada 3-5 videoyla sınırlasam, bu devamlı izlenen videolarımda izlenme açısından bir düşüş yaşarmıyım, yani devamlı video atmanın bu hit olan içeriklerime etkisi olurmu olmazmı ? ikilemde kaldım, Bazen hergün video hazırlamak sıkıyor beni, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Kanala Belli uzun bir süredir Hemen hemen hergün video atıyorum, benim sorum Size Şu: Kanala Devamlı video atmanın Şu anda hali hazırda Devamlı izlenen yüksek Görüntelemeye sahip olan videolarıma Bir etkisi varmı yada, bu video atma işini haftada 3-5 videoyla sınırlasam, bu devamlı izlenen videolarımda izlenme açısından bir düşüş yaşarmıyım, yani devamlı video atmanın bu hit olan içeriklerime etkisi olurmu olmazmı ? ikilemde kaldım, Bazen hergün video hazırlamak sıkıyor beni, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Kendi Düşüncemi söylüyorum yanlışım varsa düzeltsinler

Hergün video atmak diğer videolarını etkilemez aksine daha cok hit almasını sağlar benim düşüncem yeni attığın videolarda hit alanların yanında izlenir

ikincisi yeni içerik her zaman iyidir aboneler bakımından ( tabi ben bir cıktıgım kanala cesaret edip giremiyorum bırak video atmayı orası ayrı konu )

cesaretine hayran kaldım hergün video atabiliyorsan aynı kanala

eee bu her gün video atmanın birde eksisi olacak demi oda adsense bbg yi düşürüyor yeni video

düzenli olarak her gün video atmak eski videolarına + yönde etki edecektir

[MENTION=8073]laincest[/MENTION] hocam yanlız [MENTION=32597]ceymi74[/MENTION] hocamızın çalıştığı kanal spam değil sanırım özgün :) cesaretle bi alakası yok yani. [MENTION=32597]ceymi74[/MENTION] bence aboneleri cok yormamanızda fayda var.Haftada 3-4 video yeterli olur kategorinize baglı olarak.

[MENTION=8073]laincest[/MENTION] hocam yanlız [MENTION=32597]ceymi74[/MENTION] hocamızın çalıştığı kanal spam değil sanırım özgün :) cesaretle bi alakası yok yani. [MENTION=32597]ceymi74[/MENTION] bence aboneleri cok yormamanızda fayda var.Haftada 3-4 video yeterli olur kategorinize baglı olarak.

Evet Kanal Özgün Sayılır Arcedego ve droidcheat tarzı bir kanalım var, Kendim oyun oynayıp düzenleyip atıyorum. genelde tabi çocuklara yönelik Oyunlar daha gündemde, bu Arcedego yada droidcheat adamlara baktığımda genelde hergün 4-5 video atıyorlar ve hiç aksatmıyorlar, bazı kanalları takip ettiğimde haftada yada ayda 3-5 video atanda var ve izlenimleri oldukça yüksek..

hocam hergün bir video mantığı bence çok iyi kanal sürekli olarak güncel kalıyo sürekli olarak abonede geliyor ben kendi özgün kanallarımda belli bir abone kitlesini yakalamaya kadar sürekli video atarım günde 3-4 tane attığımı bilirim etkisi + olur inanın bana

Kendi Düşüncemi söylüyorum yanlışım varsa düzeltsinler

Hergün video atmak diğer videolarını etkilemez aksine daha cok hit almasını sağlar benim düşüncem yeni attığın videolarda hit alanların yanında izlenir

ikincisi yeni içerik her zaman iyidir aboneler bakımından ( tabi ben bir cıktıgım kanala cesaret edip giremiyorum bırak video atmayı orası ayrı konu )

cesaretine hayran kaldım hergün video atabiliyorsan aynı kanala

eee bu her gün video atmanın birde eksisi olacak demi oda adsense bbg yi düşürüyor yeni video

Hocam bence yapılan güncellemer ile az video kaliteli video (küçük resim den başlığına kadar) daha mantıklı
Ben bi kaç defa acayip zararını gördüm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri