kanala düzenli video koysam tutulur mu ?

Hamburger

Kayıtlı Üye
Oyundan keyif aldığın sürece tutulur, okumana gerek yok kim o kadar detaya indiki bir oyunu oynamak istediğinde, sadece olaylara bir nebze kaptır kendini gerisi gelir,rahat ol, hayırlı olsun bol kazançlar inşallah.

tutulmama gibi ihtimali yok sen bırakmadıgın surece bence ama daha güncel ve yeni oyunlarla hit artırabilirsin

selam. forumda sanırım bu işten az/çok para kazanmayı kafaya koyan 18 yaş altı nadir kişilerdenim. gameplay işini kafaya koydum. ve deneme amaçlı iki tane video çektim. bu videolara bakarak eğer işi düzenli yaparsam tutulup tutulamayacağımı söyler misiniz ?

Yaşını niye büyük yazıyorsun o zaman forumda ??

Şimsi bizim seni ciddiye alıp cevap vermemizi mi bekliyorsun ?? Bu yalanlar sana yarar sağlamaz aksine seni insanların gözünde zedeler.

Dürüst birisi olmasanda Ramazanın yüzü suyu hürmetine yardımcı olacağım.

Eğer ben 2 - 3 sene beklerim diyorsan kazanmak için evet uzun vadede kanalın çok iyi tutar ve inşallah çok iyi paralar kazanırsın. Ama sadece video yüklemen yetmez yanında facebook ve twitter hesaplarıda al orda kanalının adında sayfalar oluştur ki insanlar ciddi bir iş yaptığının farkına varıp sana emeğinin karşılığını sağlamada yardımcı olsun.

Yaşını niye büyük yazıyorsun o zaman forumda ??

Şimsi bizim seni ciddiye alıp cevap vermemizi mi bekliyorsun ?? Bu yalanlar sana yarar sağlamaz aksine seni insanların gözünde zedeler.

Dürüst birisi olmasanda Ramazanın yüzü suyu hürmetine yardımcı olacağım.

Eğer ben 2 - 3 sene beklerim diyorsan kazanmak için evet uzun vadede kanalın çok iyi tutar ve inşallah çok iyi paralar kazanırsın. Ama sadece video yüklemen yetmez yanında facebook ve twitter hesaplarıda al orda kanalının adında sayfalar oluştur ki insanlar ciddi bir iş yaptığının farkına varıp sana emeğinin karşılığını sağlamada yardımcı olsun.

abi bu ne şiddet bu celal ? sakin ol :) yaşımı forumda büyük yazmamın sebebi bazı insanlarla diyaloğa girmeye çalıştığım zaman ''yaşınla muhattap ol'' , ''burada işin ne bebee'' tarzında konuşmaları ve sorunumla ilgilenmemeleri :) ilgilendiğin için teşekkür ederim de dürüst birisi değilsin falan demenden rahatsız oldum :(

çoook uzatmışın bak yabancılar nasıl yapıyor öyle yap character filan açmak o yazıları okuman insanı sıkıo oraları hızlı atla characteri aç oyunda bölümleri kes kes atla sürekli aynı yerde 10saat geçio şunu unutma sen oyun oynamiyorsun oyunu tanıtıyosun yada bölüm görevleri yaparsın onları gösterirsin yeni oyunlarda daha ilk defa çıkan oyunlarda bi firstlook şeklinde böyle birşey yapabilirsin

Kardeşim benden sana tavsiye yeni oyun kanallarında Warband pek tutmuyor başka oyunları dene ama sen bilirsin yinede

abi bu ne şiddet bu celal ? sakin ol :) yaşımı forumda büyük yazmamın sebebi bazı insanlarla diyaloğa girmeye çalıştığım zaman ''yaşınla muhattap ol'' , ''burada işin ne bebee'' tarzında konuşmaları ve sorunumla ilgilenmemeleri :) ilgilendiğin için teşekkür ederim de dürüst birisi değilsin falan demenden rahatsız oldum :(

Onu kim diyorsa o onun karaktersizliğidir.

Böyle yapman daha kötü ama biz yardım ederken karşımızda ki kişiye yaşına bakaraz hitap ederiz çünkü burda arkadaşlık dostluk kazanıp aile ortamı sağlamaya çalışırız. Şimdi 20 - 22 yaşında ki birisi sana abi deseydi samimi olsaydı sonra gerçek yaşının 18 olduğunu öğrenseydi işte o zaman daha çok aşağılayıcı şeyler söylerlerdi. Dürüst değilsin derken insanları aldatmandan insanlara karşı reel izlenim vermemeni kastediyorum.

Birde dikkatimi çekti o nickini alırken hangi ruh halinde aldın ? :D

Böyle nickler almak yasak biliyorsun dimi ?

Onu kim diyorsa o onun karaktersizliğidir.

Böyle yapman daha kötü ama biz yardım ederken karşımızda ki kişiye yaşına bakaraz hitap ederiz çünkü burda arkadaşlık dostluk kazanıp aile ortamı sağlamaya çalışırız. Şimdi 20 - 22 yaşında ki birisi sana abi deseydi samimi olsaydı sonra gerçek yaşının 18 olduğunu öğrenseydi işte o zaman daha çok aşağılayıcı şeyler söylerlerdi. Dürüst değilsin derken insanları aldatmandan insanlara karşı reel izlenim vermemeni kastediyorum.

Birde dikkatimi çekti o nickini alırken hangi ruh halinde aldın ? :D

Böyle nickler almak yasak biliyorsun dimi ?

tamamen klavyeniz azizliği :D

çoook uzatmışın bak yabancılar nasıl yapıyor öyle yap character filan açmak o yazıları okuman insanı sıkıo oraları hızlı atla characteri aç oyunda bölümleri kes kes atla sürekli aynı yerde 10saat geçio şunu unutma sen oyun oynamiyorsun oyunu tanıtıyosun yada bölüm görevleri yaparsın onları gösterirsin yeni oyunlarda daha ilk defa çıkan oyunlarda bi firstlook şeklinde böyle birşey yapabilirsin

eyvallah. diğer serilerde o şekilde yaparım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri