kanalalsat.com daki bir sorun ile ilgili

turanakca

Kayıtlı Üye
kanalalsat.com daki İlgisizlik !

Şimdi kısaca söyle anlatiyim olayı.

3 gün önce @ubus56 nickli arkadasımızdan kanalalsat.com dan Quiz partner kanalları kaldım 10 küsür tane .Bu kanallar birgün sonra kapandı.Hem kapandığını biraz geç farkettim.

Kanal satıcısı arkadasımız önceden görmüş olayı ve bana mesaj atmış mesajında aynen şöyle der.

Yazan : ubus56 (28.11.2014 22:38)
hocam kendi hatam yüzünden kanalların cogu kapatıldı. yönetici ile görüşüyorum, kapatılan kanalların ücret iadesi yapılması icin.

şimdi dünden beri bi cevap alamadım web_scripti ne bugun forumdaki konularından sizinle konuşmam gereken bir konu var dememe rağmen herhangi bi cevap alamadım kendisinden @Web_Scripti

Şimdi ubus56 nickli arkadasımız olması gerektiği gibi davraniyor ortada kapanan kanallar mevcut.Yaklasık 16 -17 tane almıstım...

Tamam sistem %25 i iade ediyor bu güzel ama arkadaş ücret iadesi yapacağım demiş kanalalsat.com üzerinden bu durumda web scripti siz ne yapacaksiniz nasıl olacak bu işler bir açıklarmısınız ??

@Incubus @era @HunterLord @ubus56 @Web_Scripti

Son düzenleme:
Şimdi kısaca söyle anlatiyim olayı.

3 gün önce [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] nickli arkadasımızdan kanalalsat.com dan Quiz partner kanalları kaldım 10 küsür tane .Bu kanallar birgün sonra kapandı.Hem kapandığını biraz geç farkettim.

Kanal satıcısı arkadasımız önceden görmüş olayı ve bana mesaj atmış mesajında aynen şöyle der.

Yazan : ubus56 (28.11.2014 22:38)
hocam kendi hatam yüzünden kanalların cogu kapatıldı. yönetici ile görüşüyorum, kapatılan kanalların ücret iadesi yapılması icin.

şimdi dünden beri bi cevap alamadım web_scripti ne bugun forumdaki konularından sizinle konuşmam gereken bir konu var dememe rağmen herhangi bi cevap alamadım kendisinden [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Şimdi ubus56 nickli arkadasımız olması gerektiği gibi davraniyor ortada kapanan kanallar mevcut.Yaklasık 16 -17 tane almıstım...

Tamam sistem %25 i iade ediyor bu güzel ama arkadaş ücret iadesi yapacağım demiş kanalalsat.com üzerinden bu durumda web scripti siz ne yapacaksiniz nasıl olacak bu işler bir açıklarmısınız ??

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Babus ben admin yada mod değilim beni neden etiketliyorsun :)

Ekliyim Web Scripti sana destekten yaz diyecek :)

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=8524]Bin903[/MENTION]

Yanlış anlamayında konu ile ilgili bana açıklama yapma gereği neden duyulmuyor ?

biz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] den konu ile ilgili açıklama bekliyoruz kendisi 2 satır yazı yazmayı çokmu görüyor ?

Karşı taraf ta iletişim kuramıyor ..Site üzerinden bir bedel sağlıyosan teknik destek konusunda da bişey yapmalı diye düşünüyorum ..

Arkadaslar abartmayin.. Haftasonu oldugunuzdan haberiniz yok sanirim. Adam kendisine, ailesine hic zaman ayirmasin mi yahu.

tabiki ayırsın buna ne benim ne başka birisinin karışmaya hakkı yok ama online olduğu halde 2 satır cevap yazsın @ubus56 da konuyla ilgili görüşmek istiyor cuma gecesi 23:00 den itibaren sabah erkenden gene özel mesaj atmış konu ile ilgili ve forumdan ne site üzerinden dönüş alamadım diye .

---------- Spam Engelliyici 11:17 ---------- Önceki Mesaj 11:16 ----------

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Arkadaşlar,

yanlış anlaşılsın istemem. Böyle kanalı satan birinin sattığım kanallar kapandı ücreti sistem %30 iade etmesin hepsini etsin diye bir yazılım yokki. Sql e girip tek tek uğraşmam gerekiyor. 5 kişinin işini yapsam inanın 1 saatimi alır al ver olayı olarak düşünmeyin bunun net fiyatı normal fiyatı 2 tarwftan orantılı kesilen krediler var. Böyle durumlarda satan arkadaş birer paypal istesin sattıklarından zaten site içi görüşme var. Paypaldan masrafsız ödesin istiyorum. bTuran hocam ben senin mesajını 2 gündür görüyorum. Bu mesajı yazmak yerine pazartesi bu 2 saatlik işi yapmayı tercih etmiştim. Yani ister ondan ücreti alın hocam, ödüyebilirse isterseniz ben kredi olarak pazartesi halledeyim. Yoğun olmasam başımın üstünde hemen yapayım. Fakat artık başımı kaşıyamıyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

yanlış anlaşılsın istemem. Böyle kanalı satan birinin sattığım kanallar kapandı ücreti sistem %30 iade etmesin hepsini etsin diye bir yazılım yokki. Sql e girip tek tek uğraşmam gerekiyor. 5 kişinin işini yapsam inanın 1 saatimi alır al ver olayı olarak düşünmeyin bunun net fiyatı normal fiyatı 2 tarwftan orantılı kesilen krediler var. Böyle durumlarda satan arkadaş birer paypal istesin sattıklarından zaten site içi görüşme var. Paypaldan masrafsız ödesin istiyorum. bTuran hocam ben senin mesajını 2 gündür görüyorum. Bu mesajı yazmak yerine pazartesi bu 2 saatlik işi yapmayı tercih etmiştim. Yani ister ondan ücreti alın hocam, ödüyebilirse isterseniz ben kredi olarak pazartesi halledeyim. Yoğun olmasam başımın üstünde hemen yapayım. Fakat artık başımı kaşıyamıyorum.

Biliyorsunuz uzun zamandir sizin sistemlerinizden faydalaniyorum öncelikle bunu belirtmek isterim zaten sizde biliyorsunuz.Açıklama için teşekkürler birden çok iş ile uğraştığınız için yoğun olmanız normal.Tabiki bununla alakali bir yazılım yok haklısınız.Ama 24 saat içerisinde alınan kanallar kapatiliyosa bunda sistemin yapması gereken bişeyler olmalı.Benim ne kadarlık kanalalsat.com da alışveriş yaptığımı görebilirsiniz son zamanlarda son günlerde kanal ekleyen olmadığı için beklemekteyim alım yapacağım daha üstelik.

Burdaki olay daha farklı kanal açılışı esnasında arkadaşımız bir hata yaptığını ve o hatadan dolayı kanalların kapandığı gerek sistem üzerinden gerek forum içi mesaj ile bildirmiştir.

Paypaldan masrafsız ödesin istiyorum diyorsunuz tamam bunda hemfikiriz yanlız @ubus56 ya boyle birşey söylediniz mi ? Belki paypalı musait değil şu anda onunda aklına gelmiştir mutlaka sonuçta hafta içi sistem onun parasini paypala gönderecek.
@ubus56 nasıl yapmak istiyorsunuz şimdi bu konuyu @Web_Scripti sizin panelinizde olan bütün ödemeyi benim hesabıma mı göndersin yoksa diğer şekil olan paypal ödemesimi olsun.. ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] ile konustuk anlaştık kendisi kanalalsat.com üzerindeki bakiyesinin paypala yatmasını bekleyecekmiş Paypala yattığı an benim paypal adresime tutarı geri gönderecekmiş..

Bu konuda bu ödeme ne zaman yapılır [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] nın paypalına :)

Halletmenize sevindim hocam. Haftada 3 defa ödeme yapıyoruz. Pazartesi çarşamba ve cumadır. Ödeme isteği gönderemiyorsa yani kanalı alakı 7 gün olmamışsa destekden yZsın 7 gün olmadı ben paypaldan ücretleri geri iade etmem için gerek desin yarın mesai saatleri içinde hallederim. Bol kazançlar hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam [MENTION=12793]turanakca[/MENTION] ile anlaştık. sitedeki ödemeyi sisteminizdeki kayıtlı olan paypal adresime yapın. Bende kapanan kanalların ücretini [MENTION=12793]turanakca[/MENTION] ve diğer 2 arkadaşa iadesini yapayım.

Kanalalsat.com da aşağıdaki nicklerle üye olan arkadaşlar. aşağıdaki linke tıklayarak arkadaşdan kapanan kanallarınızın ödemesini isteyiniz paypal üstünden. Herkese bol kazançlar.

http://www.kanalalsat.com/mesaj.php?mesaj=1174

istanbul07
murat52
alp713

Not: Bugüne ait bekleyen kanalalsat ödemeleri seninki dahil yapılmıştır. Bu davranışın için tebrik ederim [MENTION=11216]ubus56[/MENTION]

Ben de henüz cevap alamadım [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]'den. Yoğundur herhalde, niye cevap vermesin yoksa :)

Kanalalsat.com da aşağıdaki nicklerle üye olan arkadaşlar. aşağıdaki linke tıklayarak arkadaşdan kapanan kanallarınızın ödemesini isteyiniz paypal üstünden. Herkese bol kazançlar.

http://www.kanalalsat.com/mesaj.php?mesaj=1174

istanbul07
murat52
alp713

Not: Bugüne ait bekleyen kanalalsat ödemeleri seninki dahil yapılmıştır. Bu davranışın için tebrik ederim [MENTION=11216]ubus56[/MENTION]

ödemeleri aldım ben teşekkürler [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri