kanalalsat [osayim alacakların dikkatine]

• Kullanıcı lidersu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

lidersu

Kayıtlı Üye
Web sitesi
filmhddiziizle.com
Mrb Arkadaşlar kanalalsat.com [osayim] adli kullanıcıdan 2 tane quizgroup Kanal aldım ama quizgroup dashboard girdigimizde ayrıyetten kanallara sifre oluşturmuş giriş yapılmıyordur 2 kanalda aynı sorun var alacak olan arkadaşların dikkatine iyi günler

Ekli dosyalar

• osayım.jpg
    osayım.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 145
  • osayim 2.jpg
    osayim 2.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 140
  • osayim 3.jpg
    osayim 3.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 209
onu geç bu arkadaşın tavrıda hiç hoş değil sattığı kanalın adı soyadı iade etmek bu nasıl kanal diyorum neyi var diyor ismi iade etmek dedim değiştir diyor

ya geri alcak ya degiştirecek hocam ne yani ben yeni alacak arkadaşları uyarmak istedim

---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:28 ----------

onu geç bu arkadaşın tavrıda hiç hoş değil sattığı kanalın adı soyadı iade etmek bu nasıl kanal diyorum neyi var diyor ismi iade etmek dedim değiştir diyor

okuman mı yok hocam kanalın nesi var yazıyorsun dashboard giriş yapınca sifre istiyor sen al adama çalış

ya geri alcak ya degiştirecek hocam ne yani ben yeni alacak arkadaşları uyarmak istedim

---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:28 ----------

okuman mı yok hocam kanalın nesi var yazıyorsun dashboard giriş yapınca sifre istiyor sen al adama çalış

Yok yanlis anladin beni hocam bu osayim adli saticidan kanal aldim ilk mesajimdaki diyalogu yasadik kendisiyle

Arkadaşlar sakın osayim adlı üyden kanal satın almayın . İhlallerden dolayı para kazanması kapanmış kanalı iade almıyor. 10 nisanda aldığım kanala önceden 10/03/2015 de video yüklemiş bire bana sen video atmışsın diyor. kanala giriş bile yapmadım.

[MENTION=15085]lidersu[/MENTION] arkadaşla durumu düzeltebildiniz mi? düzeltemediyseniz videoyap desteğine kanalalsat üyelik mail adresini yazıp kaç kanalı sıkıntılı aldığınızıda iletirmisiniz? Bu satıcı arkadaşın ödeme isteklerine sorunlu arkadaşların sorununu giderene kadar bloke koydum. Eğer sorunları gideremezse kanalalsat dan banlayıp şikayet edilen tutarları hesabından çekip satın alan arkadaşlara iade ettikten sonra kalan ücretini göndereceğim.

Büyük ihtimalle olayda arkadaş partner kanal çalışmayı bilmiyor. tek dashboard dan hepsini yaptı. Sonrada dashboarda şifre girince satın alanlardan biri tüm partnerları bu duruma düştü. Fakat bu hata onun hatasıdır.

gecmis hocam boyle adamlari mimlemek lazim uyari icin tesekkurler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri