Kanalda "Doğrulandı" logosuna sahip olmak. Yardım

• Kullanıcı Waffen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Waffen

Kayıtlı Üye
:confused: Hepinize merheba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende.İlk sormak istediğim sorum şu:
Bi youtube kanalım var, oyun içerikli ve animasyon içerikli istatistikler şu şekilde; 14.687 abone, 2.144.082 görüntüleme ve 305 video.

Ekli dosyayı görüntüle 1667

Yukarıda görmüş olduğunuz şekilde kanal ismimim yanında Doğrulandı yazmasını istiyorum.Lakin bi türlü başaramıyorum.Gerekli niteliklere sahibim ama nasıl yapılcağını araştırdım, buldum yinede yapamadım.Bana bi yardım eder misiniz rica etsem? Lütfen...

hocam o yazı resmiyet yazısı ki herkese kolay kolay vermezler, almanız için belli bir hite sahip internet sitesi veya adınızın duyulması lazım , yani tv kanalı gibi.
bunu bize vermezler. boşa uğraşma. (kendi düşüncem)

Forumda daha önce konusu vardı. Belli bir abone sayısını geçince geliyordu sanırım. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Şöyle bir açıklama buldum :

Onay rozetleri bir YouTube kanalının gerçekliğinin görsel olarak doğrulanmasına yardımcı olur. Sevilen bir ünlünün veya işletmenin kanalında rozet görüyorsanız bu kanalın gerçekten ilgili kişiye ya da işletmeye ait olduğundan emin olabilirsiniz. Doğrulama onay işareti yalnızca kanal adının sağında görünür ve farenizi buraya götürürseniz açılan pencerede "Doğrulandı" yazısı görüntülenir.

Kanalım için nasıl doğrulanmış ad alabilirim?

Ad doğrulaması uygunluğunun belirlenmesi için birkaç farklı etken incelenir. Kanalınızın nitelikleri uygunsa zaman içinde Google+ sayfanız veya profiliniz için otomatik olarak bir ad doğrulama rozeti alırsınız. Google+ ad doğrulaması çok sayıda işletme ve kuruluş tarafından kullanılabilir. Doğrulanmış onay işaretini alabilecek uygunlukta olabilmek için kanallar şunları karşılamalıdır:

Bir Google+ sayfası veya profiliyle bağlı olmalıdır
Google+ sayfanız veya profiliniz, ticari tüzel kişiniz, kuruluşunuz, markanız ya da ürününüz tarafından yetkilendirilmiş olmalıdır.
Kanal Google+ sayfasına bağlıysa sayfada kuruluşunuzun web sitesine ait bir bağlantı bulunmalıdır. Web sitesi doğrulanmış olmalıdır (örn. web sitesi URL'sinin yanında küçük bir onay işareti olmalıdır). Bu işlemi +sayfası sahibi bu talimatları izleyerek kendisi de yapabilir.
Önemli sayıda abonesi bulunmalıdır.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, şöyle bişey var şimdi.O şeyi alabilmem için gereken herşeye sahibim bundan eminim.Ama asıl sorum şu Google Plus profilimiweb sitem ile ilişkilendirmem gerekiyormuş.Ama bi türlü web sitesi ekleme yerini profilimde bulamadım.Google plus sayfası açtım bi tane, orada web sitesi ekle çıktı ekledim ve web sitesi onaylandı diye bi logo gözüküyor google plus sayfamda.Benim google plus profilimde öyle bi seçenek yok yani.Google Sayfasın da var ama Google Plus Profilinde öyle bi yer yok.Resimler ile anlatacak olursak eğer:
Ekli dosyayı görüntüle 1668Ekli dosyayı görüntüle 1669

Foroğraflarda gösterdim arkadaşlar. 1. fotoğrafta .com'un yanında onay click'i var yani bağlantılı web sitesi onaylandı. 2. fotoğrafta Web Sitesi diye bi yer var görüyorsunuz.Ama bu google plus sayfasında var, plus profilimde yok.Yani facebook sayfasında olupta facebook profilimde yok gibi.Benim youtube kanalım google plus profilime bağlı ve profilimde 2. resimde gördüğün web sitesi yeri yok.Ama sayfamda o yer var.Doğrulanmış isme sahip olabilmek içinde web sitesi bağlantısı yapmam gerek. Eğer profillerde o ayar yoksa, sayfamda varsa YouTube kanalımı o sayfa ile ilişkilendirmem gerek doğrulanmış olabilmek için.Ama sayfamda youtube'a tıklayınca yeni bi youtube hesabı açıyor, kullandığım hesabı ilişkilendirmiyor. Lütfen yardım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri