Merhaba Arkadaşlar..
Kanalımdaki izlenim 10k yı geçti $ yeşil yandı fakat adsense ye veriler yandımıyordu.. Para kazanmayı kapatıp açayım dedim.. Kapadım ve $ gri oldu, para kazanmayı tekrar aktif etmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum:
Maalesef sunucumuzda geçici bir sorun oluştuğu için isteğiniz gerçekleştirilemedi. Birkaç dakika sonra tekrar deneyin. Ayrıntılar
Bu hatayla karşılaşmaya devam ederseniz lütfen şu kodla birlikte bize geri bildirim gönderin:
AM5iFO5lnOzHRSiAvbvegHtMlISYC74gM9bXmathZ-9OVjaKIRzPxEKk
o9W9jKuRJ_ZgJl7xnxUsVMkQws-WjLUim2LlJTR71neCB8IwirMsIkZs
Geb1ztTB-hnlMLd_fz8TaYcF2hFuQGsjCWVVM7vzWpBtht7Qc4QJI_Kf
1EFBdWrwSOCi4lIvFPq_O0KKRxOD5IRSWIGoQLcbH11-hqbl3lfEea9O
FUfZ2TDJAdvv6gZ1i3hC8hO1Tiu1rv3YdUXeIUG1C_YkIaXUDYf1-_EI....
diye devam eden bir kod.. Fakat kanala yeni video atıp para kazanmayı yüklerken açınca $ yeşil yanıyor sorunsuz.. Varmı bir fikri olan acaba ?
Kanalımdaki izlenim 10k yı geçti $ yeşil yandı fakat adsense ye veriler yandımıyordu.. Para kazanmayı kapatıp açayım dedim.. Kapadım ve $ gri oldu, para kazanmayı tekrar aktif etmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum:
Maalesef sunucumuzda geçici bir sorun oluştuğu için isteğiniz gerçekleştirilemedi. Birkaç dakika sonra tekrar deneyin. Ayrıntılar
Bu hatayla karşılaşmaya devam ederseniz lütfen şu kodla birlikte bize geri bildirim gönderin:
AM5iFO5lnOzHRSiAvbvegHtMlISYC74gM9bXmathZ-9OVjaKIRzPxEKk
o9W9jKuRJ_ZgJl7xnxUsVMkQws-WjLUim2LlJTR71neCB8IwirMsIkZs
Geb1ztTB-hnlMLd_fz8TaYcF2hFuQGsjCWVVM7vzWpBtht7Qc4QJI_Kf
1EFBdWrwSOCi4lIvFPq_O0KKRxOD5IRSWIGoQLcbH11-hqbl3lfEea9O
FUfZ2TDJAdvv6gZ1i3hC8hO1Tiu1rv3YdUXeIUG1C_YkIaXUDYf1-_EI....
diye devam eden bir kod.. Fakat kanala yeni video atıp para kazanmayı yüklerken açınca $ yeşil yanıyor sorunsuz.. Varmı bir fikri olan acaba ?