Kanalhityap.com - Web_scripti Projemi İptal Ettim

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar, aralık ayın başında çıkarmayı planladığım kanalhityap projemi malesef iptal ediyorum.

Belki bir çoğunuz adf.ly duymuştur. Bir çeşit yönlendirme sitesi. Bir site başka bir siteye download linki gibi bir yere yönlendirmeden önce buranın üstünden yönlendirme yaparak para kazanır. Bizde işte bu alana reklam verdik. Sistemimiz sizin vereceğiniz video izlenme rakamlarını otomatik olarak burada 5 saniye değil 10 saniye olarak alt bölümde youtube'da videoyu açıp otomatik izleticekti.

Bu teste 5 adet farklı adsenseme bağlı kanallarımı, 3 tane arkadaşda 1 er tane adsensenine bağlı kanalları üstünde denedi. Bu 8 adsensede kapatılmadı fakat ödemeleride alamayacak. 3 arkadaşa testler için teşekkürler. Adsensede gümleyen rakamın 5 katını ödedim.

Bu sistem tabiki gerçek ziyaretçiye izletiyor. Fakat istisnasın 10 saniye izletiyor ve ondan sonra ziyaretçi izlemek istese bile yönlendirmeyi yapıyordu. Bu nedenle her video izlenme tam 10 saniye olunca %100 göze çarpıyor. Bu rakamı random olarak şirketle konuşsam 5 ile 10 saniye arasında değişsem bile artık sıkıntı cıkaracaktır youtube.

Örnek Link : http://adf.ly/sfcdr (alt tarafta açılan site sizin youtube videonuz olarak düşününüz)

Bu nedenle kanalhityap projemi yayına almadan kapatmış bulunmaktayım. Bu projemi bekleyen arkadaşlardan özür dilerim. Herkese Bol Kazançlar

Hocam adsensenin ödememe nedeni hep tüm videoların 10 sn izlenmesimi

Adsenseler isleme girmedimi o zaman isleme girmeme sorunu sahte izlenim?

Zararın neresinden dönülürse kardır, adf.ly ye verilen reklam sayfasında sadece kanalın tanıtım sayfası görünse yani kanal resmi ve bilgilerinden ibaret olsa, ve içine bir popup kodu ekleyerek asıl oynatılmak istenen video arka planda yada önde popup olarak açılsa, iyi çalışmalar.

Bana göre izlenim konusunda ve adsense konusunda youtube çok gelişti. Düşünün ziyaretçi 10 sn gerçekten izleyecek yani gerçek ziyaretçi var ortada. Reklama tıklama ihtimali yok denecek kadar az olur oda video öncesi reklam cıkarsa ona tıklarsa ihtimali. Zaten amac kazanc için değildi. Kanaldaki videoların hittini arttırmak içindi. Kanalı kapatmıyor youtube:) Fakat adsenseyi direk ödemesini yapmıyor. Bu testlerdeki bir kanalım 3 yılllık ve 2 yıldır ödeme aldığım kanaldı. 3 yıl önce açtığımda videoyap yoktu ve öylesine özgün videolarımdı. Kanal aylık 300 tl her ay kenara koyuyordu. Tek adsensede tek kanalımdı. Test için feda olmuş oldu. Biliyorki youtube video uzun olduğunda tüm ziyaretçiler kısa sürede cıkıyorsa veya tüm ziyaretçiler olmasada belli oranda cıkıyorsa bana göre youtube gerçek izleyici olsada göbüllü izleyici olmadığını anlıyor.

Belki dediğiniz gibi kanal giriş sayfası açılabilirdi, fakat orada izleyeceği veya tıklayacağı linkler aynı sayfada açılacağı ve başka çeşit açtırmaya mümkün olmayacağı için yine onlarda kısa sürede yönlenecek ve sayfadan cıkacak.

Neolursa olsun, kanallarınıza izlenim çekmeyin. Ben bunu prof bir sistem yapıp deneyip gördüm.

Bana göre izlenim konusunda ve adsense konusunda youtube çok gelişti. Düşünün ziyaretçi 10 sn gerçekten izleyecek yani gerçek ziyaretçi var ortada. Reklama tıklama ihtimali yok denecek kadar az olur oda video öncesi reklam cıkarsa ona tıklarsa ihtimali. Zaten amac kazanc için değildi. Kanaldaki videoların hittini arttırmak içindi. Kanalı kapatmıyor youtube:) Fakat adsenseyi direk ödemesini yapmıyor. Bu testlerdeki bir kanalım 3 yılllık ve 2 yıldır ödeme aldığım kanaldı. 3 yıl önce açtığımda videoyap yoktu ve öylesine özgün videolarımdı. Kanal aylık 300 tl her ay kenara koyuyordu. Tek adsensede tek kanalımdı. Test için feda olmuş oldu. Biliyorki youtube video uzun olduğunda tüm ziyaretçiler kısa sürede cıkıyorsa veya tüm ziyaretçiler olmasada belli oranda cıkıyorsa bana göre youtube gerçek izleyici olsada göbüllü izleyici olmadığını anlıyor.

Belki dediğiniz gibi kanal giriş sayfası açılabilirdi, fakat orada izleyeceği veya tıklayacağı linkler aynı sayfada açılacağı ve başka çeşit açtırmaya mümkün olmayacağı için yine onlarda kısa sürede yönlenecek ve sayfadan cıkacak.

Neolursa olsun, kanallarınıza izlenim çekmeyin. Ben bunu prof bir sistem yapıp deneyip gördüm.

10saniyelik videoya hit getirmek için kullanılabilir ? atıyorum vine paylaşımı yaparız 7 - 8 saniye ona hit çekeriz 1k izlenince (para kazan kapalı hiçbiryere baglı olmayan kanal) 1k yapıp quiz sokardık yine iyi bir sistem aslında partner sokmak için kullanılabilir. sonucta videoyu fulll izliceksin 10saniyelik video olcak youtube bunada bişi diyemez sanırım herkez full izlemiş olcak

Forumdan birinde izlenim almistim 1 k mi ne video patlamisti ucretini almistim . Aslinda gelistirilirse olur imkansiz birsey gibi gozukmuyor bir yolu vardir

Hocam videonun kaynağı sağlamsa bişey olmaz. Adf.ly belki çok göze batmış olabilir

bu işi hemen bırakmayın şuan kullandığım sistem videonun %90'ınını izletiyor 4 aydır da sıkıntısız ilerliyorum hatta şuan fiyatı yarıya düşürmüş dün 300 partner stokladım :)

İzlenimler silinmiyor ve yansıyorsa partnerler sokmak için uygun olabilir hocam

Hocam konusmamız gereken bir konu var nasıl konuşabiliriz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri