Kanalı gizli yapmak ve index ?

Fressher

Yasaklanmış
Kanal gizli yapıldığı zaman indexlerde silinecek haliyle bunu biliyorum fakat bir süre sonra gizlilikten çıkarılıp görünür yapıldığı zaman tekrar kısa süre içerisinde indexler geri dönüyor mu olduğu gibi ? Bunu deneyen oldu mu nasıl bir sonuç aldınız ? İndex sorunları başlıyor mu bu sefer ?

Tüm kanalları 5 ay boyunca gizli yapmayı düşünüyorum askere gideceğimden indexlerin hepsi silinecek daha sonra tekrar açtığımda indexler sorunsuz yerine gelir mi ? Deneyen bunu gören arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Olasılık değil, kesin bilgisi olan yazsın lütfen.

1 Günlük deneme yapmıştım.
Ciddi hiti olan bi kanalda.
İndexler silindi.
Ardından tekrar görünür yaptım videoları ve indexler geri geldi.
Hitte değişme olmadı.
Ama dediğim gibi 1 günlük bir denemeydi.

1 Günlük deneme yapmıştım.
Ciddi hiti olan bi kanalda.
İndexler silindi.
Ardından tekrar görünür yaptım videoları ve indexler geri geldi.
Hitte değişme olmadı.
Ama dediğim gibi 1 günlük bir denemeydi.

Tamamdır hocam bilgilendirme için teşekkürler. Evet hızlı bir şekilde gelmesi lazım mantıklı olan da bu cache aldığı için aslında o indexleri silmiyor, gizliyor youtube. Google'da durum bu çünkü. Youtube'ta da dediğine göre böyle o halde.

şahsen hit alan videoda denedim 5 saat gizledim anasayfada çıkan video sıralamadan düşmüş
indekleniyor belki ama yeni yüklenmiş video gibi oluyor.senden sonra yükleyenlerin ardınada çıkar 5 ay, izlenim bile almaz bence

şahsen hit alan videoda denedim 5 saat gizledim anasayfada çıkan video sıralamadan düşmüş
indekleniyor belki ama yeni yüklenmiş video gibi oluyor.senden sonra yükleyenlerin ardınada çıkar 5 ay, izlenim bile almaz bence

Hocam hemen hemen aynı yerlerine gelmesi lazım videoların.

Video gizlemekten bahsetmiyorum "özel" moduna almaktan bahsetmiyorum..

Kanalı tamamen gizli yap olayından bahsediyorum.

Yeni konu açmak istemedim , burdan sorayım..

Kanalı nasıl gizliye alırız ?

up

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri