Kanalı kapananlar için deneyimlerimi paylaşıyorum.

• Kullanıcı Xformen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Arkadaşlar benimde dört yıllık kanalıma dün ihlalden dolayı artık para kazanamazsınız tarzında bir uyarı geldi. Youtube yardım üzerinden bir mail attım. Bugün cevaplamışlar. Bu cevapladıkları mail creator-support tarafından gönderilen bir mail. Bunu direk yanıtlasak onlara ulaşıyor mu? Yoksa yine yardımdan yeni bir cevap mı atmak gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar benimde dört yıllık kanalıma dün ihlalden dolayı artık para kazanamazsınız tarzında bir uyarı geldi. Youtube yardım üzerinden bir mail attım. Bugün cevaplamışlar. Bu cevapladıkları mail creator-support tarafından gönderilen bir mail. Bunu direk yanıtlasak onlara ulaşıyor mu? Yoksa yine yardımdan yeni bir cevap mı atmak gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yardım kısmından mail gönderirsen yt-partner-support'a gönderir. Kendin [email protected]'a mail göndereceksin. Ve aynı mail üzerinden cevap yollarsan geri dönüş yaparlar.

Adamlar spam.kanali asla acmiyorlar.ne yaoarsan yao ben butun adresleri denedim.hepside otomatik cevao veriliyor

Birkaç gün önce kapanmıştı 1 kere itiraz ettim olumsuzdu şu an kanalım açıldı sadece para kazanması iptal olmuş

ozgun kanal acıyor ama para kazanmasını acmıyor ne anladım bu ısten buna ıtıraz neden etmedınkı kardesım para kazanması acık degıl sonucta

04.09.2019 da 200k aboneli özgün oyun kanalım tekrar eden içerikten kapatıldı. Defalarca yazdım yt yetkilileri dönmedi. Hiç video silmedim. Bu konudaki 3 maile yazdım bunca zaman sonra kanalımı tekrar para kazanmaya açtılar. Dün kanalım tekrar para kazanmaya açıldı. Konuyu açan arkadaşım sana çok teşekkür ederim. Sevgiler saygılar.

Benim kanalım teliften kapandı Kasım ayında , karşı taraf ile iletişime geçip telifleri kaldırttım ama para kazanması kapalı olarak açıldı.
İncele seçeneği de mevcut değil duruyor öyle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri