Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o tür etiketler yok.Bu sorunu kimse çözemez.
Eğer videolarında dolar işareti yanıyorsa, reklam çıkmasını beklemekten başka çaren yok.
Birde etiket yada açıklamada Full-Season-Movies vs yazıyorsa butür etiketleri silerek deneyebilirsin.
Benim gördüğüm sorunlar adsense ekli olmasına rağmen dolar yeşil yanmasına rağmen arada sıra bir gün veya daha az reklam çıkmıyor ertesı gün düzeliyor 2. sorun ise bazı videolarda telif eşleşen vs olmamasına rağmen ve video nun dolar işaretı yanmasına ramen videoda asla reklam çıkmıyor Sanırım videronun içeriği ve kategorısı ile alakalı yeni çıkan reklam veren dostu kuralı ile alakalı olabilir Bence en sakat olanıda 10k yı gectın kanalın iyide kazandırmaya başlıyor ama ay sonundan başlayarak bir dahaki ayın üçüne kadar kanalı spamdan kapatıp paraya konuyorlar Değişik kategorılerde hep başıma bu geldi son zamanlarda Adamlar doğadaki çakalları kıskandıracak yöntemler geliştiriyorlar Çakallar bunları görse vallahi pes der
arkadaşlar 1 ay geçti 10k izlenme alalı. ne yapacağım? yeni kanalmı açayım çok saçma bi durum çözümü nedir
Arkadaşlar daha önce hiç denemediğim için soruyorum incelemeden geçip onay aldıktan sonra tüm videoları silinen kanalda izlenim 0 oluyor haliyle şimdi bu kanala video atılırsa reklamlar çıkar mı? yoksa tekrar 10k izlenime ulaşması mı gerekiyor ?
kanal ifşa olmayacak şekilde bilgi verirmisin video uzunluğu videodan belli olmayacak şeklde resim gibi özelden de yazabilirsin bi bakayım
---------- Spam Engelliyici 18:50 ---------- Önceki Mesaj 18:49 ----------
birde 10k yı geçeli kaç gün oldu
pm attım
Arkadaşlar daha önce hiç denemediğim için soruyorum incelemeden geçip onay aldıktan sonra tüm videoları silinen kanalda izlenim 0 oluyor haliyle şimdi bu kanala video atılırsa reklamlar çıkar mı? yoksa tekrar 10k izlenime ulaşması mı gerekiyor ?
Bunu ilk defa duydum hocam. Şimdi 10k onay aldığımız videoları silersek onay geri mi gidiyor yani?
arkadaşlar 1 ay geçti 10k izlenme alalı. ne yapacağım? yeni kanalmı açayım çok saçma bi durum çözümü nedir
hocam onay gitmez de reklam videolarda reklam çıkmama ihtimali var
vpn ile baska ip lerden bakın yada operadan acın vıdeolarınızı
hocam yarısında çıkıyor konuyu ilk açtığınızda hiç reklam çıkan varmıydı hepsini kontrol etmişmiydiniz?
---------- Spam Engelliyici 19:04 ---------- Önceki Mesaj 19:02 ----------
onaylanmişsa onay gitmiyor ama onay aşamasında ise izlenim 0 oluyor ve tekrar 10k yı tamamlamanız gerekiyor böylede bir durum var
---------- Spam Engelliyici 19:05 ---------- Önceki Mesaj 19:04 ----------
vpn vs yerine cep telefonundan bakın arkadaşlar orda sarı çizgiler varsa her yerde çıkıyor demektir taracıdaki çerezlernden ötürü bazen sarı çizgiler çıkmıyor yanıltabilir en garantilisi cep telefonunda yt uygulamasından bakmak
o da başıma geldi hocam onaya gönderdikten yarım saat sonra videoları silmiştim 10k izlenime ulaşın diye bişey çıktı 10kya ulaşınca tekrar incelemeye girdi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.