Kanalım 2 Telif ve 56 Dunya Engeli Yedi

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar .. Partnere bağlı kanalım 2 telif ve 56 günya geneli yedi dünya genelleri kanal ayarları bölümüne işlemedi.

Benim sormak istediğim şu içeride 500$ para var kanal daha kapanmış değil bunların ödemesini alır mıyım?

Dünya engelli gelen videolar şuan sildim hepsini ama 24.06.2014 için minimum kazancı 100$ olacaktır bu analiz bölümüne işlenecek mi?

Kanalı gizliye alıp partnerin parayı ödemesini mi beklemeliyim? yada beklemeden devam edip akışına mı bırakmalıyım.
Dünya geneli gelen video kanalı adsenseye de bağlı adsense zarar görür mü?

Partner Life network .. bilgisi olan arkadaş beni aydınlatırsa sevinirim ..

Aynı şekilde benimde 4 dünya engeli 2 telif geldi bi kanalıma partner freedom ödemeyi yaparlar mı ? tahmini olarak 500 dolar var içerde

partnerde aynımıdır bilmiyorum ama 5-6 tane den fazla dünya engeli gelirse taş çatlasın 1ya da 2 gün sonra o kanal kapanır..

partnerde aynımıdır bilmiyorum ama 5-6 tane den fazla dünya engeli gelirse taş çatlasın 1ya da 2 gün sonra o kanal kapanır..

zaten 56 tane gelmiş de ihtar olarak yansımamış ..

kaldırılan videolar analize işlenir mi en merak ettiğim budur .. dun ki izlenimler baya geldi çünkü

zaten 56 tane gelmiş de ihtar olarak yansımamış ..

kaldırılan videolar analize işlenir mi en merak ettiğim budur .. dun ki izlenimler baya geldi çünkü
ona hiç dikkat etmedim de demek istediğini anladım oraya işlememesi önemli değil hocam.. zaten oraya işleyen videolar 15+ videolardır.. sen kısa video çalıştığın için oraya yansımaz ama ytnin kaydına işler ve eğer kanalın yeniyse en fazla 2 günü var.. yansıyıp yansımamayı ve ödemelere bir yorum yapamam

ona hiç dikkat etmedim de demek istediğini anladım oraya işlememesi önemli değil hocam.. zaten oraya işleyen videolar 15+ videolardır.. sen kısa video çalıştığın için oraya yansımaz ama ytnin kaydına işler ve eğer kanalın yeniyse en fazla 2 günü var.. yansıyıp yansımamayı ve ödemelere bir yorum yapamam

656 videonun hepsi 15+ kısa videom yok en kısası 34 dakaydı

ha pardon sonradan geldi değil mi size dünya engeli o zmn haklsıınız ama diğer deidklerim halen geçerli en fazla 2 günü var ama tabi partnersiniz partneri bilemem belki kapanmaz :)

silmeyip videoları özele alsaydın para kesinleştiği zaman kazancına işlerdi şimdi hiç bi şey işlemez

banada 3-4 adet geldi. su kanal açık hala hakkı rahmetine kavuşmasını bekliyorum insallah kapanmaz

W2MAbN.png

buda resimi böyle geldi

150 den fazla dünya engeli yedim kanal kapanmadı. Partner

Sana verebilecegim tek tavsiye bu kategori ne ise hemen degistir yoksa her kanala 2 dünya engeli gelse kanal cöp olur.
Paranı her türlü alırsın eger kapanmadan kanalı silersen.Kapanınca da alırsın fakat kesinti olur.Gecmis olsun.

Video yu Liste dışı yapacağımda liste dışının ne olduğunu bilen var mı?

Liste dışı videolar

Bir videoyu liste dışı yapmak bu videoyu, sadece bağlantısına sahip kullanıcıların görüntüleyebileceği anl***** gelir. Liste dışı bir videoyu paylaşmak için videonun bağlantısını, erişmelerini istediğiniz kişilerle paylaşın, böylelikle bu kişiler videoyu görebilir. Videonuzu paylaştığınız kişiler, videonuzu görmek için özel videoların aksine Google hesabına sahip olmak zorunda değildir. Ayrıca bu kişiler, yalnızca video bağlantısını ileterek videoları daha fazla kişiyle paylaşabilirler.
Liste dışı videolar; kanal sayfanız veya arama sonuçları gibi YouTube'un herkese açık hiçbir alanında görünmez.
Videonun bağlantısını bilen kişiler, bu videoyu oynatma listesine ve hatta herkese açık oynatma listesine ekleyebilir. Bu durum, videonuzun ana sayfa da dahil olmak üzere YouTube'un diğer bölümlerinde de görünmesini sağlayabilir.
Siz veya videoyu paylaştığınız kişiler videoyu daha fazla kişiyle paylaşırsanız videonuz İnternet'te başka bir kaynakta da görünebilir. Örneğin, videoyu paylaştığınız bir kişi video bağlantısını e-posta yoluyla paylaşmaya veya bir blog'da yayınlamaya devam ederse bu durumda videonuzu bağlantıya erişen tüm kişiler görebilir. (Youtube alıntıdır)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri