kanalım adsense bağlandı mı ?

• Kullanıcı vjersin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

vjersin

Kayıtlı Üye
Arkadşlar saat 1 civarı bir kanal açtım ve normalde kullandığım adsense hesabı ile ilişkilendirdim.videom baya tuttu yavaş yavaş yükseliyo neyse reklam felanda çıkıyor ama adsenseye hala yansımamış 9 saattir bağlı hesap neden yansımadı bende şüpheye düştüm acaba bağlayamadımmı ama ayarlardan eminim şu resme bakıp yardımcı olursanız sevinirim :)

shwz1.png

kardeşim eyvallah şimdi hallettim peki şimdiye kadar olan tıklamalar geçerli olacak mı yada yeni tıklamalar ? devredışı bırakıp tekrar mı etkileştiriyim para kazanmayı :)

şimdi bu altkanal yani gmail hesabımla youtube hesabı açtım ordanda yeni kanal açtım bu yeni kanal şimdi gmail hesabım olan kanalı etkinleştirdim sıra geldi altkanalma ama onu yapınca uzantısı pages.com gibi değişik bir hesabla girşi yapmamı istiyor onun şifresi ne ki ?

youtube üye olduğun mail ile bağlanabilirsiniz.

youtube üye olduğun mail ile bağlanabilirsiniz.

kardeşim eyvallah şimdi hallettim peki şimdiye kadar olan tıklamalar geçerli olacak mı yada yeni tıklamalar ? devredışı bırakıp tekrar mı etkileştiriyim para kazanmayı

olacak kazandığın para adsense hesabına yansıyacak ayın 15 ine kadar.

şimdi para kazanmayı devre dışı bıraktım sonra tekrar aktif ettim ışık yandı para gitti mi yoksa gelir mi ? :) çünkü 50 bin izlenme var

Sağolun açıktı teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri