D
Dean
Guest
bu gugıl bana gösterip elletmiyor tarzı bişey yapıyor sanki. kanalımın ismi genel ve çok aranan kelimeden oluşuyor , kanalımın ismini yazdığımda hem kanallar filtresinde hem video filtresinde yazdığımda 2 sindede ilk sayfa ilk sıradayım ve kelimenin aranma hacmi tam 21 milyon çok dehşet bi zor kelime. ama gel gelelim hiç hit gelmiyor orada ilk sırada olduğumdan dolayı. adam sormazmı boşa mı ilk sıradayız ? acaba kanalı gördükleri için mi tıklamıyorlar ? illa video mu görmeleri gerekiyor anlamadım
çerezlerden vs öyle görünüyodur sende diyen arkadaşlar olacaktır yok arkadaşlar farklı farklı lokasyonlardan farklı pc lerden arkadaşlara da denettirdim sonuç hepsinde aynı. 2 gündür ilk sıradayım acaba biraz zaman mı geçmesi gerekiyor bişeyler olması için
çerezlerden vs öyle görünüyodur sende diyen arkadaşlar olacaktır yok arkadaşlar farklı farklı lokasyonlardan farklı pc lerden arkadaşlara da denettirdim sonuç hepsinde aynı. 2 gündür ilk sıradayım acaba biraz zaman mı geçmesi gerekiyor bişeyler olması için
Son düzenleme: