Kanalım Flagtan Kapandı Ödeme Hakkında Bilgi Verirmisiniz ?

• Kullanıcı asperger25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

asperger25

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar özgün çalıştığım bir kanal (kim yaptı neden yaptı bilmiyorum ama) flagtan dolayı bugün itibariyle kapandı.
Adsenseye bağlıydı, telif vs sorunu yoktur.
Şimdi benim merak ettiğim Nisan ayı kazançları kesinleşir mi ve ödeme alabilirmiyim ? Alabilirsem ne kadar kesinti yaparlar ?
Bir de bazı arkadaşlar kapanan kanalı google+ ile beraber kökten silmezsen ödeme alamazsın yazmışlar ama kesin bir bilgi yok ortada, bu konuda kesin bilgi nedir ?

Teşekkürler.

Edit: Arkadaşlar benim flagtan kapanan bir kanalım vardı. Şimdi baktım onun Nisan ayı kazancı kesinleşmiş. Ben o kapanan kanalın google hesabını kökten komple silersem kesinleşmiş kazanca zarar gelir mi ?
Kesinti hiç beklediğim gibi değil %16 kesinti olmuş :D
Kanal kapandıktan sonra kazanç kesinleşene kadar google ile ilgili hiçbir sayfasını youtube verilerini vs silmedim öylece kaldı.

kesinti olur ama ne kadar keser kimse bilemez.
Alırsın parasını.

kesinti olur ama ne kadar keser kimse bilemez.
Alırsın parasını.

Teşekkürler hocam, peki ödeme alabilmek için google hesabını kökten silme konusunda ne düşünüyorsun, kazanç kesinleşene kadar hesap dursun mu yoksa şimdiden sileyim mi ?

Teşekkürler hocam, peki ödeme alabilmek için google hesabını kökten silme konusunda ne düşünüyorsun, kazanç kesinleşene kadar hesap dursun mu yoksa şimdiden sileyim mi ?

Sil fark etmez.
Silmesende fark etmez.
Sorun olmaz yani.

arkadaşlar ben de awe partnerdeydim. spam oyun ve yanlış içeriğe yönlendiren politikalar gerekçesiyle kanal flaglanarak kapatıldı. 1 adet telif vardı kanalda. sizce awe bu parayı öder mi?

Ben sebep olan kanalı kökten silip paramı normal sayılacak bir kesinti ile almıştım.
Sonuçta kökten silmezsen ilerde diğer kanallarına etki edebilir.
Kökten silmek en güzel çözüm bence.

Sil fark etmez.
Silmesende fark etmez.
Sorun olmaz yani.

Ben sebep olan kanalı kökten silip paramı normal sayılacak bir kesinti ile almıştım.
Sonuçta kökten silmezsen ilerde diğer kanallarına etki edebilir.
Kökten silmek en güzel çözüm bence.

Peki kökten silelim o halde. Silmeden önce "beklemekte olan finansal işlemleriniz iptal edilir" diyor ondan korktum biraz.

Yok o formaliteden yazılmış birşey.
Kesin konuşmuyorum bak yinede, sorumluluk sende yani,
Ama ben başına bir iş gelen kanalı direk siliyorum, parasını almamda da bir sorun olmadı,
ve gözlemlediğim kadarıyla forumdaki bir çok kişide benim yaptığım gibi yapıyor. Nadirende olsa parasını alamayan çıkıyor.

Up olsun

Arkadaşlar benim flagtan kapanan bir kanalım vardı. Şimdi baktım onun Nisan ayı kazancı kesinleşmiş. Ben o kapanan kanalın google hesabını kökten komple silersem kesinleşmiş kazanca zarar gelir mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri