Kanalım İlk Kez Kapanıyor, Bununla İlgili Kafama Takılan Bir Sorum Var...

cosgunum

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, yukarıda konu başlığımda da belirttiğim gibi bu durumla ilk defa karşılaşıyorum...Sanıyorum kanalım kapndı :) ...Daha önce 2 telif hakkı ihtarı aldığım kanalıma youtube içerisinde diğer kanallarımdan geçiş yapmaya kalktığımda sol üstte Hesabınız Kalıcı Olarak Devre Dışı Bırakıldı uyarısı çıkıyor...Sanırım dün yüklediğim Lebron Flops isimli videomdan telif yedim...Kanal kapanma nedenini öğrenmek için kanalın bağlı olduğu gmail adresine girip uyarı falan gelmiş mi mailime diye bakmaya çalışıyorum oraya da giriş yapamıyorum...Kanal kapanınca ilgili mail adresi de mi kapanıyor...Yorumlarsanız sevinirim...Teşekkürler.

Mail adresine girmeniz lazım , çünkü benim tüm kapalı hesaplarımda , gmail açık.

Tamam, mailime girebildim doğrulama kodu istedi, sonunda erişebildim mailime...Evet sonuç kesin, 3. telif gelmiş...işin pis tarafı beklemediğim yerden vuruldum, daha dün yüklediğim sadace 2 kere izlenmişbir videodan gelmiş telif hakkı, yanarımda buna yanarım...

---------- Mesaj saat 20:59:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:54:16 civarında gönderildi. ----------

şimdi telif yediğim videoyu youtubede arattırdım da en az bir hafta önce yüklenmiş, binlerce, yüzlerce kere izlenmiş aynı video en az 15-20 farklı kişi tarafından hala yayınlanıyor...Telif gönderen kişinin benim videomun az izlenmesi zoruna gitmiş herhalde :D şaka bir yana da bu işte bir art niyet hissetmeye başladım :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri