Kanalım Ne kadar eder ?

• Kullanıcı conrand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

conrand

Kayıtlı Üye
Bu tarz konular açmak serbest mi bilmiyorum ama kanalım şuan ortalama ne kadar eder bilmek istiyorum çünkü forum dışından 2 kişi kanala teklif verdi(amerikalı) ama düzgün bir fikrim yok.

Kanal özellikleri
İçerik İngilizce gösterim amerika
Toplam izlenme 1,5M
Bu 1,5m in 1,2 M i sadece bir video ve 14 video var diğer videolar 10 60 k arası izlenime sahip.

geliri bu hafta (güncel video sayesinde ) 700 dolar daha sonra ne olur bilgim yok ama çok çok düşeceğini sanmıyorum.

abone sayısı 2100 ve günde 100 abone geliyor şuanda

telif uyarısı almadı 4 tutan videoda gerekli izinler alınarak paylaşıldı.

Arkadaşlar bu kanal ortalama nekadar eder bana teklifler geldiğinde kafamda en azından bir fiyat olsun diye açtım konuyu eğer yasaksa kilitlensin lütfen

Aylık gelirinin 2 veya 3 katı olarak hesaplayabilirsiniz... Bu kanalın durumuna, abone feedbacklerine vs. bağlı olarak 4 katına kadar çıkabilir

Aylık gelirinin 2 veya 3 katı olarak hesaplayabilirsiniz... Bu kanalın durumuna, abone feedbacklerine vs. bağlı olarak 4 katına kadar çıkabilir

teşekkürler cevap için ay sonu bakalım belki satılığa çıkartırım :D

conrand sormadan geçemeyeceğim ne kadar zamanda ulaştı kanalın bu gelire?

hocam mesela ay sonu sattın. Haziranın 15 inde mayıs ayının kazancının alan adama yansımayacağından nasıl emin olacaksın. İstatistikler artık youtube dan takip ediliyor. Bence bu iş biraz karışacak.

ben olsam böyle bir videom tutmuşken asla satmazdım bu kanalı hocam yine de siz bilirsiniz

hic satma derim ben diyelim ki on bin dolara sattin eeee o para bitecek kisacasi hazira dag dayanmaz eger borcun harcin yoksa kanal dursun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri