kanalım zoominden creativeye taşınmış

• Kullanıcı xebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

xebat

Kayıtlı Üye
arkadaşlar yaklaşık 4 aydır zoomin.tv ye bağlı kanalımı dün gece creativeye taşımışlar. benim haberim yok. başına böyle bişey gelen var mı? [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] bakabilirmisin usta aşağıda resim ekledim
Edit: bikaç hafta önce zoominden ayrılma talebim olmuştu. sonra ayrılma talebimi iptal ettim ama sanırım yine de atmışlar. anlamadığım zoominden ayrılınca cerativeye nasıl taşınıyor sorgusuz sualsiz.

Zoomin Creativ'nin alt bayisi degil miydi?

Öyleyse eger demek kanalın gidisi cok güzel oldugu icin ana bayiye almıslardır belki :)

Kimse kimsenin alt bayisi değil :)

Samsung Galaxy S4 ile gönderildi yazım hatası olabilir

Creative zoominin alt bayisi değil alt bayisi olsa yüzde 10 kesemez vede kazandığımızı bloke edemez.

Ikisininde birbiriyle alakasi yok kullandiklari dashboard sistemleri disinda.

arkdaslar hiçbir baglantıları yok tek baglandı aynı dashboardı kullanmaları ikisi birbirinden ayrı kurumlar

Bu zaten zoominin işinin ehli Creativninde sıradan bir partner olmasından anlasılıyor bence

Zoomin Creativ'nin alt bayisi degil miydi?

Öyleyse eger demek kanalın gidisi cok güzel oldugu icin ana bayiye almıslardır belki :)

creative zoominin altbayisi.

Kimse kimsenin alt bayisi değil

Sizler beni guldurdunuz Allah da sizi guldursun :)

Evet arkadaslar TRK nin de dedigi gibi kimse kimsenin alti ustu degil :) sadece panel yazilimlari ayni.
[MENTION=2235]xebat[/MENTION]
Cikma talebinizle alakali degil bu ag degistirme durumu. 2 Ayi gecmis iseniz zaten agdan cikamazsiniz. Sorununuz ile skypede ki konusmamizdan sonra mail attim ve bir kac gun icinde hersey normale doner, dah aoncede bir kac kiside yasadik bu sorunu ve hemen hemen bize soyledikleri gun geri aldik kanallari. Bunu Zoomin.tv ile paylastigimizda, YT den kaynaklandigini soylemislerdi.

Sizler beni guldurdunuz Allah da sizi guldursun :)

Evet arkadaslar TRK nin de dedigi gibi kimse kimsenin alti ustu degil :) sadece panel yazilimlari ayni.
[MENTION=2235]xebat[/MENTION]
Cikma talebinizle alakali degil bu ag degistirme durumu. 2 Ayi gecmis iseniz zaten agdan cikamazsiniz. Sorununuz ile skypede ki konusmamizdan sonra mail attim ve bir kac gun icinde hersey normale doner, dah aoncede bir kac kiside yasadik bu sorunu ve hemen hemen bize soyledikleri gun geri aldik kanallari. Bunu Zoomin.tv ile paylastigimizda, YT den kaynaklandigini soylemislerdi.

etc herzamanki gibi kalitesini konuşturdu.. çok ilgili arkadaşlar. teşekkürler etc

etc herzamanki gibi kalitesini konuşturdu.. çok ilgili arkadaşlar. teşekkürler etc

Biz ustumuze dusen HIZMETIMIZI veriyoruz. Bu site kalite ise, daha cok konusturacagiz biz KALITEMIZI.

Sizin gibi musterilerimiz ve destekcilerimiz sayesinde.

Anlayisniz ve bu guzel yorumunuz icin ekibim ve sahsim adina ben tesekkur ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri