Kanalıma hit çekebileceğim video türleri?

Selam Ben Bal Cocuk

Kayıtlı Üye
Merhabalar, allaha şükür adsense hesabını aktifleştirdim ve sizden bir bilgi daha almak istiyorum..

Youtube kanalıma hit ve izlenim çekmek için hangi içerikli yada ne tür videolar paylaşmalıyım rica etsem örnek verirmisiniz?

vevoyu kopyalamakla başlıyabilirsin

pewdiepie,muyap,how to basic,warnerbros.marwell , disney, fashionTV , kanallarını kopyala günde en az 20 bin telif kazanırsın

ha bu arada şahin k nın videolarıda iyi izleniyor tavsiye ederim :)

her katagori kazandırır aklına gelen her katagoriye ayrı kanal aç

Peki dediğiniz yerlerin videolarını kopyalayıp kendi kanalımda paylaştığım zaman kanalım kapatılmazmı?

---------- Mesaj saat 19:01:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:00:23 civarında gönderildi. ----------

her katagori kazandırır aklına gelen her katagoriye ayrı kanal aç

pewdiepie,muyap,how to basic,warnerbros.marwell , disney, fashionTV , kanallarını kopyala günde en az 20 bin telif kazanırsın

ha bu arada şahin k nın videolarıda iyi izleniyor tavsiye ederim :)

vevoyu kopyalamakla başlıyabilirsin

Peki bu yerlerden videoları kopyalayıp kendi kanalımda yayınladığımda kanalım kapatılmaz mı?

armut piş ağzıma düş yok demek istiyorlar.

Peki dediğiniz yerlerin videolarını kopyalayıp kendi kanalımda paylaştığım zaman kanalım kapatılmazmı?

---------- Mesaj saat 19:01:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:00:23 civarında gönderildi. ----------

Peki bu yerlerden videoları kopyalayıp kendi kanalımda yayınladığımda kanalım kapatılmaz mı?

Kapanır tabi sakın arkadaşların verdiği kanalları kopyalama.

komedi, dizi, müzik araba haber, fragman, vs vs svs svs s bir sürü kategori var

adsenseni ver benim kanallara bağlayayım.oturduğun yerden gelir böylece..

çaktırmadan yayınlarsan kapatılmaz.

arkadaş gayet ciddi soru sormuş hepiniz milyonlar kazanıyorsunuz ya dalga geçer gibi mesajlar yazmışsınız.

biraz forumu araştısa zaten, kimsenin kanal verecegini beklemezdi.
balık tutmayı öğreten tonlarca konu varken direk balık isteyince böyle mesajlar normal:)

ben komik video , kedi , köpek , hayvanlar , vs vs yükledim hiç kimse izlemedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri