kanalıma yorum atan esrarengizler

smanovic

Kayıtlı Üye
kanalımda bazı videolara yorum atan kanallar var,
youtube bu yorumları otomatik yayınlamıyor, filtreleyip incelemem için bana bildiriyor.

örn:
-Hello "benim_kanal_adı!" Do you want to be YouTube friends?
örn:
-dope! If you need any free music for your content, come to my page

bunların amacı nedir? benden ne gibi çıkarları olacak. youtube friends olmak ne demek.
ikinci adam "come to my page" derken ne demek istiyor, videolarını izleyip rankını arttırmam için yazdığını sanmıyorum. kac kanal sahibi var ki, başka bir şeyi amaçlıyor sanırım...

ilki arkadaş olalım mı demiş, sen onun videolarına yorum atıyorsun, o senin videolarına yorum yapıyor. izleyiciler videoları izlerken görüyor, kalabalık etkileşim vs oluyor.
ikincisi müziklere ihtiyacın varsa benim sayfama gel, ücretsiz müzikler var demiş.
videolara kopyala yapıştır yaptıkları için spam mesaj olarak onayda bekliyor

Forumda dedigin hizmetin botu satılıyor, takip etmiyosun sanırım forumu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilki arkadaş olalım mı demiş, sen onun videolarına yorum atıyorsun, o senin videolarına yorum yapıyor. izleyiciler videoları izlerken görüyor, kalabalık etkileşim vs oluyor.
ikincisi müziklere ihtiyacın varsa benim sayfama gel, ücretsiz müzikler var demiş.
videolara kopyala yapıştır yaptıkları için spam mesaj olarak onayda bekliyor

yanlış anlaşılmasın o kadar ingilizcemiz var da :o
neden spamda beklediğini de biliyorum.

merak ettiğim olay şu, forumda birileri kanal takip sistemi vs diyordu. bunla ilgili bişey mi

---------- Spam Engelliyici 19:33 ---------- Önceki Mesaj 19:32 ----------

Forumda dedigin hizmetin botu satılıyor, takip etmiyosun sanırım forumu

bir sürü bot var forumda gördüğüm kadarıyla, sizin bahsettiğiniz bot hangisi

merak ettiğim olay şu, forumda birileri kanal takip sistemi vs diyordu. bunla ilgili bişey mi

Bu islere kefenini giyip çıkan bir arkadaş vardı onun botu hocam. Aslinda islevsel bir bot bende almayı düşünmüştüm, ama nasip olmadı.

Google'a: " biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık, bu yollar dikenli, bu yollar zorlu" + imacros yorum botu .. yazarsaniz buyuk ihtimal arkadaşın konusuna ulaşırsınız

Kanal takip sistemi hakkında bir bilgim yok bağlantı kuramadım arada ama bunların genel amacı kanallarına trafik çekmek oluyor. Bunu ya sizin kanalınıza mesajla ya da videolarınıza yorumla yapıyorlar ve muhtemelen çoğu bunu botla yapıyor.

Özellikle 2 gün önce bir kanal gördüm ve harbiden takdir ettim :D

Bu seferki kanal olayı aşmış ve muhtemelen botu da çok güzel. Spama düşen mesajı şöyle birşeydi:

"Merhaba (benim kanal ismim - bot yorum attığı kanalın ismiyle hitap ediyor) Evet biliyorum bu mesaj şuan senin spam bölümünde, benim instagram adresim şu ilgilenirsen lütfen beni takip eder misin"

Bu mesajı ppd için yeni video yüklediğim bir kanala yapmış. Yani bot son yüklenen videolardan seçiyor. Bunu gönderen kanal fotoğrafı bir bayan resmi. Instagram sayfasında epeyce takipçisi vardı ama o mesaj attığı kanalı 2 gün önce açmış olmasına rağmen orada da 5k abonesi olmuştu. Hatta bunun üzerine kanalına not yazmış " burada aktif değilim instagramda beni takip edebilirsiniz" diye.:)

Kanal takip sistemi hakkında bir bilgim yok bağlantı kuramadım arada ama bunların genel amacı kanallarına trafik çekmek oluyor. Bunu ya sizin kanalınıza mesajla ya da videolarınıza yorumla yapıyorlar ve muhtemelen çoğu bunu botla yapıyor.

Özellikle 2 gün önce bir kanal gördüm ve harbiden takdir ettim :D

Bu seferki kanal olayı aşmış ve muhtemelen botu da çok güzel. Spama düşen mesajı şöyle birşeydi:

"Merhaba (benim kanal ismim - bot yorum attığı kanalın ismiyle hitap ediyor) Evet biliyorum bu mesaj şuan senin spam bölümünde, benim instagram adresim şu ilgilenirsen lütfen beni takip eder misin"

Bu mesajı ppd için yeni video yüklediğim bir kanala yapmış. Yani bot son yüklenen videolardan seçiyor. Bunu gönderen kanal fotoğrafı bir bayan resmi. Instagram sayfasında epeyce takipçisi vardı ama o mesaj attığı kanalı 2 gün önce açmış olmasına rağmen orada da 5k abonesi olmuştu. Hatta bunun üzerine kanalına not yazmış " burada aktif değilim instagramda beni takip edebilirsiniz" diye.:)

iyiymiş...

Bu islere kefenini giyip çıkan bir arkadaş vardı onun botu hocam. Aslinda islevsel bir bot bende almayı düşünmüştüm, ama nasip olmadı.

Google'a: " biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık, bu yollar dikenli, bu yollar zorlu" + imacros yorum botu .. yazarsaniz buyuk ihtimal arkadaşın konusuna ulaşırsınız

:D:D:D hocam bu nasil bi yorum ya gozumden yas geldi :D

benim kanalada atıp duruyolar lakin hepsi spama düşüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri