Kanalımı en hızlı nasıl kapattırabilirim

• Kullanıcı yakamoz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

yakamoz01

Kayıtlı Üye
bir kanalım var para kazanaması kapatıldığı için bütün adsensem gitti. kanala giriş yapabiliyorum. şimdi kanalı silemiyorum çünkü çok aktif kullandığım mail adresime bağla yani bir şekilde banlatmam lazım. hemen telif getirecek bişeyler lazım. kanalı hızlıca banlatmak için ne önerirsiniz?

Kvp :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ligtv yi tavsiye ederim bugunku mac özetlerini koy carsamba gününe kadar tamamdır :)

kvp ve maç yükledim şimdi bakalım ne olacak.

fener gençler maçı attım 301 buldu :) hala tık yok

kanalı sil mail adresini silme o zaman

böyle durumlara düşmemek için kullandığımız mail adresine ve adsenseye bağlı mail adresimizle youtube kullanmamanızı tavsiye ederim.

böyle bir durumda adsenseye zararı olmuyor mu? omailie ait herşeyi kökten sil ya da banlat demişlerdi.
telifle banlatıncada sadece kanal banlanacak, maile birşey olmuyor benim bildigim.
bende sorunlu kanalı sildim maili duruyor 1 aydır birşey olmadı hatta aynı maille yeni kanal açıp devam edenlerde var.

böyle bir durumda adsenseye zararı olmuyor mu? omailie ait herşeyi kökten sil ya da banlat demişlerdi.

gmaili silmek en garanti yöntem eğer ki gmail adsensenin maili falansa adsenseden başka mail ekleyebiliyorsun tehlikeyi 0 a indirmek için en sağlamı maili silmek

gmaili silmek en garanti yöntem eğer ki gmail adsensenin maili falansa adsenseden başka mail ekleyebiliyorsun tehlikeyi 0 a indirmek için en sağlamı maili silmek

işte hocam bu ilk açtığım youtube kanallarından o yüzden sık kullandığım mail ile açmıştım. şimdi de maile kıyamıyorum

feto hakkında video at anında cihandan ve samanyolundan telif gelsin

samanyolu ve lig tv'den ne atarsan aninda telif yersin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri