kanalımı kopyalıyorlar

aligul46

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.tubikalimba.com
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler Ben youtube işine gireli 1 ay felan oldu sayenizde bişeyler öğrendim uyguluyorum günde 1-2 lira kazanıyorum derslere ara verdim videolarla uğraşıyorum bazısı özgün bazısı spor videoları felan ama hepsinde bir emeğim var kesip biçip logomu yapıştırıp yüklüyorum ama bir arkadaşımız kanalımda nekadar video varsa kendi kanalına atmış açıklamalarım başlıklarım bile aynı mesaj attım kaldırmasını istedim ama cevap gelmedi sizce telif göndermelimiyim

tamamen vicdanına kalmış eğer video kendininse at ama sende başkasından çaldıysan buna hakkın yok !

Siz başkasından aldıysanız ve sadece logo bastıysanız intro eklediysenız vs yollamayın

tamamen vicdanına kalmış eğer video kendininse at ama sende başkasından çaldıysan buna hakkın yok !

kardeş başkasından çalmak derken mesela 3 adam dün oynandı ekran görüntüsü aldım 10 defa yükledim eşleşen verdi üzerinde oynaya oynaya eşleşenden geçirdim 4 saatimi harcadım az önce para kazanmasınıda açtım eleman o videoyuda yüklemiş kanalına slayt yapıp yüklüyorum onlarıda çekiyor bana dokunuyor

Ne yaparsan ya Yine Sen Suçlu Oluyorsun, Sonra Çıkarlar sahte telif yedim diye forumdan mı diye çıkar hiç uğraşma kardeşim kimseyede bulaşma bırak kazanan kazansın sonra sende ekmeğinden oluyorsun. Hepimiz Kazanalım de gitsin teliflerle uğraşma boşver.

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler Ben youtube işine gireli 1 ay felan oldu sayenizde bişeyler öğrendim uyguluyorum günde 1-2 lira kazanıyorum derslere ara verdim videolarla uğraşıyorum bazısı özgün bazısı spor videoları felan ama hepsinde bir emeğim var kesip biçip logomu yapıştırıp yüklüyorum ama bir arkadaşımız kanalımda nekadar video varsa kendi kanalına atmış açıklamalarım başlıklarım bile aynı mesaj attım kaldırmasını istedim ama cevap gelmedi sizce telif göndermelimiyim

telif atarsan sahte telife girer sonuçta görüntünün içeriği senin değil sende başka yerden alıp kesip biçebilirsin ancak özü önemli

Ne yaparsan ya Yine Sen Suçlu Oluyorsun, Sonra Çıkarlar sahte telif yedim diye forumdan mı diye çıkar hiç uğraşma kardeşim kimseyede bulaşma bırak kazanan kazansın sonra sende ekmeğinden oluyorsun. Hepimiz Kazanalım de gitsin teliflerle uğraşma boşver.

dediğin doğruda kardeşim mesela benim 2 gün sonra bütünleme sınavlarım başlıyor onları bıraktım youtube ile uğraşıyorum öğrenciyim çoğunuz bilirsiniz öğrencilik sıkıntısını 2-3 kuruş para kazanıyorum onunda önüne geçiyorlar

o 3 adam da çekilene kadar 40 saat hazırlık yapılıyor,onlarında zoruna gidiyordur..
bu işi yapacaksan maalesef bunlar olacak.sende benim gibi yapıp videolarını youtube da arama.herkesin eli birbirinin cebinde,görünce zoruna gidecekse videolarını aramayacaksın youtube da..

Telif atma sakın forumda sahte telifçi diye fişlenirsin :)
Sonra tüm kanallarını bulurlar kanallarını kapatırlar birde üstüne üstlük vatan haini falan olursun. Bence konuyu editleyip hemen silinmesini talep et. Senin olmayan videoyu, kessen biçsen üstüne logonu bassan, zoomlasan, dünya genelini aşsan para kazandırmaya oturtsan da o video senin değilse bizim forum kültüründe tüm spamcılara ait bir video olur. O yüzden sen uğraş falan senden sonra çeken kişiler sana sahte telif atsınlar ama onlar haklı olsunlar. Çünkü burası Türkiye, çünkü videoyu sen çekmedin. Warner bros milyarlarca $ harcıyor ve senin kesip biçmen videoya kısmen sahiplenmeni bizim forumda yasaklıyor. Mesela şöyle de birşey var, oyun PewDiePie nin bir videosunu çeksen o sana telif atsa kimse Allah Allah milyon $ lık oyunu PewDiePie mi yaptıda telif atıyor demez mesela. Adam özgün çalışıyor derler. Ben bu kavramı çözemedim, bu mantığa göre kimse uğraşmaması lazım aslında.

Şöylede bir şey var; bende SPAM çalışıyorum. VPS+Bot kullanıyorum. Şimdi mesela birazdan evden dışarı çıkıcam, bot üzerinden yazıcam bir "keyword", ayarlıcam seçeneklerden; HD+UZUN Videolar+son bir haftada ki videolar diye, birde 500 video yapıcam çekilecek sayıyı. Sonra ben dönene kadar kanala çekecek bu videoları. Yarın gelip burada bir konu açıp aha bana sahte telif gelmiş dicem, sonra herkes "geçmiş olsun" "böyle şerefsizleri asın kesin" "bir ekip bulalım kanalını kapattıralım" "Flagledim geçtim" die adamın kanalını da ifşa edicez ve bu böyle devam edecek.

Dedim ya biz Türk'üz, biz haklıyız, biz SPAM ile çalarız (bende çalıyorum) ama sonucunda haksız olduğumuz halde birde üste çıkarız...

Not: Bu bir özeleştiridir. Hiç bir kimse hedef alınarak konuşulmamış, hiç kimse rencide edilmemiştir. Kişiliğime, forum içerisinde ki konumuma, yada iftira niteliğinde karşılık gelen mesajları forum yönetimine bildiricem. Öyle iftira atarken de dikkatli olunsun bundan sonra. Burası dingonun ahırı değil, herkes kişi hedef alarak hoplasın zıplasın...

Saygılar

o 3 adam da çekilene kadar 40 saat hazırlık yapılıyor,onlarında zoruna gidiyordur..
bu işi yapacaksan maalesef bunlar olacak.sende benim gibi yapıp videolarını youtube da arama.herkesin eli birbirinin cebinde,görünce zoruna gidecekse videolarını aramayacaksın youtube da..

sende haklısın kardeşim ama bu videoların içerisinde benim kendi hazırladığım slayt videolarda var kendim özgün videolarım
videolarımı youtube da aramadım tesadüfen gördüm kanalına girdim elemanın benm kanalda nekadar video varsa hepsi onun kanalında

dediğin doğruda kardeşim mesela benim 2 gün sonra bütünleme sınavlarım başlıyor onları bıraktım youtube ile uğraşıyorum öğrenciyim çoğunuz bilirsiniz öğrencilik sıkıntısını 2-3 kuruş para kazanıyorum onunda önüne geçiyorlar

Bende öyleydim kardeşim bi aralar senin durumundaydım ama önüne geçemiyorsun ve Suçlu sen oluyorsun o yüzden hiç bakma boşver 1 videodan eğer özgün ise 4-5 tane farklı isimle yükle ben böyle yapıyor biri izlenmez ise diğer izleniyor ve kopyalama işlemerlinin önüne geçmiş oluyorsun böyle yap derim sana tavsiyem, Allah sanada sabır versin inşallah

kendin hazırladığın slaytlara yap telifini...slaytlardaki görüntüler sana aitse tabii.sonra adam geri bildirim yapınca youtube senden ispatlamanı siteyecek..

yollarsan oda sana yollar kanalın kapanır bu kadar basit. 1 2 kazanırken 0 a inersin. Yani düşünebilen insanlarız. Kendinin olmayan bir videoda telif hakkın nasıl olabilir ki?

yollarsan oda sana yollar kanalın kapanır bu kadar basit. 1 2 kazanırken 0 a inersin. Yani düşünebilen insanlarız. Kendinin olmayan bir videoda telif hakkın nasıl olabilir ki?

Videonun içerisine kendi slaytını koymuş. Benzersiz içerikten öyle bir telif atar ki, kimse de buna engel olamaz.

kardeş sen acun dayıdan telif yiyeceksin zaten videolarını kopyalayanda yiyecek. ikinizede geçmiş olsun. acun dayı affetmez.

kardeşim hepsi öyle değil kendi hazırladığım slaytlarda var
neyse konu kapanabilir cevabımı aldım teşekkürler herkese

dostum bence at telif gitsin. Slaytlarım var diyosun emek bu sonuçta. Bakın büyük kanallara. Yada bazı haber kanallarına vs... Adamların sizce kendinin mi videosu? Hayır. Yüklediğinde eşleşen veriyo mu hayır? Ama 2 logo atıp marka olmuş izleniyo diye sahiplenebiliyolar.. Sadece logo vs. yüklersen tabi atma telif. Ama içinde düzenlemen, slaytın vs. varsa at.
Tabi bunların hepsi (BENCE)

Sende videoya kanalının linkini bas o zaman koyarsa reklamını yapmış olur senin ;)

Kardeş gönder telifi gitsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri