Telif atma sakın forumda sahte telifçi diye fişlenirsin

Sonra tüm kanallarını bulurlar kanallarını kapatırlar birde üstüne üstlük vatan haini falan olursun. Bence konuyu editleyip hemen silinmesini talep et. Senin olmayan videoyu, kessen biçsen üstüne logonu bassan, zoomlasan, dünya genelini aşsan para kazandırmaya oturtsan da o video senin değilse bizim forum kültüründe tüm spamcılara ait bir video olur. O yüzden sen uğraş falan senden sonra çeken kişiler sana sahte telif atsınlar ama onlar haklı olsunlar. Çünkü burası Türkiye, çünkü videoyu sen çekmedin. Warner bros milyarlarca $ harcıyor ve senin kesip biçmen videoya kısmen sahiplenmeni bizim forumda yasaklıyor. Mesela şöyle de birşey var, oyun PewDiePie nin bir videosunu çeksen o sana telif atsa kimse Allah Allah milyon $ lık oyunu PewDiePie mi yaptıda telif atıyor demez mesela. Adam özgün çalışıyor derler. Ben bu kavramı çözemedim, bu mantığa göre kimse uğraşmaması lazım aslında.
Şöylede bir şey var; bende SPAM çalışıyorum. VPS+Bot kullanıyorum. Şimdi mesela birazdan evden dışarı çıkıcam, bot üzerinden yazıcam bir "keyword", ayarlıcam seçeneklerden; HD+UZUN Videolar+son bir haftada ki videolar diye, birde 500 video yapıcam çekilecek sayıyı. Sonra ben dönene kadar kanala çekecek bu videoları. Yarın gelip burada bir konu açıp aha bana sahte telif gelmiş dicem, sonra herkes "geçmiş olsun" "böyle şerefsizleri asın kesin" "bir ekip bulalım kanalını kapattıralım" "Flagledim geçtim" die adamın kanalını da ifşa edicez ve bu böyle devam edecek.
Dedim ya biz Türk'üz, biz haklıyız, biz SPAM ile çalarız (bende çalıyorum) ama sonucunda haksız olduğumuz halde birde üste çıkarız...
Not: Bu bir özeleştiridir. Hiç bir kimse hedef alınarak konuşulmamış, hiç kimse rencide edilmemiştir. Kişiliğime, forum içerisinde ki konumuma, yada iftira niteliğinde karşılık gelen mesajları forum yönetimine bildiricem. Öyle iftira atarken de dikkatli olunsun bundan sonra. Burası dingonun ahırı değil, herkes kişi hedef alarak hoplasın zıplasın...
Saygılar