Kanalımı mı almak istiyor :D

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

arme

Kayıtlı Üye
Hello I am İSİM DEĞİŞTRDİM and I stream full episodes of İÇERİK SİM DĞEİŞTİRDİM to prove that I am İSİM DEĞİŞTİRDİM I added an attachment image below this email. I want to help you by giving you tips for your İSİM DEĞİŞTİRDİM channel and I want to give you money for your account before it is terminated. I can prevent your channel from being terminated since I have been streaming İÇERİK İSMİ DEĞİŞTİRDİM for over a year without any strikes at all. Please contact me back

sanırım kanalımı istiyor da ingilizce iyi değil biraz tehdit etmiş gibi :D kapanmadan sat diye, lakin zaten eşleşen içerik sıkıntı çıkarmıyor. Ne dersiniz t.ş.k mı geçiyor :D

kimse bisey yazmamis, bari ben yaziyim :)

diyo ki: babacim ben senin icerigini uzun zamandir internette yukluyorum ve yayinliyorum 1 yildir hic sorun olmadi (ekte foto da var istersen diyo).. icerik konusunda sana yardimci olmak istiyorum, hesabin kapanmadan once para kazanabilmen icin sana tuyolar vermek istiyorum, hatta kanalinin kapanmasina da engel olabilirim diyor, lutfen geri iletisime gec benimle diyor..

kisisel dusuncem; emaili spam olarak isaretle gec :D

kimse bisey yazmamis, bari ben yaziyim :)

diyo ki: babacim ben senin icerigini uzun zamandir internette yukluyorum ve yayinliyorum 1 yildir hic sorun olmadi (ekte foto da var istersen diyo).. icerik konusunda sana yardimci olmak istiyorum, hesabin kapanmadan once para kazanabilmen icin sana tuyolar vermek istiyorum, hatta kanalinin kapanmasina da engel olabilirim diyor, lutfen geri iletisime gec benimle diyor..

kisisel dusuncem; emaili spam olarak isaretle gec :D

bende öyle düşündüm, zaten eşleşen içeriği para kazandırmak nedir :D yardım için teşşekürler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri