Merhaba arkadaşlar. Düzenli olarak özgün videolar paylaştığım bir kanalım var. İzlenmeler günden güne yükselirken dün akşam izlenmeler birden bıçak gibi kesildi.
Saatlik 5-8k arası izlenme alırken şuanda 50-100 arası izlenme geliyor.
Kategorim oyun videoları.
Videolar tamamen özgün. Hiç bir telifli içerik yok.
Topluluk ihtarı yok.
Telif ihtarı yok.
2 gün önce kanalın kullanıcı adını son kısmında saçma sapan sayılar olduğu için silip düzelttim. acaba o yüzden mi oldu diye düşünüyorum ama çok saçma geliyor.
Yeni video atıyorum keşfete bile düşmüyor. Youtube resmen özgün kanalımı kaldırdı çöpe attı. Bu youtube adama kafayı yedirtir. Başarılı olmak için ne yapmamız lazım anlamadım ki her gün saatlerce emek harcayıp düzenli özgün video atıyorum hiç bir uyarı yokken kanalı çöp oluyor.
Aşağıda gördüğünüz gibi izlenmenin çoğunluğu short özet akışından geliyor
sahte izlenme satın alma felanda yok yani.
Nedir bu durumun izahı arkadaşlar yardımcı olacak var mı ?
Saatlik 5-8k arası izlenme alırken şuanda 50-100 arası izlenme geliyor.
Kategorim oyun videoları.
Videolar tamamen özgün. Hiç bir telifli içerik yok.
Topluluk ihtarı yok.
Telif ihtarı yok.
2 gün önce kanalın kullanıcı adını son kısmında saçma sapan sayılar olduğu için silip düzelttim. acaba o yüzden mi oldu diye düşünüyorum ama çok saçma geliyor.
Yeni video atıyorum keşfete bile düşmüyor. Youtube resmen özgün kanalımı kaldırdı çöpe attı. Bu youtube adama kafayı yedirtir. Başarılı olmak için ne yapmamız lazım anlamadım ki her gün saatlerce emek harcayıp düzenli özgün video atıyorum hiç bir uyarı yokken kanalı çöp oluyor.
Aşağıda gördüğünüz gibi izlenmenin çoğunluğu short özet akışından geliyor
sahte izlenme satın alma felanda yok yani.
Nedir bu durumun izahı arkadaşlar yardımcı olacak var mı ?
Son düzenleme: